Eşim yokken annemlerde kalmıyorum diye bana surat asıyor

annemde sölüyor sen anne olmadan beni anlayamazsın diyor.bende sanırım anne olunca anlıycam aynen eşimde biçok şeyi baba olunca anlıycak eşimde hiç gitme demiyor gitmek istediğin zaman git kal ama bi iki gün.her zaman gidip kalsamda eminim sorun yapmayacak ama kendini kötü hissedecek onu dinlemiyorum diye nasıl şimdi annem tedrgn oluyosa hangi tarafı seçmem gerek bilmiyorum keşke eşim inat yapmasa bu knuda ama belki zmanla düzelir herşey

Olayı taraf meselesine getirmeyin. O zaman gerçekten sorun olur. Siz ne yapmak istediğinize karar verin. Kimsenin düşüncesini önemsemeden. Nerde nasıl mutlu olacaksanız, huzurlu olacaksanız ona karar verin ve insanlara bunu anlatmaya çalışın. Eşiniz ve ailenizi birer taraf olarak görmekten de vazgeçebilmelisiniz. Yoksa hep arada kalır ve üzülen sadece siz olursunuz

Anneler bazen duygularıyla hareket edebiliyor ; ancak evlilik hem duygu hem mantık hemde güçlü irade ve karakter gerektiren ilişki bütünü.Sen doğru kararı vermişsin annenin duygularının etkisinde kalmasıyla senin evliliğini etkilemesine izin verme.Annende artık sizin iki kişilik özel bir dünyanız olduğunu kabul etmeli.Sen eşine ve evine sahip çıkarsan ennende senin mutlu olduğunu düşünüp eşinin geçmişteki hatalarını görmezden gelecektir.Ama bu senin elinde!!! Yeterki annen seni mutlu görsün görmüyorsada sen göster...Sevgiyle kal

haklısınız benim elimde herşey çok teşekkürler umarım annemde beni anlar

Bence anneniz sizin evlendiginizi kabullenememis..
Baska denecek söz yok yani.

eşin annene hiç gitme, hiç kalma dememiş ki..
birkaç gün kal, yine eve gel demiş..orta yolu bulmuş..
sen idare edeceksin anneni ve eşini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…