- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Dışarı çıktı telefonu yarım saattir meşgul kim bilir neler anlatıyor yine ki gelince ona inandım annesi bıktım artık bundanHani bize hep öğretilen evde olan evde kalır dışarı aksatılmaz becerebilirsen bunu öğret once
Sizin ilişkiniz bu şekildeyken kn niz neden geliyoki size.işler hepten karışıcak simdi.belki sakinlesip biseyleri halledicekken hepten aranız bozulcak.Önceki konumu bilenler bilir daha evliliğinin ilk ayında çok şiddetli kavgalar ettik. Eşimin altınlsrımı annesi zor durumdsyken vermediğim için insanlıktan nasibini almamış gerizekalı oldum. Evde olan herşey annesine babasına abisine anlatıldı. Yaptığım yemeği görüntülü arayıp biz de bunu yicez böyle oldu diye dalga geçerek göstermeye çalıştı ve bütün bunlar olurken ben hamileydim. Şu aralar iyi bana iyi davranıyor. Boşanma kararı ciddi verebileceğimi anladı ağladı falan değişti. Annesiyle ben yokken konuşuyor. Kavga etmeden uyarı yapıyor. Ama artık ona güvenmyorum. Benim yanımda hayat arkadaşı bana destekçi olacak kişi o değil böyle biri olamaz biliyorum. Cinsel ilişkiden eskisi kadar zevk almıyorum. Benim herşeyimi ailesie anlattı anlamı aradı gel al iş yapmayı bilmiyor diye bu arada yaptığım yemekler de oluyor artık az çok o etrafımdayken kafamı karıştırıyodu bilmiyorum onu sevmiyo gibiyim küçük bir hareketi batıyor bunu ona da söyledim sen beni hiç sevmemişsündir o zaman alışmaya çalışmışsındır bu kadar çabuk sevmiyorum denmez dedi bı kadar çabuk olmadı ki balayından geldiğimiz ikinci ev işlerini yapamıycaksan git diyen insanı hala nasıl sevebilirim. Bugün de annesi gelecek annesine yine beni şikayet edecek ikisi birlikte üstüme gelirler artık
Annesini o çağırıyor yaklaşık bir aydır ağlaya zırlaya ni hal olduSizin ilişkiniz bu şekildeyken kn niz neden geliyoki size.işler hepten karışıcak simdi.belki sakinlesip biseyleri halledicekken hepten aranız bozulcak.
Annesi bana bişey öğretecekmiş o patlıcan graten değil patlıcan yemeği severmiş onu öğretsinmiş bana iki üç yemek öğrencekmiş onu yapacakmışım kendi canım ne isterse onu yapıyorum hayır zaten geçen gün patates salatasına ben Dr bişey yapcan sandım domates yok bunda dedi çüş yani patates salatası ve domatesSizin ilişkiniz bu şekildeyken kn niz neden geliyoki size.işler hepten karışıcak simdi.belki sakinlesip biseyleri halledicekken hepten aranız bozulcak.
Yaş sıkıntım yok 23 yaşındayım doğuya gitmeden olmasını istemiştim boşansak da çocuğum için üzülürüm evet ama doğurduğunu için pişman olmam ona inşallah atanıp onunla olduğumdan daha iyi bakabiliceğimi düşünüyorum2 aylık evlilik, bu kadar problem ve hamilesiniz. Neden bu kadar acele ettiniz çocuk için gerçekten merak ediyorum. Bir sağlık problemi mi var ya da yaş sıkıntısı vs?
Zor bir durum mutlu hissetirilmek kadınında hakkı. Bana eşiniz biraz cahil geldi özür diliyorum hani pek birşey bilmiyor gibi. Bu yüzdende evlilikte acayip bocalıyor. Annesine anlatması bu anlattıklarınız maalesef bunu gösteriyor. Kendi başına dik durmayı aile kavramını öğrenmesi gerek. Siz konuşun çekinmeyin aynı şekilde olacaksa ilişki istemiyorum deyin. Hamileliğin başlarında isteksizlik olabilir enfeksiyon falanda acı yapabilir bilemiyorum elinizden geleni yapın değişmiyorsada boşverin bence. Hamile kadınla o şekilde ilişki olmaz bebeğide mi düşünmüyor bu adamBebek planlı değil. Ya bilmiyorum birkaç gündür sadece biraz göğüslerimi ağzına alıp sonra orayı açtırıp şey yapıyor bitsin Dr gitsin diye bekliyorum orayı ben açtığım için hiçbir yere dokundurtmuyo tam ıslanma olmadığı için canım acıyor bir kere yerde yaptı yastık koyalım dedim dinlemedi başımın arkadı belim üç gün ağrıdı ilişki sırasında da bazen kalçsms sert bir şekilde vurur hafif tokat atar yanağımı okşadığı da olur ama bilmiyorum artık ondan korkuyor gibiyim yine beni üzecek kalbimi kuracak diye hiç güvenim yok bişey Dr hissetmiyorum o yönde artık pek fazla canım acıyor zaten nasıl hissediyim orgazm balayında bir kere oldum sanırım başka da 8lmadım o da kendim üste çıkarak yaptım vajinal olmuyor oraya dokunmuyor nasıl olsun yani
Enfeksiyon oluyor zaten geçmiyor da onun yüzünden cahil kelimesinde çok haklısınız. İkimiz de üniveriste mezunuyuz. Ama eşim bsrajı geçip bir yere gitmiş onu da çok iyi bitirmiş diyemem ben ilk yirmi bindeydim ve bana göre o bile kötü bir puandı. Sadece üniveriste puanıyla kimseye zeki veya cahil diyemem kendimi de aşırı zeki falan görmüyorum ama onun davranışları gerçekten hiç olgun ve oturaklı değil sanki düşünemiyor gibi. İşinden de sürekli şikayetçi başım ağrıyor bilmem ne ile gidiyor yatıyor ve oyun oynuyor başka bi hayatı yok. Balayında gezdik başka da geznedik birlikte. Dün on ikide gitti işe on ikide geldi bir buçuk gibi yattı öğlen bir bir buçuk gibi kalktı başım ağrıyor hastayım annesine naz yaptı sonra geldi benimle kavga etti şimdi dışarıda karnını doyuruyo muhtemelen annesini alıp gelicek hayatı çok boş sözde birlikte kitap okuycaktık belgesel izliycejtik arada bir taa ilkokulda okuduğumuz kitapları yanında gezdiriyor işe götürüyor okuyor mu bilmem. Dünyanın merkezine yolculuk kitabı çantasındaydı. Düşük zekalı olduğunu düşünmeye başladım. Keşke kendi dengimle evlenseydimZor bir durum mutlu hissetirilmek kadınında hakkı. Bana eşiniz biraz cahil geldi özür diliyorum hani pek birşey bilmiyor gibi. Bu yüzdende evlilikte acayip bocalıyor. Annesine anlatması bu anlattıklarınız maalesef bunu gösteriyor. Kendi başına dik durmayı aile kavramını öğrenmesi gerek. Siz konuşun çekinmeyin aynı şekilde olacaksa ilişki istemiyorum deyin. Hamileliğin başlarında isteksizlik olabilir enfeksiyon falanda acı yapabilir bilemiyorum elinizden geleni yapın değişmiyorsada boşverin bence. Hamile kadınla o şekilde ilişki olmaz bebeğide mi düşünmüyor bu adam
Boşanmayalım diye ağladıktan sonra mı evi yaptırcaz diye para istediler. Eğer öyleyse o altınları garantiye alın, niyetleri iyi değil gibi.En son surat asıyor diye annesini arayıp boşancam dediği zaman zaten ben kafamda bitirdim ne yaparsam yapayım anlamıycağını anladım sabaha kadar ağladım ağlarken nefesim kesildi tıkandım bebeğim babasız kalıcak diye sabaha kadar ağlayıp arkadaşlarımı aradım boşancam diye o gün hemen ağladı sarıldı boşanmak istemediğini söyledi uğraşştı evet gerçekten bir iki gün sonra annesi aradı bizim için ev yapılıyor inşaattan ynai üst katı var sıva fayans kalorifer borusu döşeme gibi şeyler hiç paraları kalmamış ağlıyormuş ammeis ben ona dedim birkaç bin veririm altınları bozduramam zaten çok zarar ederiz şu sn. Ben annem ameliyat olcak olsa para istese vermezmiymişşm bilmem ne insanlıktan nasibimi almamışım gerizekalı diyip durdu. Sonra annesine anlattı ben de söyledim güvenmiyorum oğlunuza o evin bana yapıldığı ne malum ayrıca altın düştü ve elimizde hiçbir şey kalmıycak diye. Ama eşim olacak kişinin bana söylediklerini sindirimi yorum. Soğudum ve güvenim kalmadı. Şimdi güvensem iki gün sonra kavga çıkarıp ailesine şikayet edicek biliyorum. Yine yıkılıcam. O yüzden kendimi geri çekiyorum. Uğraşmak isteğim yok onunla. Onun benim gönlümü alması gerekiyor. Sen daha iki günlük karını ailene rezil edersen o nasıl güvensin di mi?
Ev zaten oluyordu para da hep isteniyordu altınları hayatta vermem bu saatten sonra. Hala bana göndericek telefon donuyo bilmem ne yok altın hesabı aç öyle göndereyimBoşanmayalım diye ağladıktan sonra mı evi yaptırcaz diye para istediler. Eğer öyleyse o altınları garantiye alın, niyetleri iyi değil gibi.
Allah Allah ne kadar ilginç bir insan bence eşiniz hala ergenlikten çıkamamışBunu ben değil kendi abisi Dr söylüyor ama anlamıyor kıt artık ben Dr kendi anneme anlatmaya başladım hatta bugün annesine de yediği hatlsrı soğuduğuömu güvenmediğimi söylemeyi düşünüyorum. O da söyle benim anlattıklarıma da müdahale edemezsin diyor muhtemelen evlilik öncesi yakınlaşmamızı ve bir hastalığım var pek dillendirmediğim karanlıkta pek göremiyorum onu söyliycek
Bir uyumsuzluk olduğunu farkettim çok olgun biri değil gibi geldi çünkü. Zamanla törpülersiniz belki anneden uzaklaştırmayı deneyerek. Tabi çaktırmadan. Ona bağımlı büyümüş belli. Yaşı kaç eşinizin bilmiyorum ama seviyorsanız eğer istediğiniz gibi biri olabilir buda tatlı dille olur dikleşmeyin alın karşınıza konuşun. Değişmezsede kendi kaybeder artık.Enfeksiyon oluyor zaten geçmiyor da onun yüzünden cahil kelimesinde çok haklısınız. İkimiz de üniveriste mezunuyuz. Ama eşim bsrajı geçip bir yere gitmiş onu da çok iyi bitirmiş diyemem ben ilk yirmi bindeydim ve bana göre o bile kötü bir puandı. Sadece üniveriste puanıyla kimseye zeki veya cahil diyemem kendimi de aşırı zeki falan görmüyorum ama onun davranışları gerçekten hiç olgun ve oturaklı değil sanki düşünemiyor gibi. İşinden de sürekli şikayetçi başım ağrıyor bilmem ne ile gidiyor yatıyor ve oyun oynuyor başka bi hayatı yok. Balayında gezdik başka da geznedik birlikte. Dün on ikide gitti işe on ikide geldi bir buçuk gibi yattı öğlen bir bir buçuk gibi kalktı başım ağrıyor hastayım annesine naz yaptı sonra geldi benimle kavga etti şimdi dışarıda karnını doyuruyo muhtemelen annesini alıp gelicek hayatı çok boş sözde birlikte kitap okuycaktık belgesel izliycejtik arada bir taa ilkokulda okuduğumuz kitapları yanında gezdiriyor işe götürüyor okuyor mu bilmem. Dünyanın merkezine yolculuk kitabı çantasındaydı. Düşük zekalı olduğunu düşünmeye başladım. Keşke kendi dengimle evlenseydim
Annesi kontrol manyağı ve bi o kadar da vicdansız. Eşiniz için de çok şey var ama üzmek istemiyorum. Allah akıl fikir ve merhamet versin..Zaten ben bunu geçirdim gibi bişey oldu gerçekten o kadar çok hıçkırarsk bağıra bağıra ağladım ki nefesim kesildi böyle kesik kesik ağladım nefes alamadım astımlı gibi bir süre annesi öbür tarafta insanları toplamak için yapıyor diyodu hoparlörden sürekli konuşuyorlar kavgamıxı da dinler sonra kapıyı kilitledim siz diye hitap ettim ve konuşmadım bir süre baya bir değişti uğraştı tamam dedim ama üç dört gündür iyiydik yine çay koydu diye söylendi biraz ama kavga çıkmadı sonra bir video izledim sözler köşkünün neden boşanmalar arttı ve nasıl iyi koca olunur diye orda bir örnek verdi sohbeti yapan kişi iki senelik evliymiş eşi çok fazla yemek yapmayı bilmiyormuş geçen bir pilav yaptı mutlu oldum diye sonraki gün mantı yapmış ama olmamış mantı olduğunu iddia ediyor ama değil yani güldük geçtik dışardan yedik diyor iki senelik evliler adam bunun için boşanan insanlar var deyip küçümsedi benim ikinci yaptığım pilav gayet lezzetli oldu yani bilmiyorum daha üç gündür yemek yapıyorken bana demediğini bırakmadı herkese karşı küçük düşürdü yemek yapamıyor diye benim çok ağrımaya gitti ben bu kadar değersiz miydim köle diye mi almıştı beni ilk hatamda evine git dedi çok kalbim kırık güvenim kalmadı herşeyimi ailesine anlatan insana nasıl zor zamanımda yanımda olur diyeyim soğudum işte
Ve 28 yaşında ergenliği geçtim çocuk gibi ona kızıp da evden çıktığım gün beni görüntülü arayıp annesine gösteriyordu gidiyor diye gerçekten anlayamıyorum çok değişik bir kafaya sahipAllah Allah ne kadar ilginç bir insan bence eşiniz hala ergenlikten çıkamamış
İşte bunu da ben yapamıyorum. Artık hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Bekliyorum gelsin gönlümü alsın. Bu kadar kırılmışjen Güler yüzlü olayım annesinden sinsice uzaklaştırırayım yapamıyorum ne hissediyorsam direk tavırlarımda kendime hakim olamıyorumBir uyumsuzluk olduğunu farkettim çok olgun biri değil gibi geldi çünkü. Zamanla törpülersiniz belki anneden uzaklaştırmayı deneyerek. Tabi çaktırmadan. Ona bağımlı büyümüş belli. Yaşı kaç eşinizin bilmiyorum ama seviyorsanız eğer istediğiniz gibi biri olabilir buda tatlı dille olur dikleşmeyin alın karşınıza konuşun. Değişmezsede kendi kaybeder artık.
Annesi gelecek birazdan ne çay ne yemek bişey yapmadım. Kendim dünden kalan çorbayı yiyorum. Birlikte yesinler kendileri yapıp benim yaptığımı beğenmiyor ya kendileri pis boğazlarını doyursunAnnesi kontrol manyağı ve bi o kadar da vicdansız. Eşiniz için de çok şey var ama üzmek istemiyorum. Allah akıl fikir ve merhamet versin..
Evet yaşadığın olaylar hiç ama hiç iyi değilÖnceki konumu bilenler bilir daha evliliğinin ilk ayında çok şiddetli kavgalar ettik. Eşimin altınlsrımı annesi zor durumdsyken vermediğim için insanlıktan nasibini almamış gerizekalı oldum. Evde olan herşey annesine babasına abisine anlatıldı. Yaptığım yemeği görüntülü arayıp biz de bunu yicez böyle oldu diye dalga geçerek göstermeye çalıştı ve bütün bunlar olurken ben hamileydim. Şu aralar iyi bana iyi davranıyor. Boşanma kararı ciddi verebileceğimi anladı ağladı falan değişti. Annesiyle ben yokken konuşuyor. Kavga etmeden uyarı yapıyor. Ama artık ona güvenmyorum. Benim yanımda hayat arkadaşı bana destekçi olacak kişi o değil böyle biri olamaz biliyorum. Cinsel ilişkiden eskisi kadar zevk almıyorum. Benim herşeyimi ailesie anlattı anlamı aradı gel al iş yapmayı bilmiyor diye bu arada yaptığım yemekler de oluyor artık az çok o etrafımdayken kafamı karıştırıyodu bilmiyorum onu sevmiyo gibiyim küçük bir hareketi batıyor bunu ona da söyledim sen beni hiç sevmemişsündir o zaman alışmaya çalışmışsındır bu kadar çabuk sevmiyorum denmez dedi bı kadar çabuk olmadı ki balayından geldiğimiz ikinci ev işlerini yapamıycaksan git diyen insanı hala nasıl sevebilirim. Bugün de annesi gelecek annesine yine beni şikayet edecek ikisi birlikte üstüme gelirler artık
Nasıl olsa yaranılmıyor. Midem bulanıyordu yapamadım bişey, senin yemeklerin çok güzel oluyor anne hep eşim övüyor sana zahmet yap ta yiyelim diyin.Biraz sonra ağrım var diyip gidin odanıza. Nasılsa her türlü konuşacaklar. Kendinizi yormamış olursunuz.Annesi gelecek birazdan ne çay ne yemek bişey yapmadım. Kendim dünden kalan çorbayı yiyorum. Birlikte yesinler kendileri yapıp benim yaptığımı beğenmiyor ya kendileri pis boğazlarını doyursun
Ben yemeyeceğim karnımı doyursun zaten yarın bütün gün dershanedeyim bugün de akşamdan geçerim odaya zaten ayrı yatıyoruz.Nasıl olsa yaranılmıyor. Midem bulanıyordu yapamadım bişey, senin yemeklerin çok güzel oluyor anne hep eşim övüyor sana zahmet yap ta yiyelim diyin.Biraz sonra ağrım var diyip gidin odanıza. Nasılsa her türlü konuşacaklar. Kendinizi yormamış olursunuz.
Senin koca olmamış annesine iade ederdim ben olsamÖnceki konumu bilenler bilir daha evliliğinin ilk ayında çok şiddetli kavgalar ettik. Eşimin altınlsrımı annesi zor durumdsyken vermediğim için insanlıktan nasibini almamış gerizekalı oldum. Evde olan herşey annesine babasına abisine anlatıldı. Yaptığım yemeği görüntülü arayıp biz de bunu yicez böyle oldu diye dalga geçerek göstermeye çalıştı ve bütün bunlar olurken ben hamileydim. Şu aralar iyi bana iyi davranıyor. Boşanma kararı ciddi verebileceğimi anladı ağladı falan değişti. Annesiyle ben yokken konuşuyor. Kavga etmeden uyarı yapıyor. Ama artık ona güvenmyorum. Benim yanımda hayat arkadaşı bana destekçi olacak kişi o değil böyle biri olamaz biliyorum. Cinsel ilişkiden eskisi kadar zevk almıyorum. Benim herşeyimi ailesie anlattı anlamı aradı gel al iş yapmayı bilmiyor diye bu arada yaptığım yemekler de oluyor artık az çok o etrafımdayken kafamı karıştırıyodu bilmiyorum onu sevmiyo gibiyim küçük bir hareketi batıyor bunu ona da söyledim sen beni hiç sevmemişsündir o zaman alışmaya çalışmışsındır bu kadar çabuk sevmiyorum denmez dedi bı kadar çabuk olmadı ki balayından geldiğimiz ikinci ev işlerini yapamıycaksan git diyen insanı hala nasıl sevebilirim. Bugün de annesi gelecek annesine yine beni şikayet edecek ikisi birlikte üstüme gelirler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?