Eşimden annesini kıskanıyorum yardım edin

Ne kocanız ne siz normal değilsiniz.
Bağımlı olmuşsunuz birbirinize resmen.
Dizimin bölümünü yeni bitirdim, korkunç bir sahneyle bitti, ondan da olabilir ama ben sizden korktum Ölüyorum ne ya?

Ay hhangi dizi. Ben stranger things diye bi diziye basladim 5te biraktim korkudan yoksa sutum kesilecekti

Zaten başka bir amacı yok inanın. Kendisinin de tedaviye ihtiyacı var, acilen.

Stranger things'e bayılıyorummm Benim izlediğim Riverdale diye bir dizi yeni başladım. Bu da korkunç gidiyor sonradan. Korkuyu seviyorum da biraz

Evlenmeden evvel bende ortalarda "korku duygularin efendisidir. Her duygu aslinda korku temellidir. Bir film korkutmuyorsa neden izleyeyim oturur babaannemle annemi izlerim" diyordum. Ta ki bir tane yonetmen akilda kalici bir cekim teknigi kullanrak 3 harfli filmi yapana ve ben bunu hic okumadan izleyene kadar. Izleyen herkesin aklinda kalan sahne ayni. Yaziklar olsun bi kere daha o herife. O olay sonrasi korku filmi dizisi benim icin hikaye oldu

Senin oğlun olur emzirir büyütür kocanda seni terkeder oğlunda el kızıyla olur seni aramazsa anlarsın

Ikiniz de normal değilsiniz. Çok hastalıklı bir ilişki aranızdaki. Sevgi falan da değil her ne kadar size öyle gelse de. Terapi gormeniz şart. Bu durum duzelene kadar çocuk yapmayın çok sıkıntı olur.

Demek sensiz su içse bile tadını alamıyor hee
vayy beeee!!! Ne kocalar varmış
Gideyim de eşimin bensiz öğlen yediği ızgaraları başına kakayım da görsün

Hayır, benim kastım bu değil.
Bir güruh var, tedavi ol, etrafına acıdım, neden tedavi olmuyorsun, sırf dalgası işin bu tür yorumlar, arıdan korktum desem tedavi ol derler.
Copy copy yorumlara sitem ettim.
Durmadan kadını, konu sahibini yerin dibine sokma yarışı, saçma sapan geyiğe bağlamalar, çok trash, trash yani, usandım ben
:)

Tamam ben anladım demek istediğini şu an. Psikolojik tedavi önerisini bilinçli olarak sunmuyorlar, karşı tarafı aşağılamak/dalga geçmek vs. için söylüyorlar diyorsun. Yapanlar var evet haklısın. Kınıyorum onları da. Akıl sağlığı yeri geldi mi fiziksel sağlıktan daha önemlidir, böyle şeyler şakaya gelmez. "Ruh hastasısın, şizofrensin" gibi gerçekten var olan rahatsızlıkları hakaret sözcükleri olarak kullananlar daha da beter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…