- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cikolatasos
-
Alemsin valla çok güldüm tekrar tekrar okudum :))))))Aa benim 3 yaşındaki oğlum da öğlen uykusuna yatınca beni yanında istiyor. 3 yaşında ama. Yaşı üç. 3.
Ay çok tatlış bir ilişkiniz var. Biz de beyimle böyleyiz. Tuvalete gidince ayrı kaldığımız için çok üzülüyordum lazımlık aldım. Yanımda yapıyor kakacığını. Elini falan tutuyorum. Bana çok düşkün kocam da. Annesiyle ilişkisini kestim ben yıllar önce. Bana çok düşkün kocam çünkü.
alıntı için teşekkürlerYa diğer kadınlar konusunda ne yapıyorsunuz merak ettim? Hani sokaktaki, iş yerindeki, çarşı-pazardaki, aile içinde uzak yakın akraba olayları falan??
Kızlar eşimle cok mutluyuz :) Allah herkese üzel hayırlı evlilikler nasip etsin :)
alıntı için teşekkürler
arkadaş güncellemiş konuyu alıntılamasaydınız okuyamayacaktık
konu sahibi kendinize gelin o kadın eşinizin annesi
Mune konu anlaşılamayacak şekilde güncellenmiş :)
Dalga mı geçiyorsunuz? Konununuzu silmeniz/değiştirmeniz yasaktır, eleştiri yapılmasından çekiniyorsanız konu falan açmayacaksınız o zaman burada. Başlıktan bile sorunlu bir evliliğiniz olduğu belli, eşinizi annesinden kıskanacak kadar patolojik kıskançsanız psikolojik tedavi görmeniz gerekmektedir. Bunda sağlıklı bir taraf yok.
Ya diğer kadınlar konusunda ne yapıyorsunuz merak ettim? Hani sokaktaki, iş yerindeki, çarşı-pazardaki, aile içinde uzak yakın akraba olayları falan??
Görsün canım annesi ya....Sık sık derken aynı bina dayız soncta illa ki görüyor
Bir arkadaş alıntılamış çok güzel içeriği aslında özellikle sizin mesleğiniz için örnek bir çalışma olabilir :)
Tam bakırköylüksün. Sen normal değilsin kocan da normal değil. Avuç avuç antidepresan içsen yine de kendine geleceğini zannetmiyorum.
Olabilir aslında zaten böyle bir insanın da olayları doğru düzgün anlatması mümkün olmaz dediğin gibi.Kocayı direkt gömmeyelim, kendisi de abartıyor olabilir. Kocayla konuşmadan bilemeyiz onu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?