- Konu Sahibi morgana_aa
-
Daha evimi yerleştirme işim bitmedi. Annem sağolsun çeyiz işini abartmış, hem gülüyorum hemde söylene söylene yerleştiriyorum. Beş takım viski takımı var, annemi aradım benim çocukluğumda dallası izleyip etkisinde kalmışsın, 24 saat viski içeceğiz sandın galiba, kadın kafayı mı yedin sen dedim, gülüşüp duruyoruz.
sanki morali bozuk bu günlerde konuşuyoruz ama yüzeysel tv programı izliyoruz iyi davranıyorum ona son günlerimizde bile öyle davranıyorumo da iyi davranıyor onun iyi davranma sebebi vicdan azabı çekiyor bana yaptıklarından dolayı diye düşünüyorum yoksa pişman olsa hareketlerinden belli ederdi sevgi adına hiç birşey yok sadece geçici bir süre vicdan temizlenmesi giderkende oturtmalı bir laf söylemek istiyorum gezip tozma konusunda dediklerinizi uygulıcam şu yağmurlar bi dursa
hımmm çok zekice
Tamam da başından beri boşanmayı isteyen bu adam zaten... döven söven bu adam.... Umursamayan bu adam... Annemlerin yanına gidicez, gelmiyorsan da sen bilirsin ben gidicem diyen bu adam...
Sen israrla boşanmak istemiyordun, en sonunda tak etti, tamam boşanalım dedin.. Adam çölde göl bulmuş bedevi gibi sevindi....
Aynı evdesiniz ama hiçbir karıkoca ilişkiniz yok.... Boşanalım dedin tamam dedi, tayin bekliyorsunuz...
Evi ayıralım dedin, tamam dedi, bana biraz süre ver yer ayarlıyım dedi....
Bu adam daha niye pişman olsun ki.... Bence gayet kararlı boşanmaya... Hiç de pişman olacağını sanmıyorum...
Boşuna kendini umutlandırma beklentiler içine sokma...Bir an önce boşanın gitsin sen de kurtul bu adamdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?