eşimden ayrıyım :((

neyapsambilmem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
120
2
26
Hatay
merhaba ben 9 aylık evliyim. eşim de ben de çalışıyorum. sorunum eşimin maaşıma çok karışması. evdeki tüm masraflara ortak olduğum halde geriye kalan maaşımdan yaptığım harcamalara çok karışması beni çok kırdı. bu yüzden kavga ettik ben de madem öyle maaşıma karışma dedim o da öyleyse boşanalım dedi. bu beni daha da çok kırdı. şimdi ise beni sevmediğini düşünüyorum. çünkü maaşını ortaya koymazsan sen yoksun diyor. bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum. olay çok büyüdü aileler araya girdi. onun ailesi de aynı şeyi söylüyor maaşını verecek diyorlar. 18 gündür ayrıyız. bana bir akıl verebilir misiniz?

ne demek ya çok sinir oldum şuan karışamaz hadi ortak bir planınız vardır aile bütcenize anlarım doğaldır ama hayır size bu konuda baskı yapamaz hadi onu geçtim ailesi nasıl karışır ya siz iki kişi olsanız da bir ailesiniz her türlü konuda kendiniz karar vermelisiniz... ayrıca bir konuda hemen ne demek boşanalım ozaman! sevgilimisiniz siz o nasıl söz çok yanlış yapmış eşiniz gerçekten Allah yardımcınız olsun kendinizi üzmeyin herşeyin hayırlısı.

Eşin de kendi maaşını ortaya koyuyor mu ?

Ortak havuz gibi birşey yapıp,kendinize kişisel harcamalar için ayrı bir tutar ayırıyor musunuz ?

evet çok ağırıma gitti. ilk önce kızdığım için maaşımı vermeyeceğim dedim ama sonra beni boşanmakla tehdit edince sevmediğini düşündüm. ailesi de çıkıp bu kız sana herşeyde yardım etti üç beş kuruşun hesabını yapmakla yanlış yaptın demedi. aksine parasını vermiyorsa gitsin dediler.

Eşin de kendi maaşını ortaya koyuyor mu ?

Ortak havuz gibi birşey yapıp,kendinize kişisel harcamalar için ayrı bir tutar ayırıyor musunuz ?

evet eşim de kendi maaşını ortaya koyuyor. ama kişisel harcamalar için bir tutar yoktu. ben ona karışmazdım ama o aldığım şeylerde sorun çıkarmaya başladı ve bunu ailesine anlattı

Yanlış anlama ama kardeşim eşin seninle maaşın için evlenmiş anladığım kadarıyla .. boşanmak kelimesi bukadar ucuzmu ya anlam veremiyorum . karısını seven bir insan bu kelimeyi kullanırmı hiç ..

Evet çalışan eve para getıren eş ve gelin istiyorum muhabbetinin son noktaya gelmiş hali bu durum.Ne münasebet eşinize paranızı vereceksiniz ıhtıyaç halınde elbette verirsiniz kaldıkı masraflarıda zaten ortak yapıyorsunuz sizin kendinize ait bir birikiminiz olmasın ki adama yarın öbur gun mecbur kalın demek bu resmen.Paran maaşın için seninle evli kalacaksa yol yakınken kurtar kendini çoluk çocuk olunca çalışmak istemezsen senı zorla işemı yollayacak yada benım en yakın arkadaşımın eşinın yaptıgını yapıp senelerce ben çocuk ıstemıyorum erken hayatımızı yaşayalım dıye dıye senı çalıştıracak ( İyi düşün bence

evlı olan cıftler de senın paran benım param dıye ayrı olmamalıdır .
ama esınızın tutumu cok yanlıs olmus ,ınsana bska seyler dusundururcesı
ıtıcı bır tutumu olmus .hele kı aılesı "parasını vermıyor ıse bosanın "demesı
cok talıhsız uzucu bır cumle olmus .
ne yanı calısan kadın olmasaydın evlenmıyecekmıydı bu senınle ?

Evet çalışan eve para getıren eş ve gelin istiyorum muhabbetinin son noktaya gelmiş hali bu durum.Ne münasebet eşinize paranızı vereceksiniz ıhtıyaç halınde elbette verirsiniz kaldıkı masraflarıda zaten ortak yapıyorsunuz sizin kendinize ait bir birikiminiz olmasın ki adama yarın öbur gun mecbur kalın demek bu resmen.Paran maaşın için seninle evli kalacaksa yol yakınken kurtar kendini çoluk çocuk olunca çalışmak istemezsen senı zorla işemı yollayacak yada benım en yakın arkadaşımın eşinın yaptıgını yapıp senelerce ben çocuk ıstemıyorum erken hayatımızı yaşayalım dıye dıye senı çalıştıracak ( İyi düşün bence

Yanlış anlama ama kardeşim eşin seninle maaşın için evlenmiş anladığım kadarıyla .. boşanmak kelimesi bukadar ucuzmu ya anlam veremiyorum . karısını seven bir insan bu kelimeyi kullanırmı hiç ..
Allah iyilerle karsılastırsın sizin yerinizde olsam ayrılın demiyorum ama çünkü yuva kurmak nekadar güzel bişeyse yıkmakta çok kötü bir şeydir güzel bir ders verin eşinize ayaklarınıza kapansın yalvarsın hata ettim diye başka çaresi yok bunun.

bı de soyle bır durum var ;
acaba haddınden fazla cok mu harcamalarınız da var da
esınız sınınırlenıp boyle bı cumle kullandı .
yanı cok fazla harcamalarınız var ıse,
maasınızın gerı kalanını sıze sorabılır .
harcamalrınızı kontrol altına almak ıcın sorms da olabılır .
ama oyle cok fazla harcamanız yok ıse ,esınızın boyle yapması
gercekten cok ayıp olmus .

boşanmak sözcüğünden gerçekten nefret ediyorum... hiç kimseye de boşan demiyorum.. ama eğer bu tutumunda ısrarcıysa eşin, sana da başka çare bırakmıyorlar demektir. bugün bunu yapan, yarın kimbilir neler neler yapar...

kensinlikle katılıyorum en nefret ettiğim sözdür boşanmak sözü ..

evlilikte senin paran benim paran olmamalı ama çalışan bir bayanın maaşına el koymak sırf bu yüzden için boşanmak
çok garip,böyle konular çok açıldı maaşını görmeden elinden alan kocalar çok ...kadın çalışıyor olsa da mağdur oluyor
bu da paylaşım azlığından sanırım baştan oturulup gelir giderler konuşulsa kim eve ,faturalara ,özel harcamalara ne kadar ayırcak
maaşlar böyle düzenlense problemler çıkmaz .

hadı esın bır salaklık yapmıs ya ailesıne nedemelı toparlıcaklarına ıyıce b.klamıslar ailesıde dangalakmıs eeeeeeeee bosa demıyolar soydur ceker b.ktur kokar dıye...
evlılk zaten zor sımdıkı genclıgın tahammulsuz zaten barı aileler evlatlar dustukce toparlasa yol gosterse yapıcı olsa sunlara bak ya 9ay evlılık maas vermezse bosan dıye tehdıt edılıyo korktum bu ınsancıklardan ben canım benım sakın hata yapma en ufak seyde boleyse hata yaptıgında neler olur dusunemıyorum bıle...
Bıde nıye senın paranı vermene karısıyolarkı kendı aranızda halledın demelerı gerekırdı acaba onlarmı ıstıyo senın maasında gozlerımı varkı?:44:allah yardımcın olsun evlılık cok zor Elın ekmegı kanla yogrulmus derler ya evlılk ıcınde gecerlı cok zor coooook coooooook zor herkez cekemez elın oglu bole vıcdansız ıste onları ana dogurduda bızı dana dogurdu sankıher acıyı kadın ceksın erkek hıcbıseyı kabullenmesın begenmesın ALLAHIN CEZALARIbır daha dunyaya gelsem kadın olacagıma nesne olayım hayvan olayım daha ıyı

senin maaşına bu kadar çok takıntılı olması hiç hoş değil. ben işi bırakalı 1 ay oldu ama asla eşim bu ay ne kadar aldın ne yaptın demedi. evin hiçbir giderine de vermedim. hamile olduğumu öğrendiğim gibi de işten çıktım.
heralde böyle bir durumda eşim sizin eşiniz gibi fikir de olsa beni çoktan kapının önüne koyardı.

siz parayı ailenize vericeksiniz yada kendinize biriktireceksiniz diye mi korkuyor.
18gündür harbiden para için tavır yapıyorsa dönmeyin geri.

Oh my god diyorum.

çok harcama yapıyorsan bile seni uyarır ama o da güzellikle söylenir bak bizim için der vs. 18 gün olmuş böyle bir konu için seninle boşanmayı göze alabilen bir insan hele bir de ailesinin sözüne giden biri böylesinden hayır gelmez daha 9 aylık taze bir evlilik bugün bunu yapıyorsa bu evliliğin birkaç yıl sonrasını düşünemiyorum. dönme canım sakın sen ya da senin ailen bir adım atmasın bekleyin.

sizinle maaşınız içn mi evlenmş
ne demek vermiyorsan boşanalım o zaman ya
aklım almıyor
geri adım atma canım sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…