Eşim ve ailesiyle sorunlarım var

ben sac basa kavga edip sokak ortasinda rezillik cikaracak kadar sıkıntı yaşadığım kisilere cocuk emanet edip de derse gidemem.

gorumce veya kv nin çocuğa bişey yapmadığından demediginden emin misiniz
Daha 6 aylık bunu yapacak kadar merhametsiz olacaklarını sanmam

Okurken içim gitti ne yaşadığını ne hissettiğini en iyi sen bilirsin canım belli ki eşini üstüne onlar salıyodu doldurup doldurup yolluyolardı demek ki şimdi farkında yaptığı hatanın. 18 yaşında evlenmişsin bide bebeğin olmuş bundan sonra yapıcağın şet eşinle konuşup onlardan uzak durman hatta ailenle aranı düzeltip yakınlarında durman. Ailem üzülür diye düşünme sen sahipsiz değilsin ve bu yaşadıklarını haketmiyosun o yüzden silkelen kendine gel ruh gibi değil dimdik dur onların ve eşinin karşısında. Allah yardımcın olsun

Offf böyle konuları okudukça içim acıyor.Allah kızlarımızı iyilerle karşılaştırsın inşallah ama önce akıl mantık versin.üniversitede okuyan 18 yaşında gencecik bir insan neden evlenir ki?!evlenir de neden çocuk yapar?!ve bir kadın bu işkenceye neden katlanır?!

Hep diyorum o yaşlarda tek derdimiz dersten kacıp bir döner yiyebilmrk, arkadaşlarla çimlere oturup sohbet etmek, vize-final ve erkek arkadasımı annemlere çaktırmamaktı.

Boşanın.
Ben başka yol göremedim.

Şiddet cok kötü. İşin içine bir kere girdi mi düzelir sanıyorsun ama düzelmiyor düzelmez. Çalışmaya başla bence hem okuyup hem çalışabilirsin ve boşan bence. Evet demesi kolay biliyorum ama dünyaya bir kere geliyoruz boyle yaşamaya değer mi sence

Bu evlilikle ilgili en büyük ve tek sorun Eşinizin ailesi mi sizce ?yoksa gördüğünüz şiddet mi ? Neden bu kadar erken evlendiniz? Yazık ediyorsunuz hayatınıza

Bulunduğun ilde okuyorsun.
Ailen başka şehirde.
Okuluna devam etmen için kv den bebeğe bakmak zorunda.
Okulu bitirene kadar dişini sıkmak zorundasın.
2 aydır eşin sana iyi..
Eşin sana iyi olunca kv ve görümce bu durumu kaldıramadı....

Anladıklarım bunlar....

O zaman okul bitene kadar eşini kendine çekmeye çalış, kv ve görümcenin yaptıklarını eşine alttan alttan işle....

Düzeltirse düzelir, düzelmezse atanınca yoluna bakarsın....

Gerekirse herşeye sabret ama sakın okulunu bırakma...

Ben üniversite okuyorum sınıf öğretmenliği ve bu benim hayalim yani mecburum
Hayalini gerçekleştirip de evlenecektin o zaman.. Arkandan atlı mi kalıyordu da üniversiteye başlar başlamaz daha çocukluğunu ergenliğini yaşamadan evlendin bide üstüne çocuk yaptın.. ağır konuşmak istemiyorum ama bi nevi bu durumu kendin yaratmışsın. .Böyle bir durumda kızının evlenmesine rıza gösteren aileleri hiç anlamıyorum. Ama ne yazık ki olan yine o yeni doğan çocuklara oluyo..

Lütfen size o..pu diyen bir aileyle asla görüşmeyin.. ne ölüme ne ölüsüne... o sünepe kocanızında siz namusu oluyosunuz sizi koruması lazımdı.. boşanmasanız bile siz bir kadın bir annesiniz size bu çirkin kelimeyi söyleyen insanlarla bir daha görğşmeyin

boşan demek içimden gelse de ne yazık ki bu sefer diyemedim. ailenden destek alamıyorsun anladığım kadarıyla. en azından okul bitene kadar eşini kendine çekmeye çalış. gerçi bu seferde meslek sahibi olunca eşin için bu problem olabilir kendisi okumuyorsa gelirlerinizi kıyaslayıp annesinin gazına gelip daha çok üzebilir sizi. şimdi de boşan, ailenin yanına git, ne olursa olsun çocuğunu ve okulunu bırakma diyesim geldi
ay bilemedim gerçekten.

O da benim cahilligim ailemide karşıma aldım eşim için şimdi hepten yalnız kaldım ve biliyorum son pişmanlık fayda etmiyor

şiddet gören, şiddet gördüğü halde özgüvensiz bir şekilde napcam ben kızlaaar bi akıl verin diye yakaran ne çok öğretmene denk geldim bu forumda. ayrıca dikkatimi çeken bir diğer konu bazı öğretmenlerin veya öğretmen adaylarının -de -da eklerini dahi doğru kullanamıyor oluşu. işi gücü olmasına rağmen şiddete boyun eğen, kendini geliştirmesi gerektiği yerde kaynana görümce dertleriyle uğraşan ve türkçeyi doğru düzgün kullanamayan öğretmen ve öğretmen adayları beni çok endişelendiriyo. yarınlarımız pek parlak değil.

şiddeti bu kadar normalleştirmeniz de ayrıca tehlikeli.

ileride yapacağınız işi düşününce daha da tehlikeli.

o zaman sizin bakış açınıza göre insan bunaldığında darlandığında şiddete başvurabilir. umarım meslek hayatınıza taşımazsınız bu hastalıklı vizyonunuzu.

Gerçek mi bu anlattıklarınız
Siz çocuğunuzu nasıl orda bırakırsınız
Bence kurtulun bir an önce o aileden yazık size yavrunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…