- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Cikolatasos
-
Son 1 haftadır Riverdale diye bir diziye başladımAyyy ne izliyorsunuz :) konu dışı ama
Şaka mı ya şok oldum bende ona başlayacaktım bu ara dark , altereted carbon, the rain izledim :)) 2 haftada tatili bol öğretmen modu resmen2-3 güne 1 sezon bitiriyorum. Neyse banlanmadan susayım özlüyorum burayı sonra :)))Son 1 haftadır Riverdale diye bir diziye başladımBaya korkunç sahneleri var
Ya ben bir diziyi çok sevince gıdım gıdım izliyorum bitmesin diyeŞaka mı ya şok oldum bende ona başlayacaktım bu ara dark , altereted carbon, the rain izledim :)) 2 haftada tatili bol öğretmen modu resmen2-3 güne 1 sezon bitiriyorum. Neyse banlanmadan susayım özlüyorum burayı sonra :)))
Kızlar eşimle cok mutluyuz :) Allah herkese üzel hayırlı evlilikler nasip etsin :)
Aa benim 3 yaşındaki oğlum da öğlen uykusuna yatınca beni yanında istiyor. 3 yaşında ama. Yaşı üç. 3.
Ay çok tatlış bir ilişkiniz var. Biz de beyimle böyleyiz. Tuvalete gidince ayrı kaldığımız için çok üzülüyordum lazımlık aldım. Yanımda yapıyor kakacığını. Elini falan tutuyorum. Bana çok düşkün kocam da. Annesiyle ilişkisini kestim ben yıllar önce. Bana çok düşkün kocam çünkü.
Mune konu içeriği gitmiş.
Ahahah ben de şimdi buldum.Valla neyse ki bazı hanımlar alıntılıyor da, linç yiyenleri kaçırmıyorum.Sağ olsunlar.
Ikinci sayfada sanirim alintilamaİçerik silinmiş.. bi Allahın kuluda alıntılamamış yaa
Aa benim 3 yaşındaki oğlum da öğlen uykusuna yatınca beni yanında istiyor. 3 yaşında ama. Yaşı üç. 3.
Ay çok tatlış bir ilişkiniz var. Biz de beyimle böyleyiz. Tuvalete gidince ayrı kaldığımız için çok üzülüyordum lazımlık aldım. Yanımda yapıyor kakacığını. Elini falan tutuyorum. Bana çok düşkün kocam da. Annesiyle ilişkisini kestim ben yıllar önce. Bana çok düşkün kocam çünkü.
Kızlar eşimle cok mutluyuz :) Allah herkese üzel hayırlı evlilikler nasip etsin :)
Buldum ama isim değiştirmiş konu sahibi o yüzden emin olamadım önce..Ikinci sayfada sanirim alintilama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?