Eşim yokken annemlerde kalmıyorum diye bana surat asıyor

Bir yakın arkadaşınız yok mu sizinle bazen kalabilecek, en azından anneniz bu şekilde çağrımaz sizi..Ya da kızkardeşiniz ?

arkadaşım pek yok bi kaç tane bi iki kişiye söledim ama aileleri izin vermedi kız kardeşimde yok kardeşlerimin hepsi erkek

ne şanslısınız aileniz anlayışlı bende evimde olmaktan yalnz dahi olsa mutluyum sonuçta evliyim eşiminde kastedmek istediği aynı söledikleriniz ama annem hala beni küçük görüyor evde kalamazsın bırakmam diyor bende bugün inat olsun diye söledim evdeym yalnız kalcam diye aklı bende kalıyomuş bende o zaman evlendirmeseydn dedim şuan çalışmıyorum bi iş arıyorum çalışırsam pek laf edip karışmazlar şimdi hep evdeym diye bahaneleri oluo laf etmeye

----------------

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasim tesadufen diger konuda yazdigini okudumda esin normal degil galiba ewliligimin 3.gunu dayak yedim falan demissin esin belki ailen seni doldurur gider geri gelmessin falan die korkuo olabilir bilmiorum diger yerdeki yaziyi okuyuncada sasirdimm ne diecegimi bilemiorum...

Şimdi siz söyleyince baktım bende ; annenin neden öyle söylediği, ısrarı çıktı ortaya.

Ne diyelim ?

mrb evet burdada yazdım evlendikten sonra baya sorunlarımız oldu diye malesef kötü şeyler yaşadım ama düzeldi allahıma şükürler olsun şuanda herşeyi atlattık eşim öyle düşünmüyor sadece evde kalmamı artık evlendiğimi ayrı bir evim olduğunu sölüyor birde annemler çok değil ama hafif kalabalık rahat etmeyeceğimi düşünüyor evlendikten sonra insan kendi evine alışıyor belli bi süre sonra baba evi değişik yer gibi geliyor.eşimin akrabalarında şehir dışında çalışan bi kaç kişi var onlarında eşleri evde hep yalnız kalıyor o yüzden birazda bu konuda ısrarcı sanırım

annenize acik konusun soyleyin ewimde kalmak istiyorum die gidip bi kac gun kalin snrada ewi temizlicem falan islerim var die ewinize gidin tekrar yada sabahlari gidip aksam ewe donsenizdemi sorun oluor??

annenize acik konusun soyleyin ewimde kalmak istiyorum die gidip bi kac gun kalin snrada ewi temizlicem falan islerim var die ewinize gidin tekrar yada sabahlari gidip aksam ewe donsenizdemi sorun oluor??

annemin istediği evde tek kalmamam kalamazmışım yalnız başıma gerçi bugn konuştum söledim yalnız kalıcam diye bana kırıldı trip yaptı bende üzüldüm ama sonuçta eşimin dediğini yaptım başka çarem yok eşimde mutluluğumuz huzurumuz için çalışıyor

canim artik annenlerin ewinden ciktin bi yerde esinde hakli gibi annenlerinde bunu anlamasi lazim...annen kirilir ama düzelir esin kiirilmasin sonucta artik esinle yasiyorsun annenle bi sekilde barisirsin ama esinle zaten cok sorun yasamissiniz dahada yasamayin...ALLAH BASKA DERT VERMESIN(AMIN)

esınle bu konuda da papaz olmamanı onerırım.. artık senınde bır evın var... bence esın haklı... sıkma canını bunlar ufak seyler...

amin teşekkür ederim allah razı olsun annemi kırsamda üzülüyorum ama rabbim günah yazmaz inş tşk

annenle otur açıkca konuş canım, eşim evimde durmamı istiyor de. bunun üzerine laf söyleyemezler kolay kolay. anneler akılları kalıyor haklılar kırmadan bunu söylemelisin canım. benmkiler de çok ısrar ederler burda kal diye ama benim evim var artık diorum her akşam. uğrayıp evime dönüorum.

amin teşekkür ederim allah razı olsun annemi kırsamda üzülüyorum ama rabbim günah yazmaz inş tşk

diger türlüde esinle kötü olacaksin o daha kötü hersey düzelmisken bole bisey icinde sorun yasamayin...:)

Evinizde beklemek elbette çok şık çok güzel bir davranış ama sizde insansınız..Yalnızlık zor bu sırada annenizde kalmışsınız ne olacak ki.Ababartmamak lazım sanki..

Bir anne olarak kızımın yalnız kalması yerine yanımda olmasını ben de isterdim. Ne gereği var ki evde yalnız kalmanızın. Hem siz annenizde daha güvende olacaksınız. Onun da içi rahat etmesi gerekmez mi siz annenizde kalırken. Artık herkesten korkar olduk. Sizin evde yalnız kaldığınızı öğrenen ve kötülük yapmak isteyenler çıkabilir. Sizi korkutmak değil isteğim ama annenizde kalmanız çok daha mantıklı eğer annenizine vinde onu rahatsız eden ciddi bir durum yoksa. Hem mecbur kalınca insan evinde tabi ki kalabilir. Siz de zatene vde zaman zaman kalarak bunu ispatlamışsınız. Eşinizin isteğini anlayamadım. Eşinizin sözünü dileyin ne istiyorsa yapın diyenlere de kısmen katılmıyorum. Elbette ki eşinizin sözünü dinleyeceksiniz ama sizin bir de anne babanız var. Sizi bugünlere getiren. Eşinizin yanlış davranışları da var üstelik. Bir anne çocuğunu zarar vermek istemez. Ve annenizin size zarar verdiğini düşünmüyorum. Sadece içi rahat değil siz evde kalırken. Bence çok haklı

çok haklısınız size katılıyorum annemide anlıyorum bana zarar glmesin istiyor aklı bende kalıyor onu üzmekte istemiyorum ama hergün gidip orda kalmamıda eşim istemiyr git kal diyor ama her zaman değil çünkü onun işi sürekli şehir dışında :44: her gittiğimde annene gidip kalacaksın neden ev açtık diyor bazı konularda eşim haksız ama bi yandanda onu dinlemem gerektiğini düşünüyorum

Bende yeni evliyim benim durumumda tam tersi annem onda kalmamı istemez evine alış evini bil der.Nezaketli bir şekilde beni evime yollar.Eşim için farketmez.İyikide annemin dediği gibi yapmışım onun korumacı tavrı olsaydı evime gereği kadar ısınamaz ilgilenemezdim diye düşünüyorum

ne güzel bende kararımı verdim zaten evimde kalıcam.eşim zamanında çok hata yaptı hem beni hem ailemi kırdı.ama zor olsada oldu ve yaptıklarından ders aldı hangi insan hata yapmıyorki eşim hata yaptı dye annem ona kırgın o yüzden yalnız kalmamı hala onu dinlememi istiyor eşin izin vermiyor gelmne diyor.annem hep eşime karşı gelmemi kendmi ona ezdirmememi istiyor çünkü annemin yapısıda öyle evde daha fazla onun lafı geçiyor babama oranla.halbuki karşı gelmedende kendimi ezdirmem.ben ona zıtlık yapsam o bana zıtlık yapsa ömür nasıl geçer bi hatayaptı diyede boşanamam ya.bilmiyorum belkide ben yanlış düşünüyorum şimdi bz kirada oturuyoruz allah kısmet ederse yaındada ev alıcaz ama şimdi anneme yakın oturduğum gibi deil onlara biraz uzakta bi daire bulduk şimdide onu takmış kafasına annem seni bizden uzaklaştırıyor diyor :26:

Elbette ki eşinizi dinleyeceksiniz. Bazı insanlar vardır oturup konuşamazsınız. Sizi anlayabiliyorum. çünkü biz de eşimle hiçbirşekilde hiçbir konuda anlaşamayız. Ne demek istediğimi anlayamıyor. Sadece benimle ilgili değil. Çünkü hep sorun bende mi diye düşünürdüm. Kimseyle anlaşamıyor. İnanılmaz öfkeli bir adam ve ben kavga çıkmasın diye genelde susarım. Çocuklarım etkileniyor çünkü.
Keşke siz eşinizle konuşabilseydiniz. Bunun şurda kalmak ya da burda kalmak diye sorun haline getirmeden olağana kışı içinde ne gerekiyorsa öyle yapmak konusunda. Aslında son derece basit ve kavgayı gerektirmeyecek bir konu. Ama hayatı zindan ediyoruz işte böyle kendimize.
Ben evlatlarım aklıma geldiğinde burnumun direği sızlayan, normalde çok da kavgayı bilmeyen ama evlatları sözkonusu olduğunda herşeyi yıkacak yakacak kadar gözü kara olabilen bir anneyim. Ve sanırım annenizin yerine koydum kendimi. Evladım yalnız bir evde yatarken çok huzurlu olamam diye düşünüp yaptım yorumlarımı.
Acaba sadece yatmak için annenizin evine gitseniz. Çözüm olur muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…