- 29 Mayıs 2013
- 2.951
- 5.197
- 358
- Konu Sahibi Cikolatasos
-
Ne kocanız ne siz normal değilsiniz.
Bağımlı olmuşsunuz birbirinize resmen.
Dizimin bölümünü yeni bitirdim, korkunç bir sahneyle bitti, ondan da olabilir ama ben sizden korktumÖlüyorum ne ya?
Zaten başka bir amacı yok inanın. Kendisinin de tedaviye ihtiyacı var, acilen.Evet aynen tedavi olmalı. Biz her konuda"aaa anlatmadığı bir şeyler vardır belki, aslında olay şudur, biz böyle yazalım" diyemeyiz değil mi? Sonuçta anonim bir ortam burası. Her şeyi anlatmayıp yorum isteyen biri hazırlıklı olmalı ki sonradan aslında şu da var diyenler pek de inandırıcı gelmiyor. Ve evet sadece şu anlattıklarından yola çıkıp evladı anne veya babasından kıskanmak normal değil. Ben şunları şunları yaşadim daha önce onun için şu an böyle hissediyorum dese yorumlar daha farklı olurdu. Ama siz muneccim olmasını bekliyorsunuz herkesten şu an. Bazen sırf değişik ve karşıt düşünce yazayım diye yazdığınızı düşünmüyor değilim
Stranger things'e bayılıyorummmAy hhangi dizi. Ben stranger things diye bi diziye basladim 5te biraktim korkudan yoksa sutum kesilecekti
Stranger things'e bayılıyorummmBenim izlediğim Riverdale diye bir dizi yeni başladım. Bu da korkunç gidiyor sonradan. Korkuyu seviyorum da biraz
Senin oğlun olur emzirir büyütür kocanda seni terkeder oğlunda el kızıyla olur seni aramazsa anlarsınKızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu
Ikiniz de normal değilsiniz. Çok hastalıklı bir ilişki aranızdaki. Sevgi falan da değil her ne kadar size öyle gelse de. Terapi gormeniz şart. Bu durum duzelene kadar çocuk yapmayın çok sıkıntı olur.Kızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu
Hayır, benim kastım bu değil.Böyle bir durumda olması lazım ama. Anlatmadığı şeyler derken ne olabilir mesela, anne-oğul ensest ilişkisi mi? Sanmam, kendi kıskançlığından anneyle görüşmesine bile doğru dürüst müsaade etmiyormuş. Psikolojik tedavi olması da kötü bir şey değil, sağlıksız düşünceleri var ve bu da işlevselliğini, eşiyle olan ilişkisini, çevresiyle olan ilişkisini kötü yönde etkiliyordur. Nasıl grip olan hastanın doktora gidip ilaç almasını anormal bulmuyorsak bunu da bulmamak gerekir.
Hayır, benim kastım bu değil.
Bir güruh var, tedavi ol, etrafına acıdım, neden tedavi olmuyorsun, sırf dalgası işin bu tür yorumlar, arıdan korktum desem tedavi ol derler.
Copy copy yorumlara sitem ettim.
Durmadan kadını, konu sahibini yerin dibine sokma yarışı, saçma sapan geyiğe bağlamalar, çok trash, trash yani, usandım ben
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?