- 20 Mart 2019
- 21
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Gizem kaya
-
Evliliğinin ikinci ayından beri şiddet görüyormuş. Kimden? Eşinden. Onun nesine güvenebilir ki. Ben mi yanlış anladım acaba. En büyük sorun eş kişisi gibi görünüyor zaten.Ne denir ki. Bu hayatı haketmiyorsunuzdur eminim. Genceciksiniz. Eşinize güveniyorsanız ailesine resti çekin. Güvenmiyorsanız da topluca defedin hepsini. Çocuğunuzla geçireceğiniz gelecek güzel günleri düşünün ve yapın bunu.
Ben üniversite okuyorum sınıf öğretmenliği ve bu benim hayalim yani mecburumCocuğu o aileye nasıl bırakabiliyorsun zorunda olmazsan bırakmazsın biliyorum ama ... ama işte
Mecburum kayınvalidem aranız duzelir çocuk olunca dedi ben bakarım falan dedi onuda hep başıma kakiyor hizmetciliginizi yapıyorum falan diyorCocuğu o aileye nasıl bırakabiliyorsun zorunda olmazsan bırakmazsın biliyorum ama ... ama işte
Eşim yerime yaptı o benim arkamda kendine çeki düzen veriyor çok şükür yoksa bi dk bile katlanamazdimO görümcenin saçını başını neden yolmadın ki
O da benim cahilligim ailemide karşıma aldım eşim için şimdi hepten yalnız kaldım ve biliyorum son pişmanlık fayda etmiyorhani özellikle kendinizi zor durumda bırakıp napıcam diyorsunuz ya... ne diyelim biz. gökten zembille mantık yağsa da nasiplenseniz biraz. 18 yaşında evlenip 2. aydan şiddet görüp de çocuk yapma cesareti bulduysanız heralde kendinize bi plan yapmışsınızdır.
boşanmaya niyetiniz yok o belli. okul devam ediyor, çocuğa birinin bakması lazım. bu durumda ya bakıcı tutacaksınız ya kendi anneniz gelecek ya da okulu bırakacaksınız. ya da böyle sürekli mahalle kavgası yaşayarak devam edeceksiniz.O da benim cahilligim ailemide karşıma aldım eşim için şimdi hepten yalnız kaldım ve biliyorum son pişmanlık fayda etmiyor
Eşim yerime yaptı o benim arkamda kendine çeki düzen veriyor çok şükür yoksa bi dk bile katlanamazdim
Evet doğru,boşanmaya niyetiniz yok o belli. okul devam ediyor, çocuğa birinin bakması lazım. bu durumda ya bakıcı tutacaksınız ya kendi anneniz gelecek ya da okulu bırakacaksınız. ya da böyle sürekli mahalle kavgası yaşayarak devam edeceksiniz.
Ayrilacagimi söyledim intihara kakti sonrada yalvardı 2 aydirda herşey iyi ayrıca gözümün önünde dovduNerde eşin arkanda yahu? Eşi arkasında olan bir insana kimse küfür hakaret edemez. Eşiniz kardeşinin saçını başını mi yoldu? Sanmıyorum.
Zaten eşin kendisi dayak atıyormus daha önce sana. Dayağı kesti diye simdi arkanızda mi oldu?
Ayrilacagimi söyledim intihara kakti sonrada yalvardı 2 aydirda herşey iyi ayrıca gözümün önünde dovdu
Benim yaşadığım ilde kimsem yok ama ikna edebilirsin ailemin yakınına taşınmak istiyorum boylrboşanmaya niyetiniz yok o belli. okul devam ediyor, çocuğa birinin bakması lazım. bu durumda ya bakıcı tutacaksınız ya kendi anneniz gelecek ya da okulu bırakacaksınız. ya da böyle sürekli mahalle kavgası yaşayarak devam edeceksiniz.
Başka çarem yokKarısını, kardesini dövmek, intihara kalkişmak? Bunlar normal insanın yapacağı şeyler değil. Siz gün gelecek yine dayak yiyeceksiniz haberiniz olsun. Bu adamdan ayrılmaya kalktığında başına bela olacak. İntihara kalkip yalvardiginda affetmeseydiniz o zaman başınıza nasıl bela olduğunu görecektiniz. Bir sürü kadın öldürüldü sırf boşanmak istiyor diye.
Psikopatlarin içindesiniz resmen ve 2 ay dayak yemediniz diye eşinize iyi sanıyorsunuz.
Allah akıl versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?