Eşimden annesini kıskanıyorum yardım edin

Sıkıntılı bir durum.Psikolojik destek almanız gerekli.
Bizim işyerinde de bir kız vardı yeni evli. eşini annesinden kıskanıyordu ama anlatım şekli midemi bulandırmıştı.Kayınvalidesi için oğluyla aşk yaşıyor demişti ki gerekçe olarak da kadının oğlunu boynundan öpmesini göstermişti.
Siz hiç değilse sıkıntınızın farkındasınız.Ruh sağlığı da en az beden sağlığı kadar önemli.mutlaka destek alın

K.bakmayin ama oglen uykusuna bile sizsiz gitmiyo diye seviniyorsunuz bu sevgi degilki anormal bagimlilik.bakin bu sebeple adam annesiyle konusyo diye kiskaniyorsunuz bence siz bi yardim alin normal gelmediniz bana

Sıkılmıyor musunuz eşinizin bu muhtaç halinden? Ben de biraz needy, ilgi delisi bir insanım ama erkek arkadaşım böyle olsa bunalırdım. Kadında da erkekte de hoş değil ama erkekte ayrı bir itici geliyor bu bağımlılık halleri. Eşinizin annesine düşkün olmayışı da ‘yeni annesi’ni bulduğu için bence. Evet, yeri geldiğinde ilişkilerimizde anne-çocuk gibi bile oluyoruz ama bu kadar da değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…