ESiMDEN ZiNDANA GEl Ve GeLiYoR

Sakın konusma kapıyi bile acma cnm neler oluyor bu durumlarda goruyoruz surekli geldigi gibi polisi ara

Konu başlığınız neden hep böyle ben bu başlıktan hiç bişey anlamıyorm sorun bendemi acaba

Eşi geldi götürdü mü acaba sesi çıkmıyor arkadasın

Naptı acaba merak ettim bak bemde şimdi nasıl zorla götürücek ki eşi polis çağırsın gitmesin

Hayır şu an İstanbul'a gelse bile durmasın eşinin yanında bence. Kadın sığınma evine gitsin. Kimse kimseye muhtaç değil. Bu kadar ezmeye kendinizi ya. Ekonomik durum vs diye çocuğu yok. Onu bağlayan birşey yok.
Yalnız bir yorumda şartlarımı kabul ederse yazmış. Giderse bu konunun devamı zindana geldim yine aynı diye başlar ve devam eder bekleyip görücez

Burada sizinle kan yada gönül bağı olmayan kişiler sizin adınıza endişe ediyorken, sözde baba özde iskele babası olan şahsiyet dön yoksa seni öldürürüm diyor.bu nasıl bir vicdandır anlayabilmiş değilim,size zor gününüzde el uzatmayan zindan diye nitelendirdiğiniz işkence dolu hayata geri yollamaya çalışan aile olmaz olsun.eşiniz olacak hırt sizi dövme ve size kötü muamele yapma gücünü sizin baba ve abinizden alıyor.acı çok acı hem de.
Hiçbir şekilde barışmayın,darp edilirseniz kendinizi bir odaya kilitlemeye çalışın.telefonunuz hep yanınızda cebinizde olsun.biraz kendinizi korumaya alır almaz 155'i arayın.polisler gelene kadar kendinizi bir şekilde korumaya çalışın.babanız abiniz bile olsa sizi ölümle tehdit edeni şikayet edin.korkmayın daha gençsiniz yeni bir hayat kurabilirsiniz.
En az hasarla atlatmanız dileğiyle.

Tamam daha once de okudum da ne demek istiyor baslik? Esimden zindana gei ve geliyor ne demek? Kusura bakmayin anlayamadim

Yahu kadın bu başlıkla 3 tane konu acti. Ben diğer konuları da bildiğim için gayet anlamlı. Geliyor dediği kocasi. Hatta başlığı görünce kocasının geldiğini anladım öyle tıkladım başlığa. Eski konularını okuyun çok gereksiz bir noktaya takiliyorsunuz.

Konu sahibinden hala bi cvp gelmemiş naptı acaba neler oldu
Çocuk yokmuş en iyi yanı bu sanırım bende şu an kötü durumdayım ve bu kaynanayı görümceyi kocamın hareketini çekmemdeki tek sebep maalesef kızım o olmasa dertsiz tasasız bakardım başımın çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…