- 10 Nisan 2018
- 14
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Busrakuyucak
-
Kadın şu an aramıyor bildiğim kadarıyla aslında eşim sadece bu konuda böyle diğer türlü pamuk gibi aslına bakarsan iyi kalpli sadece bu konuda böyle yok o zamanda dayak yediğim de yemin etti dövmek bir daha diye ağladıyani ne diyim bilemedim. anladığım kadarıyla eşin seni dövüyor sen onu kıskanıyorsun diye. bu kadın peki sadece arıyor mu yoksa yakaladığın başka bir şey var mı? ama sen en iyisi git annene babana. onların ayaklarına kapan özür dile ve baba evine dön bacım. olmaz o adamdan....
Neden gerçek olmayayım ki gerçeğin yemin ederim hatta sadece ne yapacağımı bilmediğim için kadınlar kulübünde yardım istedim siz kadınlar olarak ne yapmaliyimİnşallah gerçek değilsindir. Dayak yemen önemli değil de kız mı problem? Mutluluklar.
Kız öyle böyle değil çok problemli ne haya ne edep ne de bir ar kalmış afedersiniz utanarak söylüyorum yırtık kız anlatacaginNeden gerçek olmayayım ki gerçeğin yemin ederim hatta sadece ne yapacağımı bilmediğim için kadınlar kulübünde yardım istedim siz kadınlar olarak ne yapmaliyim
gerekirse yine döverim demiş. ama pamuk gibi dimi... mutluluklarKadın şu an aramıyor bildiğim kadarıyla aslında eşim sadece bu konuda böyle diğer türlü pamuk gibi aslına bakarsan iyi kalpli sadece bu konuda böyle yok o zamanda dayak yediğim de yemin etti dövmek bir daha diye ağladı
Bacım pılını pırtını toplayıp ananın babanın evine git. Ellerini öp. Yapamıyorsan çalış ekonomik özgürlüğünü kazan. Hem yukarda arkadaşa kocam yemin etti dayak yok diye diyorsun. Konuda da gerekirse yine döverim dedi bana yazmışsın.Neden gerçek olmayayım ki gerçeğin yemin ederim hatta sadece ne yapacağımı bilmediğim için kadınlar kulübünde yardım istedim siz kadınlar olarak ne yapmaliyim
Merhaba hanımlar bana yardım edin konunun aslında en baştan ben birisini seviyordum neyse babam verdi vermedi derken kaçtım bizde evlendik 9 ay oldu babam haliyle konuşmuyor daha doğrusu ailem konuşmuyor benim le evlendik iyi hoş da eşim otelde çalışıyor çalıştığı kısımlara bir bayan var ama ne şey diğer hepsi erkek ama eşleri bende dahil hepimiz o vatandan sikaayetciyi sabah 8 demiyor gece 12 demiyor birlikte çalıştığı erkekleri tabi benim eşinize arayıp duruyor iş için aradığı pek görmedim iş dışında aradığı zamanda sürekli başlarken konuşmaya canım mustafam v.s kelimelerle işte ozlettin kendini falan diye tabi benim eşim degilorada o kısımda çalışan bütün erkeklerin hanımları bu durumdan şikayetçi neyse biz eşimle tabi bu yüzden tartışıyoruz 2 kez bu bayan yüzünden dayak yedim hemde almasından yüzüm gözüm her tarafım morluk içinde bende bu bayana msj attım işte senin yüzünden kavga ediyoruz utanmıyor musun kendin evli olsan eşini senin gibi bir bayan arayıp iş dışında saçma şeyler için hoşuna gider mi diye tabi bunlar eşimle kusmuslerdi ama eşimin ağzından kusluk iyi olmuyor diye 1-2 kes duydum halen daha eşimi aramıyor ama bunlar iş whatsapp grupları var evlerimize canlarrr işte falan diye msj atıp duruyor tabi birde o dövdüğü zamanlarda eşim birde bundan gelen msjlari siliyordu beni görmesin diye neyse şimdi hala ayni o kız gruptan canım canlar diye msj atıp duruyor eşimle 2 gün önce yine tartıştık eşim deli etme beni yine gerekirse yine doverim dedi ben yapmalıyım eşimi seviyorum ama o kadından bıktım öyle bir bayan ki o bayan ar edep haya hiç bir şey yok bıktım ondan öyle ki evimin tam karşısında oturuyor bıktım usandım bakayım bana yardımcı olun
Sonuna kadar gerçek gerçek olmasa ben neden bunları yazayimSorun bayanda değil canım senin öküz kocanda konu gerçekse sen daha çok dayak yersin bu okuzden
Kadın şu an aramıyor bildiğim kadarıyla aslında eşim sadece bu konuda böyle diğer türlü pamuk gibi aslına bakarsan iyi kalpli sadece bu konuda böyle yok o zamanda dayak yediğim de yemin etti dövmek bir daha diye ağladı
Ailenizden biri ile iletişime girin.Sonuna kadar gerçek gerçek olmasa ben neden bunları yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?