- 20 Mart 2019
- 21
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Gizem kaya
-
Canim okulunu bitir, eline meslegini al. O zaman resti cekersin kafani bozana. Allahim yardimcin olsun.Benim yaşadığım ilde kimsem yok ama ikna edebilirsin ailemin yakınına taşınmak istiyorum boylr
Başka çarem yok
Bende onlar yüzünden mazoşist gibi bişey oldum ruh gibiyim hayat yok sankiOnu almadılar bunu almadılar diye dert yandığınız kadar şiddet gördüğünüzden dert yanmamışsınız çok ilginç.
Doğu'da olduğum için ailem sevgilim oldugunu öğrenince evlenmeye mecbur kıldılar ayrıca evlilikten önce eşinden dahil hepsi melek gibiydilerKonunun neresinden tutsak elimizde kalıyor. Okul bitince evlenseniz ne oluyordu acaba? Hala öğrenciyken sizi evliliğin 2. Ayında dövmeye başlayan adamdan çocuk yapmak nasıl bir şey? Ama neyse bir şey demiyorum sizin de psikolojiniz bozuk belli ki. Esiniz tehlikeli, ailesi kaçık şiddet almış başını gitmiş. Allah hepinize şuur nasip etsin inşallah.
Saol bende o yüzden sabrediyorum zaten okul bitinceye kadar böyle giderse o zaman resti cekerimCanim okulunu bitir, eline meslegini al. O zaman resti cekersin kafani bozana. Allahim yardimcin olsun.
Doğru söylüyorsun ama yedim bı haltta evlendim ve ayaklarım üzerinde durana kadar sabretmeye mecburumVasıfsız insanlar.. Yazık!
Eşinden şiddet göre göre kaos dolu bir evliliğin içerisinde neden çocuk yaptın ki ?
Hadi diyelim eşinle aranı düzelttin. Bu adam bunca lafın karşısında öküz gibi durdu mu yani?
Kendi namusuna nasıl böyle sözler soylettirebiliyor?
Kuzum kusura bakma ama ne eşinden ne ailesinden bir halt olmaz.
Pişman olma. Kader olmuş evlenmişsin..Doğru söylüyorsun ama yedim bı haltta evlendim ve ayaklarım üzerinde durana kadar sabretmeye mecburum
Sevdiğim için kıyamıyorum oda benden 1 yaş büyük belki de evliliğin sorumluluğu ağır geldi daha önce çalışmamıştı ne biliyim sadece affetmek istediğim için bir sürü bahane de buluyorum denebilir sanırım bende onu hastalık derecesinde seviyorumdayak yedigin adami seviyormusun?
gercekden bilmek istiyorum- seni iyice dövdükten sonra cinsel iliskiye vs. nasil giriyorsun?
Konustum bana karşı gayet iyi artık fakat ailesi benim sözümü dinlemesini bana iyi davranmasını istemiyor gibi yani hep bu yönde davranışlarda bulundularPişman olma. Kader olmuş evlenmişsin..
Evlilikten sonraki süreçteki gidişat önemli.
Eşin'le konuştun mu hiç bu konuları?
Konustum bana karşı gayet iyi artık fakat ailesi benim sözümü dinlemesini bana iyi davranmasını istemiyor gibi yani hep bu yönde davranışlarda bulundularPişman olma. Kader olmuş evlenmişsin..
Evlilikten sonraki süreçteki gidişat önemli.
Eşin'le konuştun mu hiç bu konuları?
Peki hala şiddet görüyor musun ?Konustum bana karşı gayet iyi artık fakat ailesi benim sözümü dinlemesini bana iyi davranmasını istemiyor gibi yani hep bu yönde davranışlarda bulundular
Ben aile terbiye bozaman onlar için nede olsa büyüğümGirip içeriye ''Sensin o...pu'' deseydin keşke..
Peki hala şiddet görüyor musun ?
[/QUO
Hayır görmüyorum hatta çok çok daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?