Eşimden annesini kıskanıyorum yardım edin

Anessiyle konuşmaz.annesine gitmez onca sey demişsiniz nerdeyse ana yerine koymaz gibi.
Bi kapı calıyo diye boğuluyonuz gercekten tuhaf .
Belkide o saydıklarınızı da siz öyle sanıyonyz

Ayrıca inanın biz yardım edemeyiz size buradan, konu başlığına istisnadan yazdım.. Sizin acilen profesyonel bir yardım ve destek almanız gerekiyor. Buralar durumunuz için yeterli bir yer değil.

Alemsin valla çok güldüm tekrar tekrar okudum :))))))

Kafanizmi güzel sizin ? Önce eşimi annesinden kiskaniyoruum diyorsunuz konu aciyorsunuz sonra topa tutulunca konuyu silip "Kızlar eşimle cok mutluyuz :) Allah herkese üzel hayırlı evlilikler nasip etsin :) " diyorsunuz. . Vallahi iyi değilsiniz siz, allah kayinvalidenize sabır versin nedim...

Ya ben birbirinize düşkünlüğünüzü sevimli buldum aslında ,hatta eğlenceli bile geldi. Yaşınız mı küçük ondan mı annesini kıskanıyorsunuz bilemedim ben de bazen kıskanıyorum eşimi annesinden yanlarında ben olduğumda annesini öpmesini filan sevmiyorum garip geliyor,hiç problem çıkarmadım henüz ama bi içim kötü oluyor,anaaaaam beni de topa tutarlar kaçayım bari

Ya diğer kadınlar konusunda ne yapıyorsunuz merak ettim? Hani sokaktaki, iş yerindeki, çarşı-pazardaki, aile içinde uzak yakın akraba olayları falan??
alıntı için teşekkürler
arkadaş güncellemiş konuyu alıntılamasaydınız okuyamayacaktık

konu sahibi kendinize gelin o kadın eşinizin annesi

Mune konu anlaşılamayacak şekilde güncellenmiş :)

Bence tedavi olmalısınız. Şu an yeni evlisiniz. Bir sure sonra bu dediğiniz durumlar ve ilgi azalabilir. Ki yüzde doksan dokuzunda böyle olur bence. Eğer böyle bir şey olursa daha da fena olursunuz. Şimdiden tedbiri alın.

Kızlar eşimle cok mutluyuz :) Allah herkese üzel hayırlı evlilikler nasip etsin :)

Dalga mı geçiyorsunuz? Konununuzu silmeniz/değiştirmeniz yasaktır, eleştiri yapılmasından çekiniyorsanız konu falan açmayacaksınız o zaman burada. Başlıktan bile sorunlu bir evliliğiniz olduğu belli, eşinizi annesinden kıskanacak kadar patolojik kıskançsanız psikolojik tedavi görmeniz gerekmektedir. Bunda sağlıklı bir taraf yok.

Allah akıl fikir versin öncelikle. Annesine düşkünlüğü yok her şeyi benim, bensiz duramaz, yatamaz anladık ta bu ne ''ben merkezcilik'' Doğru mu sanıyorsun bu? Neredeyse evlatlık vazifesini yapmamasını isteyeceksiniz. Annesini daha fazla düşünen biri olsaydı kesin yataklara düşerdin sen hasetlikten..

Çocuk doğurmayacak mısınız? Anne olun önce bir, çocuğunuzu ilmek ilmek işleyin, büyütün sonra kapınızı altlı üstlü oturup, yalnız bir kadın olmanıza rağmen arada bir çalınsın, her şeyi karısı olsun, ancak o zaman anlarsınız diyeceğim de cıks siz anlayamazsınız o zaman da ben doğurdum, karısından önce ben vardım olur ve hasetliğinizi haklı görürsünüz.

Hastalıklı düşünce tarzına ne denir ki..

Son düzenleme:

Bir arkadaş alıntılamış çok güzel içeriği aslında özellikle sizin mesleğiniz için örnek bir çalışma olabilir :)

Bir arkadaş alıntılamış çok güzel içeriği aslında özellikle sizin mesleğiniz için örnek bir çalışma olabilir :)

Okudum şimdi. Cidden baya baya psikopatolojik vaka, psikanaliz çalışanlar için güzel bir vaka analizi yapılabilir bu abladan. Muhtemelen anne-babasıyla sağlıklı bir ilişkisi olamamış, baba tarafından ilgi ve sevgi görmemiş olması yüksek ihtimal. Keşke psikoterapiye başlasa da, o farkındalığa ne maddiyat ne maneviyat olarak ulaşabilmiş değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…