- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
Hikayenin neresinden tutsak elimizde kaliyor da, yorum yazan 3 kadindan 1'inin 'sende niye ayakkabi aldin'a, dayagi haketmissine gelen mesajlarina ne demeli..
Bu adamlar hep bu kadinlarin yetistirdigi cocuklar iste...
O zaman bilemem tabi.
Ayrıntıları okumamıştım hiç:26:
eşimkedileri çok sver ve 6 yaşından bu yana kedibesler ev müsait nede olsa
kedi ısırabilir diyor ama kediye davranış larıda önemli diyor
hem diyorki herkese yapmaz onunla en çok ilgilenene yapmaz diyor
Ya bikere konuya bakarmısın ,topuklu ayakkabısını kırmışmış ...derdiniz halen ayakkabı yani öylemi ?
Tabi önemli olan koca zatenÖyle şıp diye olmuyorki bu işler 9 senemi verdim ben ona. 2 çocuğumuz var. tek başıma olursam ne yaparım nasıl bakarım o çocuklara. birbirimizi severken ne oldu anlamıyorum yabancı kadınmı var diye düşünmeye başladım. kafayı yicem. eğer öyle birşey varsa ikisininde ölümü elimden olur
saçlarından tutulup itilip kakılmak
alacağı bir ayakkabıyı dahi sormadan alamamak
meyvenin sebzenin bile hesabını vermek
çocuklara hayatının travmasını yaşatmak
haber vermeden evden çekip giden nerde olduğu belli olmayan bi kocadan bihaber olmak da boşanmayı gerektirmiyorsa ben gül gibi adamı boşa bırakmışım arkadaş
bunlar da boşanma gerektirmiyorsa kocanın elinde kalınca boşanırsın artık
Hayatınızda hiç para kazandınız mı? 2çocuklu bir ev geçindirmeye çalıştınız mı? Eşinizin davranışları çok yanlış ama siz düşüncesizce davranmışsınız.
Ve bagırıp çagıran olayı büyüten komşulara duyursan da sizsiniz. Kırarsa kırsın topugu, al çocuklarını geç odaya görmesinler duymasınlar hiçbir şey.
Öyle anlar geliyo ki eşim kendi parasıyla yüksk bi harcama yapınca cinnet geçiriyorum. Para kazancaz diye ayrı ülkelerde yaşıyoruz. Birbirimizden uzakta, özlem içinde. O gidip kendine pahalı bir kıyafet alınca ortalıgı yıkıyorum. Ne biliyim bana yurtdışından gelirken pahalı hediyeler getirmesine bile sinirleniyorum. Ben burda eşek gibi çalışıyorum, o orda çalışıyo.Borçlarımız bitince gelicek. Beyefendi para harcıyo. Ulan para biriktir de çabucak yanıma gel işte....
Bence siz de para kazanmayı bir deneyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?