Şuan bununla konumun ne alakası var? Adam çiçek almıyor bırakıyorum nalet olası adam demiyorum önceden mutlu olurdum iyi hisssederdim ilgisizim kötü hisssedİyorum diyorumBoşver canım enerjini emmesine kötü etkilemesine izin verme
Kiminin derdi bugün kocamdan dayak yemeyeyim yiyecek birşey bulabilecek miyim
Kiminin derdi pırlantamin taşı ufak
Çiçek böcek yüzük vs vs
Gerçekten üzülüyorum yani dünyada insanlar toprak yiyor açlıktan
Doğu Türkistan da Filistin'de Yemen'de vs vs kirima uğruyor zulm görüyor
Ülkemizde çoğu insan çöpten topladığıni yiyip giyiyor
Bizde de var böyle telefonu iPhone olacak
Bir giydiğini bir daha giymeyecek
İstediği anında olacak
Eşimin sevmediğini düşünmüyorum zira sevmese bana az önce molasında napıyorsun yazmazdı. Katlanan adam dün yanağımı okşamaz. Düzeltmeye çalışıyorum kendimi.Adam sizi sevmiyor zaten bu huylarınızla evlat olsanız sevilmez siniz.
Belkide sadece mecbur ve katlanmaya çalışıyor.
Bazen erkekler de katlanmaya çalışır. Tabi bir yere kadar.
Hamileyim ve duygusal boşluk hissediyorum
Sizin isminizimi vermişim genel konuşmuşumŞuan bununla konumun ne alakası var? Adam çiçek almıyor bırakıyorum nalet olası adam demiyorum önceden mutlu olurdum iyi hisssederdim ilgisizim kötü hisssedİyorum diyorum
Yok oyle bir şey kafanızdan genelleme uydurmayinher kadın kıskanılmak ister
Valla yazdıklarınıza bakınca kendisine kötü davranılan tek bir kişi var o da eşiniz.Evet yok. Eşimi de tehtit ediyorum kendine gel kızım büyüyüp eski enerjime dönünce suratına bakmam bana iyi davran diye. İyice öküz oldun kibar ol bana diyor. Sanki bana çok kötü davranıyormuş gibi hissediyorum
Evet çok bunaldım. Sanki yüzük takmayıp yanımda takmadığı için ayrılmışız ve evliliğimiz bitmiş gibi hissediyorum. Yeni evli bıcır bıcır çiftleri görünce özenir oldum. Annem hasta bakamıyor kızıma uzun saat. Kızm babasıyla zorluk çıkarmıyor gidiyoruz heryere
Kıskanç baskıcı adamı iyi birşey zannediyorlar herhaldeYok oyle bir şey kafanızdan genelleme uydurmayin
Eşinden beklediğin şeyleri sen ona yapıyor musun? Hayır. Tatlı dille konuşsan o da tatlı dille konuşur, iltifat eder. Değişime önce kendinden başla.Kötü davranıyor ama bana kibar olsun güzel söz söylesin istiyorum. Oflayıp puflayınca da görürsün sen kızım büyücek eski hayatıma dönücem diyorum. İnsan içinde çok konuşuyor bu diyor. Söylediğim herşey batmaya başladı. O da sürekli yükseliyor. Karşılıklı. Sen tahrik ediyorsun beni diyor. Bende sen yükseliyorsun bana düzgün davran pişman olursun iyi davranıcak bi karın olmaz diyorum. Çok bişey istemiyorum iyi davransın
Amcaniz da ağzı kokan kadindan beş çocuk yapmasini biliyor maşallah :)Benim Amcam da konu sahibinin kocası gibiydi. Kadın tavşan gibi doğurdu durdu 5 çocuğu resmen amcam büyüttü evine misafir gitse amcam mutfaktan çıkmazdı.
Karısı yedi içti, kendisini devirdi.. Amcam dışarıda öyle çalışırdı ki zapzayıf kalmıştı. Evinde de huzuru yoktu. Ama karısını herkesin içinde el üstünde tutmaya çalışırdı, rezil olmamak için..
En son ne oldu biliyor musunuz?
O, evin de yatacak yer bulamayan amcam 45 yaşındayken karısına darbeyi iyi vurdu.
İş yerinde tam kendi huyunda bir kadın bulmuş ve ona aşık olmuştu. Sonra babam ona tepki verdiğinde karısının herşeyini bir bir anlatmıştı..
Kilosundan tutun, ağız kokusuna kadar, dişlerinden, ev temizliğine kadar, sonra aileye karşı hep kışkırtmış daha neler neler..
Ama bizde böyle aldatma, boşanma olamayacağı için bir şekilde tehditle ikna ettiler kadından ayırdılar..
Amcam o kadından ayrıldı ama inanıyorum ki hala devam ediyor. Çünkü karısına karşı hala soğuk
Demek ki o zamanlar kokuya da katlanmışAmcaniz da ağzı kokan kadindan beş çocuk yapmasini biliyor maşallah :)
Ee onun da uykusu ağır olsa bebe ağlamaktan nefessiz kalırdı. Bunu hiç düşünmedin galiba. Kendine hemen çeki düzen vermezsen adam eve uğramamaya başlar, iş boşanmaya kadar gider.Gereksiz bi gurur var bende ya o beni öpse bile öf bi git diyorum içimde ona ister istemez soğukluk beslemeye başladım. Uykusu hafifmiş. Çocuk derin nefes alsa duyar o yüzden diğer odadan bile duyup geliyor noluyor kızım gel diye. Benim uykum ağır o horlasada duymuyorum onunda ağır olsaymış napıyım
Kaç kilo fazlanız var ki? Kulak burun boğaz uzmanına gittiniz inşallahGittim kilodan oluyormuş. Kilomuda veremiyorum düzenim yok destekçim yok. Yüzmeye gidiyordum görümcemle o da haftada 1 en fazla pazar sabah 6 da gittiğimiz için tek o saat boş eşimde izin gününde sabah erken uyandığı için mızmızlandı bırakıp gidiyormuşum onu bla bla bla. Ben napıyım kızımı bırakıp spora yürüyüşe de çıkamıyorum. Sürekli onun bakımından kendime bişeyler hazırlayamıyorum abur cubur
Kadının fotoğrafını görmüştüm kadın yaşına göre çok güzel, bakımlı hoş bir kadındı.Demek ki o zamanlar kokuya da katlanmışama taaa ki temiz, gönlüne göre kadın bulana kadar.
Görümcen horlamıyor demek ki. Yahu horluyorsan adam çekmek zorunda değil. De ğil!Geçn görümcem ay benim kocam bensiz asla yatmaz dedi. Köye gidince bile yatamaz yatak odasında beni arar gelir koltukta uyur dedi. Çok zoruma gitti. Ağladım. Değersiz hissettiriyor
Eee yani? Karısını boşasaymış madem memnun değilmiş. Birini bulup özelini ortaya dökmek, baban uyardı aile karşı çıktı diye ayrılmak da nedir…amcanız karakterli biri olmadığı için bu konuya örnek teşkil etmiyor benceDemek ki o zamanlar kokuya da katlanmışama taaa ki temiz, gönlüne göre kadın bulana kadar.
@beğenmedim atmak karşılıklı yapılması gereken bir şey değilKaç kilo fazlanız var ki? Kulak burun boğaz uzmanına gittiniz inşallah
Karşılık vermeyi severim
Bir kadın olarak bunu savunmanıza hayretle bakıyorum. İnanılır gibi değil. Kimse ev içinde ki durumu bilemez. Bizde o zaman bulalım başkasını ? Eşim az kazanıyor diye çiçek alamıyor diye ya da ne bileyim geç geliyor diye kendime göre bulayım? Bu nasıl bi düşüncedir. Karısına darbe vurmuşmuş. Amcanız haysiyetsizlik yapmış bana göre. Evli iken başka kadına bakmış adam olsaymışda boşanıp baksaymış.Benim Amcam da konu sahibinin kocası gibiydi. Kadın tavşan gibi doğurdu durdu 5 çocuğu resmen amcam büyüttü evine misafir gitse amcam mutfaktan çıkmazdı.
Karısı yedi içti, kendisini devirdi.. Amcam dışarıda öyle çalışırdı ki zapzayıf kalmıştı. Evinde de huzuru yoktu. Ama karısını herkesin içinde el üstünde tutmaya çalışırdı, rezil olmamak için..
En son ne oldu biliyor musunuz?
O, evin de yatacak yer bulamayan amcam 45 yaşındayken karısına darbeyi iyi vurdu.
İş yerinde tam kendi huyunda bir kadın bulmuş ve ona aşık olmuştu. Sonra babam ona tepki verdiğinde karısının herşeyini bir bir anlatmıştı..
Kilosundan tutun, ağız kokusuna kadar, dişlerinden, ev temizliğine kadar, sonra aileye karşı hep kışkırtmış daha neler neler..
Ama bizde böyle aldatma, boşanma olamayacağı için bir şekilde tehditle ikna ettiler kadından ayırdılar..
Amcam o kadından ayrıldı ama inanıyorum ki hala devam ediyor. Çünkü karısına karşı hala soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?