- 30 Ekim 2018
- 1.458
- 4.434
- 133
- Konu Sahibi Lalalala1234
-
O da ben de iyi insanlarız. Birbirimizi de seviyoruz. Ama bir hafta mutlu olup bir hafta küs olmaktan yoruldum. Tabi ki sıkıntılar olacak ama biz de biraz fazla oluyor malesef. Sanırım bunun büyük bir sebebi de cinsellikle ilgili. Yani isteksizliğimle... Kısır döngü gibiPeki size neden böyle söylüyor ?
Yani siz onun istediklerini yapmıyor musunuz ? Gerçi kendisi de yapmıyormuş.15 yıldan sonra boşanmayı düşünmüyorsunuzdur.
Düzelmesini de beklemiyorsunuzdur.
O zaman huyuna gitmeye devam edeceksiniz.
Kesinlikle öyle. Ufak tartışmalardan ağır sözlere çok çabuk geliyor eşim malesef. Yapısı öyle. Değişir mi bilmem. Bu da duygularımı dengesizleştiriyorKırık bardaktan su içmek gibi ne kadar istesekte olmuyor kurumlardan hep dökülüyor ve git gide azalıyoruz.
Siz yıne 15 yıl olmuş biz 5 yılda sizin yaşadığınız noktadayız dediginiz gibi benimki de sözleriyle kırıyor.bazen nasıl sevmişim diyorum ,bazen iyi ki öyle bir dengesizlestim ki kendimden emin değilim.eminim sizde değilsiniz.
Aynen öyle bizdede durum bu artık Iyı olduğumuz gunlerın çetelesini tutuyorum .Sevgi var ama anlaşma yüzde sıfır...O da ben de iyi insanlarız. Birbirimizi de seviyoruz. Ama bir hafta mutlu olup bir hafta küs olmaktan yoruldum. Tabi ki sıkıntılar olacak ama biz de biraz fazla oluyor malesef. Sanırım bunun büyük bir sebebi de cinsellikle ilgili. Yani isteksizliğimle... Kısır döngü gibi
yüzde yuz katılıyorum her cümlenizeKaç yıl geçerse geçsin kimse degişmiyor malesef..mutlu olmak için sebep bulmak istemeyeni ne yaparsan yap mutlu edemiyorsun zaten..4 dörtlük olsanda ,herkes seni parmakla göstersede o anlamaz..tartışınca da dırdırcı olursun işte.. (sizin konuya cevap yazayım derken ..bende dolmuşum onu farkettim..:)))
Eşimin yapısını biliyorum. Rest çekerse son aşamaya kadar o da geri adım atmaz ve olay büyür. İkimiz ayni iş çevresine sahibiz ve ufak bir yerde yaşıyoruz. Herkes duyar. Bu sefer de hiç işin içinden çıkamam diye korkuyorum. Pişman olurum. Çünkü ben sorun yaşasam da eğer ayrılmayacaksam bunun bilinmesini istemem. Ama eşim benim gibi değil. Başkası duymuş duymamış, ailelerimiz üzülmüş vs o noktada onun için önemli değil.Yapılabilecek tek şey kaybetme korkusu vermek. Benim içimde çok şey bitti mesela, doğru zamanı bekliyorum ayrılmak için, bir şey demediğim halde o kadar hissediyor ki, hiç olmadığı kadar anlayışlı bir eş ve babaya dönüştü. Açın bayrakları, müdana etmeyin, birinci sıraya sizi ve isteklerinizi koyun. Azıcık da sabredin bakın neler oluyor.
Cinsel isteksizlik önemli bir sorun yanlız, aranızdaki gerginlikler ondan kaynaklı olabilir.O da ben de iyi insanlarız. Birbirimizi de seviyoruz. Ama bir hafta mutlu olup bir hafta küs olmaktan yoruldum. Tabi ki sıkıntılar olacak ama biz de biraz fazla oluyor malesef. Sanırım bunun büyük bir sebebi de cinsellikle ilgili. Yani isteksizliğimle... Kısır döngü gibi
Ben de öyle düşünüyorum. Fakat dediğim gibi yapamıyorum.Cinsel isteksizlik önemli bir sorun yanlız, aranızdaki gerginlikler ondan kaynaklı olabilir.
Bunun için doktora gittiniz mi?Ben de öyle düşünüyorum. Fakat dediğim gibi yapamıyorum.
İkna olması çok zor ama deneyeceğim. Çünkü eşim genelde bu tür insanların para için böyle süslü kelimelerle iş çıkardıklarını düşünür. Gerçekten bunun işe yarayacağını ya da işinin ehli birisi olduğunu düşünürse gider. İstanbul (Anadolu yakası) için giden ve bu işi hakkıyla yapan biri olursa ikna olabilirEvlilik terapistine gitmeyi teklif edin ,bunu yaparkende isteksizliğim için diyin ki gelsin ,
Bazı erkeklerde bu var hep bir aşağılama hep bir kaba davranış sonrada beni tatmin et
Hangi bölüme gitmem gerekir?Bunun için doktora gittiniz mi?
Biz eşimle uyumlu bir çiftiz normalde ama ne zaman cinsellik seyrekleşse bir şekilde, aramızda gerginlik olmaya başlıyor.
Gözardı etmeyin bu durumu, çözüm bulmak istiyorsanız
Cinsel sorunlara üroloji bölümü bakıyor bildiğim kadarıyla, kadın doğum doktoruna da gidebilirsiniz, onlar yönlendirirler doğru bir şekilde.Hangi bölüme gitmem gerekir?
Haklısınız. Çözüm bulmak istiyorum.Bunlar boşanma sebebi değil lütfen karışıklı konuşun neyse çözün problemi. 3 Çocuk var yıllarca verilen emek. dayanilmaz olur siddet aldatma hakaret vs o zaman 30 yil olsa da boşanma olur ama sizinki oyle degil. Sanki biraz monotonluk var birbirinizle basasa vakit gecirin. Esinizi seviyorsaniz ise yarayacaktir. Bu da gecici bir durumdur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?