• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailem

Feryal28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
44
44
8
40
Merhaba arkadaşlar, ailem şehir dışından geldi be eşim eve gelmedi, ondan önce bir konu yüzünden eşimle konuşmuyorduk ama ben söyledim yine de ailemin geleceğini ama gelmedi, ben ailesiyle konuşmuyorum cok büyük sorunlar yaşadık hatırlamak istemeyecek kadar kötü şeyler yaşadım ve uzak durma karari aldım ama benim ailem gerçekten eşime karşı çok iyiler hic kalbini kırmadilar eşimin yaptığı bana cok ağır geldi boşanmayi bile düşünüyorum çünkü bunu yıllar önce birkac kere daha yaptı ama artik görmezden gelemiyorum kendimi cok degersiz hissediyorum.

Merhaba arkadaşlar, ailem şehir dışından geldi be eşim eve gelmedi, ondan önce bir konu yüzünden eşimle konuşmuyorduk ama ben söyledim yine de ailemin geleceğini ama gelmedi, ben ailesiyle konuşmuyorum cok büyük sorunlar yaşadık hatırlamak istemeyecek kadar kötü şeyler yaşadım ve uzak durma karari aldım ama benim ailem gerçekten eşime karşı çok iyiler hic kalbini kırmadilar eşimin yaptığı bana cok ağır geldi boşanmayi bile düşünüyorum çünkü bunu yıllar önce birkac kere daha yaptı ama artik görmezden gelemiyorum kendimi cok degersiz hissediyorum.
Gucun imkanim varsa bosanin

Bu işin sonu boşanma. Kocanızı ailesi dolduruyor gelin bizi görmüyorsa sen de onun ailesini görme demişler eşiniz de uygulamış. Kendinizi hazırlayın.

Bu durum haricinde nasil biridir?
Sen onun ailesiyle gorusmedigin icin gelmemis olabilir

Yani haksızmı adam?
Benim eşim benim ailemle görüşmese-haklı yada haksız ne sebeble olduğu önemli değil, bende onun ailesiyle arama dağlar koyarım. Nekadar iyi oldukları, daha önce sorun yaşamamış olmamın hiç bir önemi olmaz.

Ailesiyle siz sorun yaşarken sizi geri plana mı attı eğer öyleyse teeeee cehennemin dibine kadar yolu var. Bundan sonra da kaldığı yerde kalmaya devam etsin

Açıkçası
Yani haksızmı adam?
Benim eşim benim ailemle görüşmese-haklı yada haksız ne sebeble olduğu önemli değil, bende onun ailesiyle arama dağlar koyarım. Nekadar iyi oldukları, daha önce sorun yaşamamış olmamın hiç bir önemi

Bahane olsun diye demedim hanımefendi sadece çok yönlü bilgi verip o şekilde fikirlerinizi belirtirsiniz diye düşündüm

iyi de çocuğum var diyorsun başka bir şey demiyorsun. çocuğun kaç yaşında? maaşın işin gücün var mı? yoksa diploman var mı çalışabilir misin? ailen sen çalışırken bakar mı? vs vs böyle bilgiler de vermen lazım ki biz de istediğin üzere çok yönlü yardımcı olabilelim.

Haklı ya da haksiz diye bir şey olamaz esimin ailesi olduğu için o bunlara her şeyi yapma hakki vermez, sizin esinizin ailesi gelip size agza alınmayacak küfürler etse yemeyip bir de üzerinize yürüse olsun eşimin ailesi deyip hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam mi edeceksiniz pes yani biz sirf kadın olduğumuz için hatta insan olduğumuz icin değerliyiz yapmayın bu düşünce tarzini bir kadın olarak dile getiriyorsaniz gerçekten yazık

Çocuk mu bu adam? Yetişkinlerdeki bu şekilde küsme huyunu anlayamıyorum. Resti çekin. Ailenize yazık gerçekten. Aklınca misilleme mi yapıyor? İmkanınız varsa ailenizle dönün siz de.

iyi de çocuğum var diyorsun başka bir şey demiyorsun. çocuğun kaç yaşında? maaşın işin gücün var mı? yoksa diploman var mı çalışabilir misin? ailen sen çalışırken bakar mı? vs vs böyle bilgiler de vermen lazım ki biz de istediğin üzere çok yönlü yardımcı olabilelim.
İmkanım var çocuğum krese gidiyor

Back
X