Eşim ve ben

Busrakuyucak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
14
5
1
29
Merhaba hanımlar bana yardım edin konunun aslında en baştan ben birisini seviyordum neyse babam verdi vermedi derken kaçtım bizde evlendik 9 ay oldu babam haliyle konuşmuyor daha doğrusu ailem konuşmuyor benim le evlendik iyi hoş da eşim otelde çalışıyor çalıştığı kısımlara bir bayan var ama ne şey diğer hepsi erkek ama eşleri bende dahil hepimiz o vatandan sikaayetciyi sabah 8 demiyor gece 12 demiyor birlikte çalıştığı erkekleri tabi benim eşinize arayıp duruyor iş için aradığı pek görmedim iş dışında aradığı zamanda sürekli başlarken konuşmaya canım mustafam v.s kelimelerle işte ozlettin kendini falan diye tabi benim eşim degilorada o kısımda çalışan bütün erkeklerin hanımları bu durumdan şikayetçi neyse biz eşimle tabi bu yüzden tartışıyoruz 2 kez bu bayan yüzünden dayak yedim hemde almasından yüzüm gözüm her tarafım morluk içinde bende bu bayana msj attım işte senin yüzünden kavga ediyoruz utanmıyor musun kendin evli olsan eşini senin gibi bir bayan arayıp iş dışında saçma şeyler için hoşuna gider mi diye tabi bunlar eşimle kusmuslerdi ama eşimin ağzından kusluk iyi olmuyor diye 1-2 kes duydum halen daha eşimi aramıyor ama bunlar iş whatsapp grupları var evlerimize canlarrr işte falan diye msj atıp duruyor tabi birde o dövdüğü zamanlarda eşim birde bundan gelen msjlari siliyordu beni görmesin diye neyse şimdi hala ayni o kız gruptan canım canlar diye msj atıp duruyor eşimle 2 gün önce yine tartıştık eşim deli etme beni yine gerekirse yine doverim dedi ben yapmalıyım eşimi seviyorum ama o kadından bıktım öyle bir bayan ki o bayan ar edep haya hiç bir şey yok bıktım ondan öyle ki evimin tam karşısında oturuyor bıktım usandım bakayım bana yardımcı olun

yani ne diyim bilemedim. anladığım kadarıyla eşin seni dövüyor sen onu kıskanıyorsun diye. bu kadın peki sadece arıyor mu yoksa yakaladığın başka bir şey var mı? ama sen en iyisi git annene babana. onların ayaklarına kapan özür dile ve baba evine dön bacım. olmaz o adamdan....

Kadın şu an aramıyor bildiğim kadarıyla aslında eşim sadece bu konuda böyle diğer türlü pamuk gibi aslına bakarsan iyi kalpli sadece bu konuda böyle yok o zamanda dayak yediğim de yemin etti dövmek bir daha diye ağladı

İnşallah gerçek değilsindir. Dayak yemen önemli değil de kız mı problem? Mutluluklar.
Neden gerçek olmayayım ki gerçeğin yemin ederim hatta sadece ne yapacağımı bilmediğim için kadınlar kulübünde yardım istedim siz kadınlar olarak ne yapmaliyim

Neden gerçek olmayayım ki gerçeğin yemin ederim hatta sadece ne yapacağımı bilmediğim için kadınlar kulübünde yardım istedim siz kadınlar olarak ne yapmaliyim
Kız öyle böyle değil çok problemli ne haya ne edep ne de bir ar kalmış afedersiniz utanarak söylüyorum yırtık kız anlatacagin

gerekirse yine döverim demiş. ama pamuk gibi dimi... mutluluklar

Şu dayağı yiyip yiyip kocamı seviyorum diyorlar ya deli oluyorum. Sevme kardeşim önce kendini sev adam elin kadını için yüzünü gözünü morartıyor sen seviyorum diyorsun. Ayrılmayacaksan ya kadını umursama ya da ye dayağını sev kocanı. Lütfen ya kendini sev sen onlardan daha değerlisin.

Bacım pılını pırtını toplayıp ananın babanın evine git. Ellerini öp. Yapamıyorsan çalış ekonomik özgürlüğünü kazan. Hem yukarda arkadaşa kocam yemin etti dayak yok diye diyorsun. Konuda da gerekirse yine döverim dedi bana yazmışsın.
Bu adamdan çocuk falan yapayım deme, bırak gitsin vizyonsuzu.

Öncelikle konunuz çok çarpık yazılmış anlaşılmıyor.
SEÇE, seçe okudum.
Siz heryeriniz morluk içinde dayak yediniz !HALA SEVİYORUM ÖLÜYORUM DİYORSUNUZ!!!
NEDEN YEDİNİZ DAYAK ; bir dış kapının mandalı için!!!
Neden,sebep ne olursa olsun bunu sizeyapmamalıydı.
Ne yapabilirim diye sormuşsun.

Cevaplayim en kötü bir daha dayak yersin olur biter.
Ben anlamıyorum sizi YA!!!kadının derdinden çok DAYAK konusunu bir ele aLın isterseniz!
YAZIK size...

Eşin seni dövüyor, Her yerin mosmor... ama yine de seviyorsun eşini öyle mi? Esimdir sever de döver de öyle mi? Ne romantik. Sevmek sevilmek böyle olmuyor ahh anlayabilseniz

ya bari şunları şöyle yazmayın ya
"evet benim eşim şiddet yanlısı
evet dövdü
ama ben buna razıyım, bu şekilde yaşamak benim için sorun değil
tek istediğim o kadından kurtulmak
bana yardım edin" deyin ya
biz de ona göre cevap yazalım

yok pamuk gibiymiş de yok iyi kalpliymiş de
hadi pamukla karıştırmanızı anlarım, onun da kartı var çünkü de "iyi kalp" tanımını mı bilmiyorsunuz acaba???

Kız edepsiz diyelim. Peki sizin için ne demeliyiz. Ban yemek istemedigim için ben bir şey demiyorum da... Esas sorun kocan ama bunu unutma.

Bu adam beni elin kadini icin dövecek ve bende halen onu dert edip gelip burda konu aciyorum...ya bacim sen iyimisin. Pamuk gibi adam seni döverken hic mi canin yanmadi? Hic mi asaglanmis gibi hissetmedin? Su is yerindeki whatsapp gruplari bahane. Burda öyle seyler yok sükür. Ayrica erkekler sikayetci olsalardi patronla konuyu konusurlardi ve attirirlardi onu ordan. Demek ki kocalariniz memnun o bayandan. Bence bunu bi düsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…