erkek evlenince söyle bir mantık oluyor maaş kartım ikiye çıktı oleeyyyy
sen parayı vermeyince hayal kırıklığı olyur tabıki
bizde yasadık aynı sorunu 4 yıl önce ben kartımı verdim ama internetten ne çekiyo ne çekmiyo hep kontrol ederdim. aldığımla kavga ederdi karısırdı o altın alır gelirdi vs vs.
sonuç kardesine hesabımızdakı 1,5 milyarı vermiss bedelinide almıs güya o gün kavga ettim sen benden izinsiz veremessin dedim kartımı aldım
sonra ben maasımı altın hesabına yatırdım biriktirdim oda harcama ları yaptı yetmediğinde bende verdim tabı
erkek mantığı dediki oh ne iyi sen altın al ben parımı harcıyım bende dedimki ya sen ne saçmalıyorsun seninki biriksin benimki harcansın sonuçta alie değilmiyiz ne fark eder dedim
sonra eşim kardesine kedi çekti benden habersiz o gün bir kavga daha daha para yok sana dedim erkeksen evi geçindir çok sıkıntıya girdi 1 lira harcamadım krediyide ödedi ev krasınıda çok daralınca ben market masrafını aldım ama işte bu süreçte benim artık aldığıma karısamaz oldu ilk zaman izinsiz bisi alamazken simdi sormuyorum oda gülüp geçiyor bana.
sonuç su anda benim düğün altınlarım ve birikimimle 60 milyorım var. onunsa sevgili kardesinden alacağı 35 milyarı .
su an kredisi devam ediyor ben süre verdim parayı ayıp gelmezzsen okul bitince bizde biteceğiz ayrılacam dedim kardesine ben çocğmn hakkının yedirmem dedim . oda
tamam söz verdi alacak sonrada para olayına karısmayacak . simdi bendekiyle ev bakıyoruz . ben biraz sıktım canım 4 yılda ev düğn ve bu kadar birikim bide sıfır araba aldık 30 milyara . aşırı açılmayınca birikiyor yanı .
mantık su erkek rahat rahat sallamak istiyor kardese anneye babaya sıkıstımı para vermek istiyor senin maasını niye istesin o zaman dimmi sen vermeyince millete veremiyor canı sıkılıyor ama bunlar geçiyorrrr