Eşimden annesini kıskanıyorum yardım edin

Buna halk dilinde rahat batma derler , olacakları söylüyorum not alın; adam size bağlı olabilir fakat salak değildir, siz istediğiniz kadar anasıyla konusunca ,yanına gidince agra tafra yapıyorum ama.nedenini anlamıyor desenizde farkındadır, belli etmiyordur .. Bu sorunlu haliniz aranızda mevzu olunca o kelebek gibi adam gider yerine bambaşka biri gelir . Sonrasında olacakları kestiremiyorum adamın türüne göre değişiyor, annesinde yatmalar, annem.bizde yatsinlar, daha olmadi tavrınıza göre ben annemde yiyecegim akşam yemeğini, vs vs minimumdan maksimuma değişir. Asıl tehlikeyi söylüyorum burayı beyninize kazıyın "annesi sizin gereksiz kiskancliginizi fark ederse " birde sinsirellalik fesatlık varsa (hoş yaklaşımınız karşısında ben bile gıcıklık olsun diye oğluma daha yakın davranırdım) işte ozaman seyredin filmi

Bu kadar tepki çok anormal bence Ayrıca kadın kocasız, yalnız yaşıyor yani nolur arada bir gidip gönlünü alsanız sonuçta o onun annesi ve kesinlikle empati kurmayı deneyin

Allah'im korkuyorum yaaa!niye bu kadar pisikomanyaklar türedi...
Annesi koruma talebinde bulunsa şaşırma canım, çünkü sadece iyi niyetli gelinini ve oğlunu seviyor
Sandığın gibi ahmak diiil sabr ediyor
Oğluda, merak etme güzelim sırası var cici li bicili aylarınız geçsin hele bi minciklamaya doysun bak bakiim farkindami diil mi?

Attı bombayı kaçtı konu sahibi.. Önce çiçek sonra çikolata oldu ama yine de çareyi gitmek de buldu..Kafa buldu belki de bizimle yoksa o ruh haliyle anlamsız konuşmalarıyla kim neden çeksin onu şu kısacık dünyada, evlat olsa sevilmez diye bir laf varya tam da bunun gibileri anlatıyor..

Bi dakika ya
Niye konu Sahibi tedavi oluyor önce?
Anlatamadığı başka şeyler var belki.

Çok meraklısınız hemen gömmeye, eleştirmeye

Sanki hiç etrafınızdan duduğunuz sapık hikayeler yokmuş gibi
Hastasın tedavi ol
Bak ya
Sen mi sağlıklı ruh halindesin?

Tutturmuşlar tedavi ol
Her konuda fix

Yorumların berbarlığından konuya ıdaklanamadım

Evet aynen tedavi olmalı. Biz her konuda"aaa anlatmadığı bir şeyler vardır belki, aslında olay şudur, biz böyle yazalım" diyemeyiz değil mi? Sonuçta anonim bir ortam burası. Her şeyi anlatmayıp yorum isteyen biri hazırlıklı olmalı ki sonradan aslında şu da var diyenler pek de inandırıcı gelmiyor. Ve evet sadece şu anlattıklarından yola çıkıp evladı anne veya babasından kıskanmak normal değil. Ben şunları şunları yaşadim daha önce onun için şu an böyle hissediyorum dese yorumlar daha farklı olurdu. Ama siz muneccim olmasını bekliyorsunuz herkesten şu an. Bazen sırf değişik ve karşıt düşünce yazayım diye yazdığınızı düşünmüyor değilim

Mantıklı mi yani bu dert?
Varsa tedavisi olsun tabii tedavi...
Refakat etmek isteyenlere de engel olmayalım. :/

Böyle bir durumda olması lazım ama. Anlatmadığı şeyler derken ne olabilir mesela, anne-oğul ensest ilişkisi mi? Sanmam, kendi kıskançlığından anneyle görüşmesine bile doğru dürüst müsaade etmiyormuş. Psikolojik tedavi olması da kötü bir şey değil, sağlıksız düşünceleri var ve bu da işlevselliğini, eşiyle olan ilişkisini, çevresiyle olan ilişkisini kötü yönde etkiliyordur. Nasıl grip olan hastanın doktora gidip ilaç almasını anormal bulmuyorsak bunu da bulmamak gerekir.

Konu başlığı "Eşimden annesini kıskanıyorum yardım edin", bilmem kaç satırlık konuda anneye ilgili tek kısım "bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum".
Tedavi önermekten başka ne yazılmalıydı?

Annennn bileee okşasa ahhhh benim bağrım kan olur .. sarkisi bile var. :)))) Bende kıskanıyorum bazen ama aşırı dozda degil .Mesela benimle konuşmuyor annesi gelince çenesi bi aciliyorrr muhabbettt muhabbettt ..Sinirden çatlıyorum .Ama yapacak bise olmuyor tabi:)

Ben o kadar sert bi yorum yapmicam. Yaptiginin yanlis oldugunun bilincinde olduğun aşikar ama kendine engel olamiyosun belliki. O zaman kendi kendinin doktoru ol. Kendini tedavi et kendinin terapisti ol. Bu yaptigim yanlis böyle hissetmem yanlış ne adamlar var anasinin dizinin dibinden ayrilmiyo benim kocam oyle degil ki niye oyle hissedeyim kaldi ki o onun annesi ben babama sarilinca kocam boyle dusunse hos olur muydu falan filan surekli kendine bunlari soyleyerek kontrol altina al duygularini. Bi zaman sonra kaybolacaktir. Esin sana cok duskun ve bagli olduguna gore belliki annesi olarak seni goruyor birnevi. Sen de kendini onun annesi olarak goruyorsun biraz o yuzden kiskanmissin. Bos yere tavir yapip aranizi bozma ne guzel adam seni istiyo hep yaninda buna sukretmen lazim. Boyle yaparak sadece uzaklastirirsin.

Kizlar bir konu vardi burada sevgilisi ter kokuyormus hani ogretmenmis ,mesaj atmisti anonimden konu sahibi o konuya ne oldu bulamadim da merak ettim bilen varmi

Bu hissi tanıyorum. Bana da uğratmıştı. Bilki bu bir hastalıktır. Sinir hastalığı. Kv ile hiç ilgisi yok . Sorun sende senin sinir sisteminde. Iyi haber ilacı var. Bana ıyi geldi.

Herkes sağlıksız duygular zaman zaman sağlıksız duygular hisseder. Önemli olan bunun sürekli olmaması ve farkındalık. Daha sonra bu sağlıksız duyguyu değiştirmek. Neden kiskaniyorum çünkü sadece benle ilgilenmeli neden sadece benle ilgilenmeli çünkü ben ilgiyi çok severim ve bunla beslenirim sonuç= ben ben ben =kibirrr... Tedavi= sen bir hicsin üstünlük yanlizca Allah a aittir

Annesinden eşini kıskanıyor olmayasın?

Tedavi ol... Gözünün içine baktığım , yemediğim ama yedirdiğim , giymediğim ama giydirdiğim oğlumu bir gün böyle bir kadın ele geçirirse sanırım ben de onun saçlarını ele geçirim Şaka tabi yeter ki evladım mutlu olsun der uzak dururum ama Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…