Eşim ve evliliğim ( fikirlerinize çok ihtiyacım var )

ilk mesajı atmamın sebebi bu teklif benden çıktı . Hatta okuldan bir belge göndermem gerekiyordu onu nasıl yapacaz diyince bunu bahane ederek arama dedim ben hallederim . Eşim alınan bir karar varsa uyar , ben ilk mesajı atarak kendimi küçük düşürmedim o hemen bunun üstüne aradı sesimi duymak için bahaneydi onun icin mesaj . Görmezden gelip yada uydurma bir cevap yazabilirdim dedi zaten bana .fazla gurur ve inat yapıyor ben aşkta hele ki evlilikte buna karşıyım .

Şimdi bak, eşini seviyorsun sanırım. Ve malesef o insanlar da sevdiğin adamın ailesi. Malesef onlarla biraraya gelmek zorundasın, az ya da çok. Keşke bu şekilde kopmasaydın eşinin ailesiyle. Siz bize gelmeyin biz size gelelim diyebilirdin. 10 günde bir biz size geliriz diyebilirdin. Ne bilim haftanın şu günü aile ziyaret günümz olsun vs vs... bu şekilde sen daha çok üzülüyosun gibi

benim derdim gitmemek değildi zaten asla ve asla ilişkiyi kesmek istemedim . Ama demek ki onlar da sürekli şikayet ediyordu ki , hangi sebepten bilmiyorum , esim daha fazla katlanamadı . Düzeltemedi ne onlara ne de bana güvendi sanırım . Bunun icin bu yolu seçti gitme diyince sevinçten havalara uçmadım aksine çok üzüldüm . Sonuçta edim tek erkek ve o kadını da oğlunun evinden mahrum bırakmak istemezdim asla istemedim de . Kv de büyük ihtimalle eşime karşı gelmemiştir ya ondan çekinmiş ya da hesabına gelmiştir . Öyle olmasaydı bu zamana kadar bir adim atarlardı .

Ayrıca bizi karsi karsiya getirip bir daha gidip gelmeyin demedi . Bir akşam üstü beni arkadaşa bırakacağı esnada ayak üstü söyledi ve konuyu kapattırdı . Bir daha açamadım da Çünkü benden söz almıştı . Bir daha kendisi açmaya na kadar ben de açmayacaktım.
Tabi ki eşimi çok seviyorum üzülmesini de istemiyorum sadece bundan sonra ne yapabilirim diye fikir almak istedim . Ve nihayet sayenizde kafami toparlayabildim az da olsa .

Eşin için katlanacaksın mecbur erkekler bizim gibi değiller malesef biz onlar için bi çok taşın altına elimizi sokuyoruz çünkü yapımız uymaya biraz daha meyilli bende çok sorun yaşadım başlarda inan sana anlatamam eşi vefat etmiş bir kv ( vefatdan 8 yol kadar önce boşanmışlar ama) neler yaşadım sana anlatamam eşime karşı soğudum bu cinsel hayatımı bile etkiledi düşün hala daha devam ediyor bunun etkisi benim sıkıntılarım ilk cinselligi vuruyor bende sonra eşime karşı duygularım yumusada içim zor yumusuyor sonra ne yaptım biliyormusun.
Herşeye sünger çektim bana yapılan tüm haksızlığa ve benim yaptığım hatalara 1 aydır inan bende mutlu olmaya başladım kv de de değişti ban karşı ha yapılanları unutabiliyormuyum asla asla da unutmam ama hatırlamak sadece beni ve evliligimi yaralıyor evliligimi ve kocamı gözden cikarmadigim sürece inan herşey herkes katlanilinabilir hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim bu güzel sevginizi bir melekle taclandirsin herşey gönlünce olsun inşallah

amin inşallah allahım bu hayırlı ayda kabul etsin dualarınızı inşallah . Zaten esim büyük ihtimalle bayramın geçmesini bekleyecek ve kendini hazır hissettiğinde de konuşmaya gelecek ve inanın ki ne diyeceğini tahmin edebiliyorum . Ailemle bu durumda olduğum sürece mutlu olamayacağım diyecek tabi ben ondan önce davranıp bu durumu düzeltmedigin sürece mutlu olmayacağız diyecem , en Azından ayni fikirde olduğumuzu duyunca kendine güveni gelecek daha da cesaretlenecek ,
Ben onun yaninda olacağım her zaman asla düşmesine izin veremem . Benden ayrılırsa bir daha kendine gelemez, zaten sürekli hayatla kavgalı :)) aslında benden öncesinde hayatla baya arası açıktı da çocuğumuzun olmaması ve kv le aramızdaki soğukluk onu daha da bunalttı .

İlla çocuğunuz olmuyor da böyle olduk diye düşünme bi hayvan al evine kedi olur köpek olur sahiplenin onu inan bak o bile çok iyi gelir size kendini koy onun yerine annen ile esin gorusmese bu durumun sebebi annen bile olsa yinede için rahat etmez esin adım atsın beklersin ya gidicez ya kalıp savasican

O zaman evliliginizde sevgi varsa sana şöyle bir öneri de bulunayım. Eşinin ailesiyle muhakkak görüş bu durumu eşinle konuş öyle gidip gelmemek olmaz. Sonuçta evlilik birbirinin ailesiyle deevlenmektir. Kv ne gidince olduğun gibi ol samimi saygılı içten davran onların yaptığı hicbirseyi takma eşine de hiç yansıtma. Bir süre sonra ya kv ve gorumceler utanır insan olur. Ya da eşin herşeyi görür mesafeyi ayarlamayı öğrenir. Ben bu sorunu bu şekilde hallettim. Hem az da olsa kv tarafı yumusadı. Hem de eşim zamanla yapılan haksızlıkları gördü ve mesafesini ayarladı. Sonuçta ailesi atacak hali yok tabi ama evlenince artık öncelikli sorumlu olduğu bir ailesi olduğunu onların acil bi durum olmadığı sürece ikinci sırada olduğunu hissedip hissettirmesi lazım.

Benmde boyle bir olay geldi basima bnde 4 yillik evliyim ocak ayinda evliligimize ara verme karari aldik ve tam 25 gun ayri yasadik bu 25 gun bna cok sey ogretti szden tek farkim cocugumun olmasi kii kizim annemlerde kalmaya basladgmiz ilk gunden itibaren surekli eve gidelim babami ozledim deyip durdu kendi annem bosan gel diyen annem bile evladin icin katlan kizim dedi ve bn sozumden geri donmedim 25. Gun msj attim esime k9nusalim diye geldi ( ondan oncede benim anneme benimle su an ayni evde yasamk istemedgni soylemis ama bosanmakta istemiyorum demis) neyse geldi bu dedim ki sen kendni ne zannediyorsun ben cocuk oyuncagi degilim evlilikte cocuk oyuncagi degil sen kararni vermediysen ben coktan verdim bitti artik sana katlanamam kusura bkma yolu acik oldun defol simdi dedim evimize gidelim dedi bna dha birsuru sey ozur diledi falan filan geldiim eve gel gor ki yine ayni adam sirf evladim mutlu olsun diye herseye susuyorum bazen katlanamayinca kufur ediyorum agzma ne gelirse soyluyorum beni benlikten cikardi eger evladim olmasaydi kesinlikle bosanirdim senin yerinde olmak icin nelerimi vermezdim inan keske senin gbi olsaydim deger gormedigin bir adamin yanina gitme kimse sevgiden ölmedi bi zamn sonra cok degil 3 5 ay sonra unutur gidersin hayat sana dha huzurlu gelir inan bna lutfen cok samimiyim o eve donme hayatini zindan etme

O dayaniyorsa sizde dayanın. Çarkı niye ona çeviriyorsunuz , "bana 2,3 hafta ver " dedirtiyorsunuz.

2,3 hafta sonra bende ne olur bilemem , hoscakal " deyin ona.

Ve bir daha zaafinizi belli etmeyin derim. Zamana bırakın.
Keşke gurur yıkıcı her mesele karşısında dediğiniz gibi umursamaz görünebilsek. Fikrinize katılıyorum ama çok zor değil mi uygulamak bazı durumlarda. Burda birçok hanımın böyle yazdığını görüyorum gerçekten bunları yazanlar uygulayacak güçte midir acaba

Ben de bu kadar güçlü durmak isterdim gel gorki hayatımın aşkı , canim eşim içinde isteyerek bulunmadığı bir durumda , içimi acıtan bir karar aldık , degil günler haftalar , saatler bana yıl gibi geçiyor . Derdin içine düşen anlar ancak , çok güçlü zannederdim kendimi insanlara boyle akil verirdim ama bak kendim beceremiyorum .

Valla ben konunuzu okuyunca içim acıdı eşinize de üzüldüm gözlerim doldu. 15 gün mesaj yazmamak aramamak filan kendimi düşündüm, ben o kadar gururlu olamadım hiç.
İnşallah sıkıntılarınız düzelir çabucak.

dediginiz gibi ancak bunları yaparsak iki taraf da mutlu olur . Eşimin bu kusluge biran önce son vermesi gerekiyor yoksa hepinizin dediği gibi bu evlilik yürümez .ben bunun farkindayim ama esim degil, bu defa da bunun farkına varmasını sağlayacağım. Sıkıntının bizde olduğunu söylüyor asla kabullenemiyor onlar yüzünde boyle huzursuz olduğumuzu . Biz düzeltelim aramızı sonra onlara sıra gelecek diyor , bilmiyor ki onlara gidip gelmediğimiz icin yuvasına kendini veremiyor .

teşekkürler amin inşallah , inanın ki kendimden çok onu düşünüyorum , hayat ona cektirmis bir de ben cektirmek istemiyorum ( hakli da olsam onun karşısında hep onu hakli çıkarırım . Her yerde onu yüceltirim . Aileme asla onun hakkında kotu bir laf söyleme fırsatı vermem

Bu surenin size de iyi gelmesi icin herseyi yapin. Ailenizle gule oynaya bayramin tadini cikarin. Ancak oyle atabilirsiniz kafanizdan..
onu yapamıyorum iste , ,ben üzülünce yüzüme yansıyor esim en çok bundan rahatsız olurdu . Ben de bunu aşamadım , şimdi yine herkes her şeyin farkında üzülüyorum ve onlar da bana bakıp üzülüyorlar . Bayramı zehir etmek istemiyorum onun icin de buraya yazdım dünden beri az da olsa kendime geldim sizin gibi değerli arkadaşların fikirleri sayesinde . Simdi diyorum keşke bu asamaya gelmeden önce sıkıntılarımı buraya yazsaydım . Bir kaç üye dışında gerçekten mükemmel yorumlar , fikirler geliyor . Evliliğim kurtulursa sizin sayenizde olacak buna eminim .

teşekkürler tavsiyeniz icin , peki sizin sebep neydi , bizimki gibi sudan sebep miydi yoksa daha farklı bir durum muydu.

Yine senin sayende olur. Dusuncelerini susturmanin bi yolu yok ama bi sure bekleme konumuna alabilirsin :) sabir testi olacak senin icin belki bu surec ama evliliginin gidisati acisindan cok onemli olacak. Biraz sakinles. Sevdigin birseyler yap. Arkadaslarinla gorus. Ailenle vakit gecir. At telefonu kenara. Biraz kendini cekmelisin...

Bir yuva ne kadar zor kuruluyor. Ama o yuvayi bozmak 'boşan' demek ne kolay... buradaki arkadaslar da ayni sekilde. Esinle evlilik terapistine gitmeni öneririm. Zira en guzel yolu o gosterecektir. Bunun disinda lütfen ama lütfen buradaki arkadaslarin gazina gelip evliligini bitirme. Yuva zor kurulur kolay yikilir. Dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…