Eşimden soğudum

Sizin ilişkiniz bu şekildeyken kn niz neden geliyoki size.işler hepten karışıcak simdi.belki sakinlesip biseyleri halledicekken hepten aranız bozulcak.

Sizin ilişkiniz bu şekildeyken kn niz neden geliyoki size.işler hepten karışıcak simdi.belki sakinlesip biseyleri halledicekken hepten aranız bozulcak.
Annesi bana bişey öğretecekmiş o patlıcan graten değil patlıcan yemeği severmiş onu öğretsinmiş bana iki üç yemek öğrencekmiş onu yapacakmışım kendi canım ne isterse onu yapıyorum hayır zaten geçen gün patates salatasına ben Dr bişey yapcan sandım domates yok bunda dedi çüş yani patates salatası ve domates

2 aylık evlilik, bu kadar problem ve hamilesiniz. Neden bu kadar acele ettiniz çocuk için gerçekten merak ediyorum. Bir sağlık problemi mi var ya da yaş sıkıntısı vs?
Yaş sıkıntım yok 23 yaşındayım doğuya gitmeden olmasını istemiştim boşansak da çocuğum için üzülürüm evet ama doğurduğunu için pişman olmam ona inşallah atanıp onunla olduğumdan daha iyi bakabiliceğimi düşünüyorum

Zor bir durum mutlu hissetirilmek kadınında hakkı. Bana eşiniz biraz cahil geldi özür diliyorum hani pek birşey bilmiyor gibi. Bu yüzdende evlilikte acayip bocalıyor. Annesine anlatması bu anlattıklarınız maalesef bunu gösteriyor. Kendi başına dik durmayı aile kavramını öğrenmesi gerek. Siz konuşun çekinmeyin aynı şekilde olacaksa ilişki istemiyorum deyin. Hamileliğin başlarında isteksizlik olabilir enfeksiyon falanda acı yapabilir bilemiyorum elinizden geleni yapın değişmiyorsada boşverin bence. Hamile kadınla o şekilde ilişki olmaz bebeğide mi düşünmüyor bu adam

Enfeksiyon oluyor zaten geçmiyor da onun yüzünden cahil kelimesinde çok haklısınız. İkimiz de üniveriste mezunuyuz. Ama eşim bsrajı geçip bir yere gitmiş onu da çok iyi bitirmiş diyemem ben ilk yirmi bindeydim ve bana göre o bile kötü bir puandı. Sadece üniveriste puanıyla kimseye zeki veya cahil diyemem kendimi de aşırı zeki falan görmüyorum ama onun davranışları gerçekten hiç olgun ve oturaklı değil sanki düşünemiyor gibi. İşinden de sürekli şikayetçi başım ağrıyor bilmem ne ile gidiyor yatıyor ve oyun oynuyor başka bi hayatı yok. Balayında gezdik başka da geznedik birlikte. Dün on ikide gitti işe on ikide geldi bir buçuk gibi yattı öğlen bir bir buçuk gibi kalktı başım ağrıyor hastayım annesine naz yaptı sonra geldi benimle kavga etti şimdi dışarıda karnını doyuruyo muhtemelen annesini alıp gelicek hayatı çok boş sözde birlikte kitap okuycaktık belgesel izliycejtik arada bir taa ilkokulda okuduğumuz kitapları yanında gezdiriyor işe götürüyor okuyor mu bilmem. Dünyanın merkezine yolculuk kitabı çantasındaydı. Düşük zekalı olduğunu düşünmeye başladım. Keşke kendi dengimle evlenseydim

Boşanmayalım diye ağladıktan sonra mı evi yaptırcaz diye para istediler. Eğer öyleyse o altınları garantiye alın, niyetleri iyi değil gibi.

Boşanmayalım diye ağladıktan sonra mı evi yaptırcaz diye para istediler. Eğer öyleyse o altınları garantiye alın, niyetleri iyi değil gibi.
Ev zaten oluyordu para da hep isteniyordu altınları hayatta vermem bu saatten sonra. Hala bana göndericek telefon donuyo bilmem ne yok altın hesabı aç öyle göndereyim

Allah Allah ne kadar ilginç bir insan bence eşiniz hala ergenlikten çıkamamış

Bir uyumsuzluk olduğunu farkettim çok olgun biri değil gibi geldi çünkü. Zamanla törpülersiniz belki anneden uzaklaştırmayı deneyerek. Tabi çaktırmadan. Ona bağımlı büyümüş belli. Yaşı kaç eşinizin bilmiyorum ama seviyorsanız eğer istediğiniz gibi biri olabilir buda tatlı dille olur dikleşmeyin alın karşınıza konuşun. Değişmezsede kendi kaybeder artık.

Annesi kontrol manyağı ve bi o kadar da vicdansız. Eşiniz için de çok şey var ama üzmek istemiyorum. Allah akıl fikir ve merhamet versin..

İşte bunu da ben yapamıyorum. Artık hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Bekliyorum gelsin gönlümü alsın. Bu kadar kırılmışjen Güler yüzlü olayım annesinden sinsice uzaklaştırırayım yapamıyorum ne hissediyorsam direk tavırlarımda kendime hakim olamıyorum

Annesi kontrol manyağı ve bi o kadar da vicdansız. Eşiniz için de çok şey var ama üzmek istemiyorum. Allah akıl fikir ve merhamet versin..
Annesi gelecek birazdan ne çay ne yemek bişey yapmadım. Kendim dünden kalan çorbayı yiyorum. Birlikte yesinler kendileri yapıp benim yaptığımı beğenmiyor ya kendileri pis boğazlarını doyursun

Evet yaşadığın olaylar hiç ama hiç iyi değil ama biraz kendime benzettim evliligimin ilk 3 ayında başladı kültür catismamiz sonuçta daha 2 aylık evlisiniz sogumak ta haklısın ama bir şans daha hakediyor bence daha birbirinize alısmaniz zaman istiyor. .
Ben suan o dönemleri sabrederek ve eşime nasıl davranması gerektiğini anlatarak atlattim eşime oturup kendimi anlattım her fırsatta bak suna kızarım bu hoşuma gitmez gibi suan 1 sene 3 aylık evliyiz ve cok mutluyum neye kizacagimi biliyor bende onun neyi sevip sevmeyecegini biliyorum ..
Eğer içinden geliyorsa eşini kendin hakkında bilgilen..

Annesi gelecek birazdan ne çay ne yemek bişey yapmadım. Kendim dünden kalan çorbayı yiyorum. Birlikte yesinler kendileri yapıp benim yaptığımı beğenmiyor ya kendileri pis boğazlarını doyursun
Nasıl olsa yaranılmıyor. Midem bulanıyordu yapamadım bişey, senin yemeklerin çok güzel oluyor anne hep eşim övüyor sana zahmet yap ta yiyelim diyin.Biraz sonra ağrım var diyip gidin odanıza. Nasılsa her türlü konuşacaklar. Kendinizi yormamış olursunuz.

Ben yemeyeceğim karnımı doyursun zaten yarın bütün gün dershanedeyim bugün de akşamdan geçerim odaya zaten ayrı yatıyoruz.

Senin koca olmamış annesine iade ederdim ben olsam
4 yaş çocuğu gibi her şeyi annesine yetiştiren evinin özelini oraya buraya anlatan yardım etmediği gibi yaptığın yemeği aşağılayıp hakaret eden adama kimin saygısı ve sevgisi kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…