- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Busrakuyucak
-
ay vallahi şu konuda güleceğim aklıma gelmezdi, çok güldüm
Pamuk gibi olan bir adam eşini dövmez,eşin istese o kadınla iş dışında konuşmazdı kadına yüzü veren eşin aslında,aslında yapacağın tek şey vardı anne ve babana durumu açıklayıp darp raporu alıp boşanma davası açmaktı hiçbir anne- babanın bu duruma kayıtsız kalacağını düşünmüyorum halada geç kalmış sayılmazsın annenle konuş durum böyle böyle de,ayrıca yemin etmiş diyorsun da yine ilk tartışmada döverim demiş.Kadın şu an aramıyor bildiğim kadarıyla aslında eşim sadece bu konuda böyle diğer türlü pamuk gibi aslına bakarsan iyi kalpli sadece bu konuda böyle yok o zamanda dayak yediğim de yemin etti dövmek bir daha diye ağladı
Sorun whatsap grubu değil whatsap grubundan bana ne doğrusunu eşime dış geçiremediği sizin tabirinizleBen yanlış mı anladım acaba? canım, canlar dedi whatsap gurubundan o yüzden ar edep yok? Bu mudur? Siz sağlıklı düşünüyo olsanız;
1) kocanız sizi döverken hala takıldığınız konu elalemin arı namusu yırtıklığı olmazdı
2) kocanıza geçiremediğiniz dişinizi kocanızın iş arkadaşı kadına geçirme hırsıyla arayıp çirkefleşmezdiniz.
3) kendinizi bu kadar ezik konuma getirmez gururunuza sahip çıkardınız. Hala da kocanızdan değil de kocanızın etrafında dolaştığını iddia ettiğiniz kadından kurtulmaya çalışmazdınız.
PS:Bi kadın olarak bazen hemcinslerimden utandığım doğrudur.
Keşke eşine diş geçirse de sende kurtuldan bu adamdan.Sorun whatsap grubu değil whatsap grubundan bana ne doğrusunu eşime dış geçiremediği sizin tabirinizle
Peki ne ya yardım almak değilde ne ha ben 21 yaşındayım daha evleneli 9 ay oldu başıma böyle birseye geldi ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum belki bazılarımız hak verecekbazilarini z vermeyecek sadece evliliğimizin ilk darbesinden o evliliği bitirmek değil amacım evliliğimiz bitirmeden o evliliği düzene sokmak ya bilmiyorum işte bana yardım edin diye sadece derdimi anlatmak istediğim için ne bileyim bana akıl verirsiniz diye yazdım benBu tanımadığın insanların hepsi sana bir ağızdan BOŞAN dese sen PAMUK KOCAM diyeceksin ama .. Senin amacın bizden yardım almak değil bana kalırsa.
Ayrıca , bu KK portalı ne fake hesaplar gördü , ne fake hesaplar yüzünden uyku uyuyamadı , gözyaşı döktü haberiniz var mı acaba ?
Keşke eşine diş geçirse de sende kurtuldan bu adamdan.
Akıl verıyoruz canım .Peki ne ya yardım almak değilde ne ha ben 21 yaşındayım daha evleneli 9 ay oldu başıma böyle birseye geldi ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum belki bazılarımız hak verecekbazilarini z vermeyecek sadece evliliğimizin ilk darbesinden o evliliği bitirmek değil amacım evliliğimiz bitirmeden o evliliği düzene sokmak ya bilmiyorum işte bana yardım edin diye sadece derdimi anlatmak istediğim için ne bileyim bana akıl verirsiniz diye yazdım ben
siz bi türkçe konuşmayı ve yazmayı öğrenin önce de belki daha kolay iletişim kurarsınız insanlarlaSorun whatsap grubu değil whatsap grubundan bana ne doğrusunu eşime dış geçiremediği sizin tabirinizle
Neden gerçek olmayayım ki gerçeğin yemin ederim hatta sadece ne yapacağımı bilmediğim için kadınlar kulübünde yardım istedim siz kadınlar olarak ne yapmaliyim
Peki ne ya yardım almak değilde ne ha ben 21 yaşındayım daha evleneli 9 ay oldu başıma böyle birseye geldi ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum belki bazılarımız hak verecekbazilarini z vermeyecek sadece evliliğimizin ilk darbesinden o evliliği bitirmek değil amacım evliliğimiz bitirmeden o evliliği düzene sokmak ya bilmiyorum işte bana yardım edin diye sadece derdimi anlatmak istediğim için ne bileyim bana akıl verirsiniz diye yazdım ben
Peki ne ya yardım almak değilde ne ha ben 21 yaşındayım daha evleneli 9 ay oldu başıma böyle birseye geldi ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum belki bazılarımız hak verecekbazilarini z vermeyecek sadece evliliğimizin ilk darbesinden o evliliği bitirmek değil amacım evliliğimiz bitirmeden o evliliği düzene sokmak ya bilmiyorum işte bana yardım edin diye sadece derdimi anlatmak istediğim için ne bileyim bana akıl verirsiniz diye yazdım ben
Na bakarsanız en iyi yorumlayan sizsiniz şimdi tek sorun canım cicim değil kız değişik aynı ortamda bulunalım el kol hareketleri telefonlarda canım cicim hesabı bu diğer çalışan erkeklere göre benim koca mi arayıp işte saçma sapan konuşması benim kocama daha çok yapıyor. Benim kıvamda ben hep niye böyle yapıyor dediğimde ben yapabilirim diyor işte ben mi yap diyorum diyor bende sen uyarsa artık ben evlendim seviyenin koru de dedim biraz sert şekilde dovustuk işte dayak yedim. Yani nasıl anlatılır ha kocam aradığı zaman hep o kızın ismi ile işte x hanım diye cevaplar o işte bir karı koca nasıl konuşursa o o yle cellat kocam 1-2 kez aynı mesaiye denk geldikleri zaman deniz ama ben seni sevdiğim için kardeşim gördüğüm için öyle yapıyorum falan diye saçmalamisKadın evli erkeklerle canımlı cicimli konuşuyorsa o kadının problemi veya hatası ama bu duruma eşiniz ne tepki veriyor? Siz neden bu kadar tepki veriyorsunuz? Eşiniz aradaki mesafeyi korumayı bilmiyor mu? O da aşkım hayatım diye açmıyorsa telefonu ben kadın da suç bulurum, yok eşiniz de efendim canım buyur canım diye hitap ediyorsa, onu uyarabilirsiniz benim iş arkadaşım olsa canım dese ben de onunla samimi olsam sonuç ne olur diye. Yani iş arkadaşı olabilir de seviyeyi korusun. Ama siz de sırf kadın canım dedi diye kavga çıkarmayın, herkese canım diyormuş huyu o demek ki eşiniz ona karşı nasıl davranıyor önemli olan o. Kadına cephe almak yerine eşinizin tepkileri nasıl ona bakın, o X hanım derken kadın gene canım diyorsa eşinizin elinde olan birşey olmaz. Siz de henüz bebek yokken iş bulun veya sosyalleşin, çevredeki insanlar size canım derse o zaman ne hissettiğinizi iyi anlar.
Ama önemli olan eşinizin mesafeli olup olmadığı. Kocanızla yolda yürürken birisi size laf attı diyelim, eşiniz bu durumda size mi kızmalı? Bir de bu yönden düşünün.
Asli
Na bakarsanız en iyi yorumlayan sizsiniz şimdi tek sorun canım cicim değil kız değişik aynı ortamda bulunalım el kol hareketleri telefonlarda canım cicim hesabı bu diğer çalışan erkeklere göre benim koca mi arayıp işte saçma sapan konuşması benim kocama daha çok yapıyor. Benim kıvamda ben hep niye böyle yapıyor dediğimde ben yapabilirim diyor işte ben mi yap diyorum diyor bende sen uyarsa artık ben evlendim seviyenin koru de dedim biraz sert şekilde dovustuk işte dayak yedim. Yani nasıl anlatılır ha kocam aradığı zaman hep o kızın ismi ile işte x hanım diye cevaplar o işte bir karı koca nasıl konuşursa o o yle cellat kocam 1-2 kez aynı mesaiye denk geldikleri zaman deniz ama ben seni sevdiğim için kardeşim gördüğüm için öyle yapıyorum falan diye saçmalamis
Yorumda beğenmiyoruz artık...
Pes yani...
25Eşiniz kaç yaşında siizn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?