Eşim ve evliliğim ( fikirlerinize çok ihtiyacım var )

fikir isterken hemen ilk sayfada boşan , bekleme , seni sevmiyor , daha ne bekliyorsun gibi yorumlar bekliyordum zaten onlara hazirlikliydim pes etmedim :)) ve nihayet sizin gibi değerli arkadaşların yorumlarıyla karşılaştım . Gerçekten empati yapmayı bilen , evliliğin, aşkın kutsalliginin farkında olan kişiler sayesinde şuan farklı bir yerdeyim , çok farklı düşünceler içindeyim . Güzel fikirleriyle beni aydınlatan kk üyelerine çok tesekkur ederim :))

Bence eşin ayrılmak istiyor ama pişman olmaktanda korkuyor ara vermiş ilişkiye kendince 1 hafta sonlara boşanalım derse şaşırmam... zaten annemlerle görüşme gerek yok demesi de şüpheli ... özel değilse sorun neydi cocuk olmamasında

fikrinize saygı duyarim ama inanın insan eşini tanır , du aşamada pişman olmamak icin mi sevdiği için mi evliliği sürdürüyor anlayabiliyorum . Aileye gidip gelme konusunu da burda açıkladım şüpheli bir durum yok . Durumu düzeltemedi fikir alabileceği bir arkadaş akraba da yoktu kendince bir bu çözümü buldu çünkü geçenlerde sana da onlara da ceza vermek istedim birbirinize gidip gelmeyerek dedi.
Yumurta rezerv azlığı bende var esim de de sperm sorunu var , morfoloji düşüklüğü . Her şeyin hayırlısı olur inşallah onun icin de benim için de

Tabi ki tanırsınız eşinizi gerekli açıklamayı yapmış zaten size .. size bu aşamada beklemek düşüyor ama zamana bırakmakta iyice sogutuyor ..belki tedavi süreci yormustur kendimden biliyorum bizde 4 senedir uğraşıyoruz sonuç sıfır erkekler bizler gibi dışa vuramıyor duygularını

Zor elbet , çünkü ortada bir yuva var ve akıbeti belli değil. Insan elbette çok üzülür ve hemen hareket etmek ister.
Fakat bu bir gerçek ki , her atılan adım karşı tarafın geri adım atmasına sebep oluyor.
Özellikle erkekler bu konuda böyle.
Katılığı , ulaşılmazı daha çok severler.

..
Ben duygularını pek belli eden biri değilim . Karşımdaki kadın ya da erkek bir adım geri atıyorsa ben on geri gidiyorum..
Umrumda olmuyor.

o zaman sizin yöntem ise yaramaz ki bir ilişkide :)) karşıdaki bir adim geri gidiyorsa buna karşılık diz de 10 adim geri gidiyorsanız sağlıklı ilişkiler olmaz diye düşünüyorum .

o zaman sizin yöntem ise yaramaz ki bir ilişkide :)) karşıdaki bir adim geri gidiyorsa buna karşılık diz de 10 adim geri gidiyorsanız sağlıklı ilişkiler olmaz diye düşünüyorum .

Karşıdaki kişi 20 adım öne koşmaya başlıyor işte o zaman.
Eğer bir insan haklıysa asla taviz vermemeli sırf seviyor diye.

Restini çekebilmeli.

Mesela eşiniz sizi ailenize yollamış ki bu hiç doğru bir şey değil. Üstüne dinlenelim demiş. Ve 5 gün sonra siz arıyorsunuz , ne geçti elinize ?
Burnu biraz daha kalkarak , " sevip sevmediğimden emin değilim " dedi.

Kaybetmekten korkmuyor çünkü. Karşısındaki kadın çok seviyor çünkü , bunu belli ediyor.
Şimdi bekarlık odasında hayat güzel sanıyor.
Zaman geçtikçe dank edecek ama siz buna izin verirseniz.

1 paragrafınıza katılmıyorum ya da siz beni yanlış anladınız , bayramda benim yalniz gelme planım vardi bu bekleme ya da zamana bırakma ani gelişti . Seni bırakayım aklın başına geldin ya da gerçek sevgi mi diye beni bırakmadı zaten öyle bisey olsaydı ben asla kabul etmezdim . Sadece seni özlüyorum yoklugun bana acı veriyor orucluyum kafayı toplayamiyorum, bunun alışkanlık mi özlem mi olduğunun ayrımına varmam gerek dedi.
2. Paragrafta gerçekten çok çok haklisiniz onu ne kadar sevdiğimi bildiği icin ici çok rahat , benim aşkımdan emin bu da ona büyük bir rahatlık veriyor . Tabi ki aramayacam bekleyecem bu saatten sonra ölüyorum bitiyorum diyemem artik çok istesem de

Şimdi anladım.
O zaman dediğiniz gibi madem zaman istedi sizde vermiş olacaksınız.
Ama sonradan tribinizi atın :)

Şimdi anladım.
O zaman dediğiniz gibi madem zaman istedi sizde vermiş olacaksınız.
Ama sonradan tribinizi atın :)
oruc bitince oturup doğru düzgün düşünecem, bir şeyleri düzeltebilir miyim diye bakacağım dedi . Kendi birşeyler başarmak istiyor ve artik bunun lafta değil uygulamada görmek istiyor .
Tabi ki bunun karşılığını verecek :)) bayram gibi özel bir günde düşünmek de neymiş :)) ama bu benim suçumdu hazır ben gidiyorken oturup düşünelim dedim birbirimizin kıymetini bilelim dedim . Bu kadar üzüleceğimi biliyorum normalde ama bu defa diyorum ya ani oldu . Okul bitti zaten sabahı da geliyordum evde oturup ne kadar üzülürüm diye düşünme fırsatım olmadı ne yazık ki .

bence kocanı elinde tutmaya bak. adamın kafası karışık.
aynen bence de kafası fena halde karışık . Ben elimden geleni yapıyorum , üstüme düşeni , ama gitmek isteyen zaten gider ve gidene de dur diyemem , bu her şeye katlanırım demek olur ki ben katlanmak istemiyorum bu rol halindeki eşime, eski esim için mucedele ediyorum ben .

Sevdiğiniz adam için azıcık ailesine katlansaniz ne olacak. Ben katlaniyorum o benim aileme katlanıyor iki taraf da çekilmez. Bizim de olmuyor çocuğumuz birbirimize tutunuyoruz daha anlayışlı oluyoruz eşim içine kapanacak gibi oluyor bir şey bulup ayaklandırıyorum ev taşınma vs kafasını farklı yönlere veriyorum siz de yapin

tavsiyeniz icin tesekkur ederim . Ama inanın ki benim diretmemle buraya kadar geldi , derdim onlari silmek , gitmemek değildi. Hic bir şey tek taraflı değildir bunu unutmayın bir tarafın istememesi her şeye yeter .

var mı bir gelişme?
Günaydın canim evet evimdeyim şimdi çok şükür :)) eşimle konuştuk annenle barışmadan bu evlilik sürmez, bana söylemesen de onlarsız mutlu değilsin değiliz dedim . Her ne kadar da problem bizdeymis gibi davransan da iki tarafın da ailelerine böyle uzak durduğumuz icin ister istemez evimizde huzur olmaz dedim , ilk defa kabullendi bunu neyse ki haklisin dedi .
Ne yapabiliriz peki dedi benden bir adim bekliyordu . Bayramda gelip annenin elini öpecem bu küslük bitsin dedim . Tabi ben gelmeden onlarla konus aradaki buzlar eriyecekse gelirim dedim . Sağolsun konuşmuş geldi ,annemlere çıktı bizimkilerin bayramını kutladı . Sonra memleketimize geldik 1 saatlik mesafede zaten . Eve gelip her şeyi konuştuk bir daha konuşmamak ve açmamak üzre . Aksam da kayınvalidenin elini öpmeye gittik. Bayramın mübarek olsun dedim senin de dedi o kadar :)) yüzüme pek bakmadı , sormadı beni , ama en azından surat asmadı ,gülüyordu muhatap olmadı ama ordaki çocuklarla konuşurken, o kim , kim geldi buraya , gibi sorular sorarak muhabbette katılıyordu .anlayacağın göz göze pek gelmedik :))
Görümceler derseniz zaten sessizler ama güleryüzlü davranmaya çalıştılar , ben de basta afalladım sonra konuşmaya başladım , cocuklara bayramlık falan verdim derken muhabbet açıldı . İlk adımı attim allah utandırmasın inşallah .

inşallah daha iyi olursunuz.
kitapları okuyun mutlaka.
hiçbir şeyi kafanıza takmamaya çalışın.

mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…