Eşime artık evlerimizi ayırmamızı söyledim

ev yerleştirmeside zevklidir şimdi senin için..düşünsene yeni hayat yeni şehir yeni ev...
Allah keyfini hiç bozmasın canım..dediğim gibi beklerim buraya...mutlaka gel canım bi hafta sonu..

NİYE İYİ DAVRANIYOSUNKİ HALA....SANA İYİ DAVRANMASININ SEBEBİ VİCDAN AZABI ÇEKTİĞİ İÇİN DEĞİL BENCE...

kesinlikle pişman yaptıklarına......boşver o geri adım atana kadar sen sakın atma

terslesem ben kendimi kötü hissedicem gerek yok kaybedeceğim ne varki zaten ben iyi oluyumda ayrıldığımda vicdanım rahat olur giderken lafımı koymam lazım ne söyleyebilirm uzun olmasın yuvasını yıkmanın vicdan azabını duysun istiyorum yalnız kalınca

sana onu tersle demiyorumki....tabiyki tersleme..ama onsuz bir hayatı çoktan kabul etmiş gibi davran..rahat ol yani...nasıl yeni tanıştığın birine hem mesafeli hem iyi davranırsın işte onun gibi.....
burda bir arkadaşında dediği gibi aç tv yi izle gül o yokmuş gibi...
gez eğlen.....neşeli ol evde...
sen onun içine vicdan yarası bırakmak istiyosun madem..bu tavırları sergilersen nasıl bir kadın kaybettim ben diye hayıflanır durur...

Burası var hayatım. Sizler varsınız. Kızlarla özel mesajdan da görüşüyoruz. Hatta üçü ile tanıştık bile. ıstersen seninlede görüşürüz. Hiç üzme kendini, yalnız değilsin.

kesinlikle katılıyorum. zaten seven adam bırak eşini bir yerde yaşamaya zorlamayı, kadın nereye giderse o peşinden gider. kusura bakma canım, belki söylediklerim canını yakacak ama yalandan bir umuda tutunup kalmandan iyidir. bu adam senden boşanmaya dünden razı, değil evi ayırma fizana da gitsen umrunda olmaz bence. sen kendine yeni, huzurlu bir hayat kurmaya bak. kendine saygını da asla yitirme! :teselli:

Eşiniz yanlış anlamadıysam ailesinin yanına taşınmayı istiyor siz gitmek istemiyorsunuz. Brişey sormak istiyorum sizide incitemek istemiyorum ama eşinizin size gerçekden değer verip sevdiğine inanıyormusunuz. Sanki hep siz fedakarlık yapmışsınız gibi geldi bana. Hadi siz söyleyin, ben annemlere çok yakın oturmak istiyorum. Bakalım eşinizin tepkisi ne olucak. Bu eşle yarınlarınızı görebiliyormusunuz güzel şeyler yaşayacağınıza inanyorsanız fedakar olmaya devam edip ailesinin yanına gitmekden yapacak başka birşeyiniz yok.

bu kadar olaydan sonra inanmıyorum zaten kendiside bana bunu yüzüme açık açık söyledi beni artık sevmediğini soğuduğunu söyledi bu sözlerle benden hep ailesinin yanına gitmek istemediğim için öc aldı ellerimi itti yüzünü çevirdi şuandaki iyi davranmalarım ayrıldığımda ben elimden geleni yaptığım için vicdanımın rahat olacağıdır ve şunu biliyorum hepimiz insanız hata yapıyoruz hep bunu düşündüm insan hata yapabilir öyle zaman oluyorki ben bazen basiretim bağlandı diyorum onun yaptıklarını hata olarak düşündüm hata yaptığını anlama ihtimalini düşündüm

erkekler hata yapmaz canım benim. onlar birine tecavüz de etseler kendilerince haklı bir sebep bulurlar çok da mühim bir sebepmiş gibi servis ederler.

sen de iyi sabır varmış, ayy ben olsam yakasından tutar dışarı atıverirdim onu. Dünyaya beraber mi geldim de beraber öleceğim. pehhhhhhhhhhhhh

ne derdim evden atmadan önce --------- hooop ne oluyoruz. Ben, beni yarıyolda bırakacak bir erkek hayali kurmadım bu yaşa kadar, ben bana değer verecek, bana, sevgime saygısızlık etmeyecek biri ile evlenmek istedim, şimdi ise karşımda kaypak, sözünü tutmayan, aşağılık, yüzsüz bir adam görüyorum, dünya da bir erkek sen mi kaldın da --ayrılamayalım diye ayağına kapanacağım, bana dünyayı dar eden insanların eteğine yapışan beni eliyle bile değil tekmesiyle tokatıyla iten bir adamla aynı çatı altında yaşayamam. şimdi al şu valizini ve bari şimdi erkek gibi davranda şu kapıdan çık git.--- derdim

ya da özet geçeyim :)

---ben sözümün eri oldum seninle evlendim, ama bu satten sonra, bana attığın tokattan sonra evimde sözünü tutamayan, sözünün eriş olamayan etekli bir erkek istemiyorum. bana vuran bir erkekle aynı çatı altında yaşayacak kadar modern değilim yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü--- derdim.

ayrıca şunu da unutma. KAÇAN BALIK KOVALANIR. şuan o kaçan balık rolünde ,

rolleri değiştir kaçan balık sen ol.

kaç aydır arkadaş gibisiniz yataklar ayrı mı yani eşin aynı evde ne kadar süredir yatağına gelmiyor biraz özel ama merak ettim hani özlese pişman olsa gelirdi bence..

inşallah hayatınız istediğiniz gibi olur canım.her insan hata yapar demişiniz evet her insan hata yapar ama önemli olan o hataları kabul edip düzeltmeye çalışmaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…