- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Bir yakın arkadaşınız yok mu sizinle bazen kalabilecek, en azından anneniz bu şekilde çağrımaz sizi..Ya da kızkardeşiniz ?
canım benm de eşim asker olduğu için haftaiçleri yalnızım evde genelde, ailemle de aynı sitede oturuyoruz. onlar kal burda boşuna soğuk eve gitme diyorlar çalışıyorum zaten gündüzleri. ama ben hep evimde kalırım. sadece hasta olduğum zamanlarda kalıyorrum annemlerde o da çok kötüysem yani. evimde hep yalnızım ben de ama benim evim. artık ben de rahat edemiyorum zaten evli barklı kadın olarak babamın evinde. ne bileyim evimi özlüyorum hem benimsemek açısından önemli bence. eşlerimiz zaten evde yok biz de olmazsak kötü hissederler ikimz de evde deiliz bu nası evlilik diye.
arkadasim tesadufen diger konuda yazdigini okudumda esin normal degil galiba ewliligimin 3.gunu dayak yedim falan demissin esin belki ailen seni doldurur gider geri gelmessin falan die korkuo olabilir bilmiorum diger yerdeki yaziyi okuyuncada sasirdimmne diecegimi bilemiorum...
arkadasim tesadufen diger konuda yazdigini okudumda esin normal degil galiba ewliligimin 3.gunu dayak yedim falan demissin esin belki ailen seni doldurur gider geri gelmessin falan die korkuo olabilir bilmiorum diger yerdeki yaziyi okuyuncada sasirdimmne diecegimi bilemiorum...
mrb evet burdada yazdım evlendikten sonra baya sorunlarımız oldu diye malesef kötü şeyler yaşadım ama düzeldi allahıma şükürler olsun şuanda herşeyi atlattık eşim öyle düşünmüyor sadece evde kalmamı artık evlendiğimi ayrı bir evim olduğunu sölüyor birde annemler çok değil ama hafif kalabalık rahat etmeyeceğimi düşünüyor evlendikten sonra insan kendi evine alışıyor belli bi süre sonra baba evi değişik yer gibi geliyor.eşimin akrabalarında şehir dışında çalışan bi kaç kişi var onlarında eşleri evde hep yalnız kalıyor o yüzden birazda bu konuda ısrarcı sanırım
Şimdi siz söyleyince baktım bende ; annenin neden öyle söylediği, ısrarı çıktı ortaya.
Ne diyelim ?
annenize acik konusun soyleyin ewimde kalmak istiyorum die gidip bi kac gun kalin snrada ewi temizlicem falan islerim var die ewinize gidin tekrar yada sabahlari gidip aksam ewe donsenizdemi sorun oluor??
annemin istediği evde tek kalmamam kalamazmışım yalnız başıma gerçi bugn konuştum söledim yalnız kalıcam diye bana kırıldı trip yaptı bende üzüldüm ama sonuçta eşimin dediğini yaptım başka çarem yok eşimde mutluluğumuz huzurumuz için çalışıyor
canim artik annenlerin ewinden ciktin bi yerde esinde hakli gibi annenlerinde bunu anlamasi lazim...annen kirilir ama düzelir esin kiirilmasin sonucta artik esinle yasiyorsun annenle bi sekilde barisirsin ama esinle zaten cok sorun yasamissiniz dahada yasamayin...ALLAH BASKA DERT VERMESIN(AMIN)
amin teşekkür ederim allah razı olsun annemi kırsamda üzülüyorum ama rabbim günah yazmaz inş tşk
Bir anne olarak kızımın yalnız kalması yerine yanımda olmasını ben de isterdim. Ne gereği var ki evde yalnız kalmanızın. Hem siz annenizde daha güvende olacaksınız. Onun da içi rahat etmesi gerekmez mi siz annenizde kalırken. Artık herkesten korkar olduk. Sizin evde yalnız kaldığınızı öğrenen ve kötülük yapmak isteyenler çıkabilir. Sizi korkutmak değil isteğim ama annenizde kalmanız çok daha mantıklı eğer annenizine vinde onu rahatsız eden ciddi bir durum yoksa. Hem mecbur kalınca insan evinde tabi ki kalabilir. Siz de zatene vde zaman zaman kalarak bunu ispatlamışsınız. Eşinizin isteğini anlayamadım. Eşinizin sözünü dileyin ne istiyorsa yapın diyenlere de kısmen katılmıyorum. Elbette ki eşinizin sözünü dinleyeceksiniz ama sizin bir de anne babanız var. Sizi bugünlere getiren. Eşinizin yanlış davranışları da var üstelik. Bir anne çocuğunu zarar vermek istemez. Ve annenizin size zarar verdiğini düşünmüyorum. Sadece içi rahat değil siz evde kalırken. Bence çok haklı
Bende yeni evliyim benim durumumda tam tersi annem onda kalmamı istemez evine alış evini bil der.Nezaketli bir şekilde beni evime yollar.Eşim için farketmez.İyikide annemin dediği gibi yapmışım onun korumacı tavrı olsaydı evime gereği kadar ısınamaz ilgilenemezdim diye düşünüyorum
çok haklısınız size katılıyorum annemide anlıyorum bana zarar glmesin istiyor aklı bende kalıyor onu üzmekte istemiyorum ama hergün gidip orda kalmamıda eşim istemiyr git kal diyor ama her zaman değil çünkü onun işi sürekli şehir dışında :44: her gittiğimde annene gidip kalacaksın neden ev açtık diyor bazı konularda eşim haksız ama bi yandanda onu dinlemem gerektiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?