Eşimden annesini kıskanıyorum yardım edin

Son 1 haftadır Riverdale diye bir diziye başladım Baya korkunç sahneleri var
Şaka mı ya şok oldum bende ona başlayacaktım bu ara dark , altereted carbon, the rain izledim :)) 2 haftada tatili bol öğretmen modu resmen2-3 güne 1 sezon bitiriyorum. Neyse banlanmadan susayım özlüyorum burayı sonra :)))

Ya ben bir diziyi çok sevince gıdım gıdım izliyorum bitmesin diye Keşke bol izlesem, hemen onlara bakıcam çünkü Riverdale'e benzer görünüyorlar
Riverdale de başta ergen dizisi gibiydi hatta eskiden 1 bölüm izleyip bırakmışım. Ama devamında farklı olaylar oluyor korkunçlu korkunçlu Başlayın bence, ben de sizinkilerden araklarım Sustuk sustuk benim de gidesim yok

Gebermek az gelir. Hissettikleriniz daha beter olmalı. Ne demek annesiyle konuşmak ya ne kadar kötü bi kocanız var. Allah ıslah etsin. Evlendikten sonra anneyle muhatap olmaya devam edecek olan evlenmesin ya. Napalım doğurup büyütüp bu yaşa getirdiyse. Yalnız tuvalete gittiğinde özlüyodur sizi bezleseniz mi?

Bacım bilmem kaç yıldır evden çıkmadın hatta tvde kıvança bile bakmadın sonra bu adamı gördün ve evlendin ondan bu görmemişlik dimi?
Lütfen böyle olsun ve en az 1 yıla geçsin.
Çünkü siz çoğalacaksınız ve çocuklarınız insan içine karışacak. Diğer insanların akıl sağlığını bozmamak açısından lütfen temkinli olalım ve bu mesajı yayalım hdfkj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…