- Konu Sahibi Cikolatasos
-
Buna halk dilinde rahat batma derler , olacakları söylüyorum not alın; adam size bağlı olabilir fakat salak değildir, siz istediğiniz kadar anasıyla konusunca ,yanına gidince agra tafra yapıyorum ama.nedenini anlamıyor desenizde farkındadır, belli etmiyordur .. Bu sorunlu haliniz aranızda mevzu olunca o kelebek gibi adam gider yerine bambaşka biri gelir . Sonrasında olacakları kestiremiyorum adamın türüne göre değişiyor, annesinde yatmalar, annem.bizde yatsinlar, daha olmadi tavrınıza göre ben annemde yiyecegim akşam yemeğini, vs vs minimumdan maksimuma değişir. Asıl tehlikeyi söylüyorum burayı beyninize kazıyın "annesi sizin gereksiz kiskancliginizi fark ederse " birde sinsirellalik fesatlık varsa (hoş yaklaşımınız karşısında ben bile gıcıklık olsun diye oğluma daha yakın davranırdım) işte ozaman seyredin filmiKızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu
Bu kadar tepki çok anormal bence Ayrıca kadın kocasız, yalnız yaşıyor yani nolur arada bir gidip gönlünü alsanız sonuçta o onun annesi ve kesinlikle empati kurmayı deneyinKızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu
Evet aynen tedavi olmalı. Biz her konuda"aaa anlatmadığı bir şeyler vardır belki, aslında olay şudur, biz böyle yazalım" diyemeyiz değil mi? Sonuçta anonim bir ortam burası. Her şeyi anlatmayıp yorum isteyen biri hazırlıklı olmalı ki sonradan aslında şu da var diyenler pek de inandırıcı gelmiyor. Ve evet sadece şu anlattıklarından yola çıkıp evladı anne veya babasından kıskanmak normal değil. Ben şunları şunları yaşadim daha önce onun için şu an böyle hissediyorum dese yorumlar daha farklı olurdu. Ama siz muneccim olmasını bekliyorsunuz herkesten şu an. Bazen sırf değişik ve karşıt düşünce yazayım diye yazdığınızı düşünmüyor değilimBi dakika ya
Niye konu Sahibi tedavi oluyor önce?
Anlatamadığı başka şeyler var belki.
Çok meraklısınız hemen gömmeye, eleştirmeye
Sanki hiç etrafınızdan duduğunuz sapık hikayeler yokmuş gibi
Hastasın tedavi ol
Bak ya
Sen mi sağlıklı ruh halindesin?
Tutturmuşlar tedavi ol
Her konuda fix
Yorumların berbarlığından konuya ıdaklanamadım
Bi dakika ya
Hastasın tedavi ol
Bak ya
Tutturmuşlar tedavi ol
Her konuda fix
Bi dakika ya
Hastasın tedavi ol
Bak ya
Tutturmuşlar tedavi ol
Her konuda fix
Bu hissi tanıyorum. Bana da uğratmıştı. Bilki bu bir hastalıktır. Sinir hastalığı. Kv ile hiç ilgisi yok . Sorun sende senin sinir sisteminde. Iyi haber ilacı var. Bana ıyi geldi.Kızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu
Annesinden eşini kıskanıyor olmayasın?Kızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu
Tedavi ol... Gözünün içine baktığım , yemediğim ama yedirdiğim , giymediğim ama giydirdiğim oğlumu bir gün böyle bir kadın ele geçirirse sanırım ben de onun saçlarını ele geçirimKızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu
bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor
öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?