- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Aslında düzelsin evliliğim isterim ama ben uğraşırsam o yine bir kavga çıkarıp sonra kavga anında anneisnin arayıp bak işte bana neler diyor duy diye beni şikayet ederse bu sefer artık kafayı yerim dayanamıyorum sanki bana pusu kuruyor düşman gibi. Sabahtan başladı gerizekalı insanlıktan nasibini almamışsın al o parayı onu harca benim paramı kullanma bilmem ne diye sallamadım şarkı açtım dinledim yüzüne sırıttım gitti bulaşıkları yıkadı mandalina almaya gittim beni gördü hala onu takmıyorum geldi bir sürü satsşıp bağırdı sonra anneme söyliycem dedi aradı bu lafı duyunca gerçekten onu öldürmek istiyorum annesi açtı bak bana nasıl bağırıyor parayı vermiycekmiş bilmem ne artık güvenemiyorum beni sinir Edip anneisni arıyor bir de annesiyle konuşurken kapıyı kilitledim gitdin başımdan diye kapıdan açar mısın çamaşırları alıcam diye kibar kibar konuşuyor ikiyüzlü. Normalde kapıya vurup bsğırırEvet yaşadığın olaylar hiç ama hiç iyi değilama biraz kendime benzettim evliligimin ilk 3 ayında başladı kültür catismamiz sonuçta daha 2 aylık evlisiniz sogumak ta haklısın ama bir şans daha hakediyor bence daha birbirinize alısmaniz zaman istiyor. .
Ben suan o dönemleri sabrederek ve eşime nasıl davranması gerektiğini anlatarak atlattim eşime oturup kendimi anlattım her fırsatta bak suna kızarım bu hoşuma gitmez gibi suan 1 sene 3 aylık evliyiz ve cok mutluyum neye kizacagimi biliyor bende onun neyi sevip sevmeyecegini biliyorum ..
Eğer içinden geliyorsa eşini kendin hakkında bilgilen..
HaklısınızSenin koca olmamış annesine iade ederdim ben olsam
4 yaş çocuğu gibi her şeyi annesine yetiştiren evinin özelini oraya buraya anlatan yardım etmediği gibi yaptığın yemeği aşağılayıp hakaret eden adama kimin saygısı ve sevgisi kalır
Bunu ben değil kendi abisi Dr söylüyor ama anlamıyor kıt artık ben Dr kendi anneme anlatmaya başladım hatta bugün annesine de yediği hatlsrı soğuduğuömu güvenmediğimi söylemeyi düşünüyorum. O da söyle benim anlattıklarıma da müdahale edemezsin diyor muhtemelen evlilik öncesi yakınlaşmamızı ve bir hastalığım var pek dillendirmediğim karanlıkta pek göremiyorum onu söyliycek
evlilik öncesi siz yakımlaştınızsa o da yakınlaştı kendini suçlu görmeyip size mi yükleniyor ne kadar itici biri ya hastalığınızı da keşke söylemeseydinizBunu ben değil kendi abisi Dr söylüyor ama anlamıyor kıt artık ben Dr kendi anneme anlatmaya başladım hatta bugün annesine de yediği hatlsrı soğuduğuömu güvenmediğimi söylemeyi düşünüyorum. O da söyle benim anlattıklarıma da müdahale edemezsin diyor muhtemelen evlilik öncesi yakınlaşmamızı ve bir hastalığım var pek dillendirmediğim karanlıkta pek göremiyorum onu söyliycek
Ama cinsellik önemli,öyle demeyin.Hem de balayı dönüşü ev işlerini yapmazsan bu evden çek git diye azar yemişken...
Bosanacaginizi söylemişsiniz devam ederse diye ama hiç inanmadım bosanacaginiza.
Hele eşiniz hiç inanmamistir emin olun , size yaptıkları da katlanarak artacak gibi duruyor.
Evlenmeden önce gizlemiş olmamak için söyledimevlilik öncesi siz yakımlaştınızsa o da yakınlaştı kendini suçlu görmeyip size mi yükleniyor ne kadar itici biri ya hastalığınızı da keşke söylemeseydiniz
Anladım kuzum evliliğe 3. Şahıslar girince veya katınca hiç olmuyor benim anladigim esin daha hic olgunlasmamis oturup sakince dusunmelisinAslında düzelsin evliliğim isterim ama ben uğraşırsam o yine bir kavga çıkarıp sonra kavga anında anneisnin arayıp bak işte bana neler diyor duy diye beni şikayet ederse bu sefer artık kafayı yerim dayanamıyorum sanki bana pusu kuruyor düşman gibi. Sabahtan başladı gerizekalı insanlıktan nasibini almamışsın al o parayı onu harca benim paramı kullanma bilmem ne diye sallamadım şarkı açtım dinledim yüzüne sırıttım gitti bulaşıkları yıkadı mandalina almaya gittim beni gördü hala onu takmıyorum geldi bir sürü satsşıp bağırdı sonra anneme söyliycem dedi aradı bu lafı duyunca gerçekten onu öldürmek istiyorum annesi açtı bak bana nasıl bağırıyor parayı vermiycekmiş bilmem ne artık güvenemiyorum beni sinir Edip anneisni arıyor bir de annesiyle konuşurken kapıyı kilitledim gitdin başımdan diye kapıdan açar mısın çamaşırları alıcam diye kibar kibar konuşuyor ikiyüzlü. Normalde kapıya vurup bsğırır
Evlilik öncesinde öpüştüğümüzde falan da çok ısırır canımı acıtırdı. Korkardım düşünürdüm o da alışık olmadığım için evlenince geçecek derdi. Çenemle boynum arasında iz çıkarmıştı mosmor annem annesi yanyanayız orana ne oldu diye bilerek soruyordu. Bilmiyorum dedim. Annem de bir yere çarptı herhalde demişti hala da uzatıp orayı nasıl çarpacak ya diye konuşmuştu. Boş boş konuşmaları vardı yani. Düğün günü bizde kaldı annesi babası annesi üstünü giyiyor annesine oo koltuk altları çok fena diye o gülmüştü bunları görüp tartmslıydım evlenmedenevlilik öncesi siz yakımlaştınızsa o da yakınlaştı kendini suçlu görmeyip size mi yükleniyor ne kadar itici biri ya hastalığınızı da keşke söylemeseydiniz
En azından bir sene bana biraz huzur verse yetecek dershaneme gideyim bari atanayım sonra kurtulmak istiyorum ondanAnladım kuzum evliliğe 3. Şahıslar girince veya katınca hiç olmuyor benim anladigim esin daha hic olgunlasmamis oturup sakince dusunmelisin
Bu insanla bir ömür yapabilirmiyim diye evet boşanmak kolay değil ama mutsuz olmaktansa cesaret edip boşanmak daha huzurlu...
Başta kendini belli etmiş kişilik bozukluğu da var gibi Canım Allah sabır versinEvlilik öncesinde öpüştüğümüzde falan da çok ısırır canımı acıtırdı. Korkardım düşünürdüm o da alışık olmadığım için evlenince geçecek derdi. Çenemle boynum arasında iz çıkarmıştı mosmor annem annesi yanyanayız orana ne oldu diye bilerek soruyordu. Bilmiyorum dedim. Annem de bir yere çarptı herhalde demişti hala da uzatıp orayı nasıl çarpacak ya diye konuşmuştu. Boş boş konuşmaları vardı yani. Düğün günü bizde kaldı annesi babası annesi üstünü giyiyor annesine oo koltuk altları çok fena diye o gülmüştü bunları görüp tartmslıydım evlenmeden
Senin için en hayırlısı olsun inşallahEn azından bir sene bana biraz huzur verse yetecek dershaneme gideyim bari atanayım sonra kurtulmak istiyorum ondan
Ben de biliyorum çok basit şeylerdi yemek temizlik ama beni küçük düşürmesini hiç unutmayacağım annemi arayıp ben artık sevmiyorum bunu bana kötü davranıyor dedim salak salak gülüp dil çıkarıyorAnladım kuzum evliliğe 3. Şahıslar girince veya katınca hiç olmuyor benim anladigim esin daha hic olgunlasmamis oturup sakince dusunmelisin
Bu insanla bir ömür yapabilirmiyim diye evet boşanmak kolay değil ama mutsuz olmaktansa cesaret edip boşanmak daha huzurlu...
Şaşkınım açıkçası Kaç yaşında bu adam ?Ben de biliyorum çok basit şeylerdi yemek temizlik ama beni küçük düşürmesini hiç unutmayacağım annemi arayıp ben artık sevmiyorum bunu bana kötü davranıyor dedim salak salak gülüp dil çıkarıyor
28 yaşındaŞaşkınım açıkçası Kaç yaşında bu adam ?
Anladım biz ne desekte birsey degistiremeyiz..28 yaşında
Şaşkınım açıkçası Kaç yaşında bu adam ?[/QUOTE
Evet atanma bekliyorum. Önümdeki tek engel kpss. Boşanmayı geçtim kavga bile etmeyiz belki sadece küçük bir tartışma yaşsrsak yaşarız diye düşünüyodum. Bebeğime kötülük yapmak istemezdim kendim Dr babasız büyüdüm. Lütfen bu konuda hassas davranın. Yanlış yaptım evet ama şu an bana iyi gelen tek şey bana tutunan bu kadar olsys rağmen tek seferde olan beni bırakmayan o küçük melekBu kadar cahil olmak zorunda mısınız ya neden korunmuyorsunuz kendinizi böyle öküzlere mecbur hissediyorsunuz üstelik çocuğunuza da kötülük bu! 2 ayda 20 defa boşanma lafının geçtiği evlilikten hayır gelmez arkadaşım aklını başına topla mesleğin falan var mı?
Canım söylediğim gibi kendini üzme lütfen olan olmuş olduktan sonra neden oldu diye sormaya gerek yokEvet atanma bekliyorum. Önümdeki tek engel kpss. Boşanmayı geçtim kavga bile etmeyiz belki sadece küçük bir tartışma yaşsrsak yaşarız diye düşünüyodum. Bebeğime kötülük yapmak istemezdim kendim Dr babasız büyüdüm. Lütfen bu konuda hassas davranın. Yanlış yaptım evet ama şu an bana iyi gelen tek şey bana tutunan bu kadar olsys rağmen tek seferde olan beni bırakmayan o küçük melek
Teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz :)Canım söylediğim gibi kendini üzme lütfen olan olmuş olduktan sonra neden oldu diye sormaya gerek yokileriye düşün bebegine ve kendine iyi bir gelecek hazırla çok mutlu ol ..
öyle olur canim 10 yıl nişanlıda kalsan, tanıdım da desen, aynı evin icine girmeden bilmiyorsun,tanimiyorsun.alismak zaman alir,ilk sene biraz sıkıntı olur evet ama bunu beraber aşmaniz sart,tek tarafli olmaz malesef çabalayarak,birazda yasayip görerek geçer zaman. bir yıl kadar sabret bence ama kendini de ezdirme,yemeği begenmiyorsa girsin kendisi yapsın zikkimlansın,çayını kendisi koysun icsin.begenmiyorsunya sen yapacaksın ben yiyip icecem madem birazda böyle deneyelim deGörücü usulü evlenmedik kendimiz tanıştık kendini böyle yansıtmadı bana herşeyimi kabul edeceğini söyledi beni çok sevdiğini asla nişanlılık döneminde kavganın olmadı onu gerçekten seviyordum evlilik benim için çok zor bir karardı onun için çok fedakârlık yaparak evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?