- 3 Eylül 2012
- 21.889
- 57.739
- 798
- Konu Sahibi Gizem kaya
-
Ben aile terbiye bozaman onlar için nede olsa büyüğüm
Daha 6 aylık bunu yapacak kadar merhametsiz olacaklarını sanmamben sac basa kavga edip sokak ortasinda rezillik cikaracak kadar sıkıntı yaşadığım kisilere cocuk emanet edip de derse gidemem.
gorumce veya kv nin çocuğa bişey yapmadığından demediginden emin misiniz
Daha dün ikisi benden özür diledi ben kendi terbiyemi korurum Allah a havale ediyorum o yapacağını yaparValla namusuma kadar laf eden insanın yaşına başına bakmam.
Madalya takan olsa bari ne terbiyeli diye :)
Bence gider yapmanın vakti gelmiş. Böyle olmaya devam ederse yapamayacağınızı esine söylemelisin. Öküz değilse afedersin anlar
Daha 6 aylık bunu yapacak kadar merhametsiz olacaklarını sanmam
Okurken içim gitti ne yaşadığını ne hissettiğini en iyi sen bilirsin canım belli ki eşini üstüne onlar salıyodu doldurup doldurup yolluyolardı demek ki şimdi farkında yaptığı hatanın. 18 yaşında evlenmişsin bide bebeğin olmuş bundan sonra yapıcağın şet eşinle konuşup onlardan uzak durman hatta ailenle aranı düzeltip yakınlarında durman. Ailem üzülür diye düşünme sen sahipsiz değilsin ve bu yaşadıklarını haketmiyosun o yüzden silkelen kendine gel ruh gibi değil dimdik dur onların ve eşinin karşısında. Allah yardımcın olsunÇok uzun olacak ama dusuncelerinizi yazarsanız sevinirim ben üniversiteye yeni başlamıştım eşime aşık oldum daha 18 yaşında böylece evlendim tek altında iki yüzüğüm takılanlara eşimin ailesi aldı ve ev eşyası olarakta yatak odası ,iki halı,buzdolabı ,çamaşır makinesi,televizyon aldılar benim ailemse oturma grubu, halı tüm mutfak eşyaları bulaşık makinesinden tost makinesinde kadar neyse evlendik evliligimizin 2.ayindan beri şiddet gördüm 2 yillik evliyim daha yeni düzelmeye başlıyor eşim fakat bu sefer eşimin ailesi başladı beni dövmesinden zevk alıyordu çocugumuz oldu eşimin ailesi onada bişey almadılar en son bı takım kıyafet aldılar eşim yak at giydirmem dedi neyse sakladım çantaya koydum okula gidiyorum hala bu arada çocuğu kayınvalidem e bırakmaya gittik ben arabada bekliyorum sonra bağırdı çocuğun kıyafetini giydirmemis kıskanç ,şeytan o**pu karın seni dolduruyor falan dedi neyse sesimi cikarmadim sonra görümcem geldi kendisi benden 1 yaş küçük bana küfürler etmeye başladı sokağın ortasında çok terbiyesiz bir aile bu gerçekten bıktım napicam artık bilmiyorum
Anneniz nerde ? Hayaliniz olması güzel bişey ama hayaliniz için canınızı kanınızı harcıyorsanız kötü bişey dondurup büyüyünce devam edebilirsiniz yazık bebeğinize.Ben üniversite okuyorum sınıf öğretmenliği ve bu benim hayalim yani mecburum
Hayalini gerçekleştirip de evlenecektin o zaman.. Arkandan atlı mi kalıyordu da üniversiteye başlar başlamaz daha çocukluğunu ergenliğini yaşamadan evlendin bide üstüne çocuk yaptın.. ağır konuşmak istemiyorum ama bi nevi bu durumu kendin yaratmışsın. .Böyle bir durumda kızının evlenmesine rıza gösteren aileleri hiç anlamıyorum. Ama ne yazık ki olan yine o yeni doğan çocuklara oluyo..Ben üniversite okuyorum sınıf öğretmenliği ve bu benim hayalim yani mecburum
O da benim cahilligim ailemide karşıma aldım eşim için şimdi hepten yalnız kaldım ve biliyorum son pişmanlık fayda etmiyor
Sevdiğim için kıyamıyorum oda benden 1 yaş büyük belki de evliliğin sorumluluğu ağır geldi daha önce çalışmamıştı ne biliyim sadece affetmek istediğim için bir sürü bahane de buluyorum denebilir sanırım bende onu hastalık derecesinde seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?