Eşim ve ailesiyle sorunlarım var

Gizem kaya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
21
1
1
27
Çok uzun olacak ama dusuncelerinizi yazarsanız sevinirim ben üniversiteye yeni başlamıştım eşime aşık oldum daha 18 yaşında böylece evlendim tek altında iki yüzüğüm takılanlara eşimin ailesi aldı ve ev eşyası olarakta yatak odası ,iki halı,buzdolabı ,çamaşır makinesi,televizyon aldılar benim ailemse oturma grubu, halı tüm mutfak eşyaları bulaşık makinesinden tost makinesinde kadar neyse evlendik evliligimizin 2.ayindan beri şiddet gördüm 2 yillik evliyim daha yeni düzelmeye başlıyor eşim fakat bu sefer eşimin ailesi başladı beni dövmesinden zevk alıyordu çocugumuz oldu eşimin ailesi onada bişey almadılar en son bı takım kıyafet aldılar eşim yak at giydirmem dedi neyse sakladım çantaya koydum okula gidiyorum hala bu arada çocuğu kayınvalidem e bırakmaya gittik ben arabada bekliyorum sonra bağırdı çocuğun kıyafetini giydirmemis kıskanç ,şeytan o**pu karın seni dolduruyor falan dedi neyse sesimi cikarmadim sonra görümcem geldi kendisi benden 1 yaş küçük bana küfürler etmeye başladı sokağın ortasında çok terbiyesiz bir aile bu gerçekten bıktım napicam artık bilmiyorum

Cocuğu o aileye nasıl bırakabiliyorsun zorunda olmazsan bırakmazsın biliyorum ama ... ama işte

Off keşke hemen çocuk yapmasaydın.. Bunlar sana huzur vermez.. Ayrıl, boşan diyemem ama huzursuzluk istiyorsan kal.. Seçim senin..

Ne denir ki. Bu hayatı haketmiyorsunuzdur eminim. Genceciksiniz. Eşinize güveniyorsanız ailesine resti çekin. Güvenmiyorsanız da topluca defedin hepsini. Çocuğunuzla geçireceğiniz gelecek güzel günleri düşünün ve yapın bunu.

Evliliğinin ikinci ayından beri şiddet görüyormuş. Kimden? Eşinden. Onun nesine güvenebilir ki. Ben mi yanlış anladım acaba. En büyük sorun eş kişisi gibi görünüyor zaten.

O görümcenin saçını başını neden yolmadın ki

Cocuğu o aileye nasıl bırakabiliyorsun zorunda olmazsan bırakmazsın biliyorum ama ... ama işte
Mecburum kayınvalidem aranız duzelir çocuk olunca dedi ben bakarım falan dedi onuda hep başıma kakiyor hizmetciliginizi yapıyorum falan diyor

hani özellikle kendinizi zor durumda bırakıp napıcam diyorsunuz ya... ne diyelim biz. gökten zembille mantık yağsa da nasiplenseniz biraz. 18 yaşında evlenip 2. aydan şiddet görüp de çocuk yapma cesareti bulduysanız heralde kendinize bi plan yapmışsınızdır.

O da benim cahilligim ailemide karşıma aldım eşim için şimdi hepten yalnız kaldım ve biliyorum son pişmanlık fayda etmiyor

Çocukla kimsenin arası düzelmiyor düzelmezde, bu kafayı gerçekten değiştirmek gerekiyor.

Sözlü, fiziksel şiddet sizin kendinize olan saygınızdan götürecek artık hiç gibi hissetmeye başlayacaksınız. Buna izin vermeyin ayrılıktan başka çareniz Yok.

O da benim cahilligim ailemide karşıma aldım eşim için şimdi hepten yalnız kaldım ve biliyorum son pişmanlık fayda etmiyor
boşanmaya niyetiniz yok o belli. okul devam ediyor, çocuğa birinin bakması lazım. bu durumda ya bakıcı tutacaksınız ya kendi anneniz gelecek ya da okulu bırakacaksınız. ya da böyle sürekli mahalle kavgası yaşayarak devam edeceksiniz.

Eşim yerime yaptı o benim arkamda kendine çeki düzen veriyor çok şükür yoksa bi dk bile katlanamazdim

Nerde eşin arkanda yahu? Eşi arkasında olan bir insana kimse küfür hakaret edemez. Eşiniz kardeşinin saçını başını mi yoldu? Sanmıyorum.

Zaten eşin kendisi dayak atıyormus daha önce sana. Dayağı kesti diye simdi arkanızda mi oldu?

Evet doğru,

Ayrilacagimi söyledim intihara kakti sonrada yalvardı 2 aydirda herşey iyi ayrıca gözümün önünde dovdu

Ayrilacagimi söyledim intihara kakti sonrada yalvardı 2 aydirda herşey iyi ayrıca gözümün önünde dovdu

Karısını, kardesini dövmek, intihara kalkişmak? Bunlar normal insanın yapacağı şeyler değil. Siz gün gelecek yine dayak yiyeceksiniz haberiniz olsun. Bu adamdan ayrılmaya kalktığında başına bela olacak. İntihara kalkip yalvardiginda affetmeseydiniz o zaman başınıza nasıl bela olduğunu görecektiniz. Bir sürü kadın öldürüldü sırf boşanmak istiyor diye.
Psikopatlarin içindesiniz resmen ve 2 ay dayak yemediniz diye eşinize iyi sanıyorsunuz.

Allah akıl versin.

Benim yaşadığım ilde kimsem yok ama ikna edebilirsin ailemin yakınına taşınmak istiyorum boylr
Başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…