- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Mrb arkadaşlar benim sorunum ailemle ve eşimle.eşim işi gereği şehir dışında çalışıyor ve ancak 2 haftada bir eve gelebiliyor o olmadığı zamanda evde kalmamı istiyor kendi evini bil einde otur diyor annenede gidip kalabilirsin ama hep değil bi iki gün kal sonra evine gel diyor oturduğumuz yerde annemlerin arka sokağında ama annem evde yalnız kalma gelip yanımınzda kal diye ısrar ediyor bende eşimle aramda sorun çıkmasın diye kendi evimde kalmak istiyorum bu seferde annem bana surat asıyo acayip laflar sölüyor canımı sıkıyor ne yapmalıyım yorumlarınız için teşekkürler
acaba misafir gelir diemi ole dior kendi annesi felan gelirse die ???
bende kendi evimde kalmak istiyorum aslında yalnızım kafamı dinliyorum rahatım anneme güzel dille anlatıyorum anlamıyor birde biz ilk evlendiğimizde baya sorunlar yaşadık eşim agresif ve içki içip hep sorunlar yaptı annemde ona karşı pek iyi şeyler hissetmyr sevgisini yitirdi annemin.şöyle bir durumda var eğer ben annemde kalırsam eşim bu sefer git bizimkilerin yanındada kal dicek kayınpederimde bazen içer ne zaman içeceği belli olmaz ve içipte beni terslemesinden korkuyorum çünkü içki onada yaramıyor bu yüzden kendi evimde kalmakistiyorum en azından eşim gidip onlarda kalmamı istemez ama annemler bunu anlamıyor bende açıkca böle söleyemiyorum az öncede aradı benmle tartıştı moralimi bozu offff of
bende kendi evimde kalmak istiyorum aslında yalnızım kafamı dinliyorum rahatım anneme güzel dille anlatıyorum anlamıyor birde biz ilk evlendiğimizde baya sorunlar yaşadık eşim agresif ve içki içip hep sorunlar yaptı annemde ona karşı pek iyi şeyler hissetmyr sevgisini yitirdi annemin.şöyle bir durumda var eğer ben annemde kalırsam eşim bu sefer git bizimkilerin yanındada kal dicek kayınpederimde bazen içer ne zaman içeceği belli olmaz ve içipte beni terslemesinden korkuyorum çünkü içki onada yaramıyor bu yüzden kendi evimde kalmakistiyorum en azından eşim gidip onlarda kalmamı istemez ama annemler bunu anlamıyor bende açıkca böle söleyemiyorum az öncede aradı benmle tartıştı moralimi bozu offff of
Ya anneniz neden bu kadar ısrarcı?
Ya tamam elbette ister evladını yanında ama artık evlisiniz siz.
Konusmaktan da anlamadıgını söylemissiniz daha ne denir ki?:26:
kayinvalidenize 5 dk mesafede oturmus olsaydiniz, onada hergun gitmek istiyecekmiydiniz?
annenizde niye surat yapiyor aceba? sizin artik kendi hayatiniz var, anlamiyorum eli kolu muhtac olmayan insanlarin evlilikten sonrada anne babalarina yapisip kalmalarini. haftada 1.2 ziyarete tamam diyecemde hergun hergunde olurmu?
eşim anneme gitmeme bişey demiyor bi iki gün kalmamada birşey demiyor ama hergn gidip kalmama karşı kendi annesine yakın oturmuş olsaydıkta istemezdi hergün onlara gitmemi bende istemiyorum zaten anne işte ana yüreği ama beni anlamıyor bekarkende tartışırdı annem benmle şimdide öyle beni hiç anlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?