Eşime çok mu yükleniyorum ?

Yooo tam örnek daha yazamayacağım çok şey var.

Karısı, konu sahibine çok benziyor. Amcam katlandıkça karısı abartıyordu.

Annesi bile, kızına yapma etme yuvan yıkılacak dermiş sürekli.

Bizim eski kafalarda boşanmak diye bir şey yok.

Boşanmasın diye neler yaptılar adama

Ama amcam o kadından ayrılmamıştır. Herkes öyle düşünüyor.

Hay ağzına sağlık bacım. Bunlar gibiler yüzünden aldatma normal karşılanmaya başlandı.

Hiç benzemiyoruz. Eşimle cinsellğimiz iyi. Her akşam temiz kıyafet giyerim. Koku sürerim. Evet çok hatam varmış kabul ama dün akşam çayına kadar demledim getirdim. Canı tatlı çekmiş almış yedik. Yanınada kek patates salatası yaptım. Çocuğuda uyuttum kendi de dinlendi. Ne yani sırf ben iyi değilim çocuklu hayata alışamadım diye kocam başka kadın mı bulmalı ? Yok ya ? Şu zihniyetten çıkın zira evliyseniz bir bakmışsınız kötü bi dönemdeyken kocanız sevimli mi sevimli bi kadın bulmuş. Evli değilseniz de tavsiyem evlilik öyle dışardan göründüğü kadar toz pempe değil.

Görümcen horlamıyor demek ki. Yahu horluyorsan adam çekmek zorunda değil. De ğil!
Horlamasam da yazın da sıcak diye klima var diye odaya geçiyor. Çocuk yeni doğduğunda uyuyamıyor diye gidiyordu. doldum bende artık. Şimdide yatıcam horluyorsun diyor. Git o zaman diyorum bende senle yatmak isteyen yok zaten koca yatağa alıştım bende seni istemiyorum diyorum.

Muhteşem bir örnek evet. Sevgilisinden ayrılsa ne ayrılmasa ne… kim böyle adamı hayatında ister ki? Yengen de kendini geçindiriyor işte.

Tamam..

Akıllandıysan sevindim. Mutlu olun zaten
Evlilik öncelikle saygı, sonra sevgiyle yürür gerisi mutlaka yoluna girer.

Ben size katılmıyorum. 5 çocuk doğurmuş bi kadın ne kadar bakımlı olabilir ? Amcanız mı çıkardı çocukları ? Siz ne biliyorsunuz bi anne ne kadar kocası bakarsa baksın çocuk bakımında mahvolur. Ne yani dışarda daha iyileri var kocamdan aldatayımmı ? Nasıl bi kafa yapısı bu ya.

Ben de sicakta uyuyamam. Eşim devamli sicakta uyumak istese uyuyamam yani terlerim uyku tutmaz piserim. Uykuyu hic sallamiyorsunuz siz ama insanın tum modunu etkileyen bir sey.

Cinsel hayatınız nasıl? Horlama konusu için bi doktora görünebilirsiniz, adamı da anlamak lazım şimdi gerçekten horlayan insanın yanında uyunmuyor. Ama ben de hiç istemem eşim olmadan uyumayı orası da ayrı. Biraz bunalmışsınız belli, aslında eşiniz iyi bir baba ve size değer veriyor. Agresif bir tavırla söylemek yerine bu düşüncelerinizi güzellikle konuşmayı deneseniz, kadın gibi hissetmek istediğinizi biraz hoşluk beklediğinizi söylerseniz daha iyi anlayacaktır. Erkekler dümdüz varlıklar ona göre çocuğun bakımına destek, ev işlerinde yardımcı, karısını seven işinde gücünde bir adam kendisi. Ama bazen manevi açlıklarımız oluyor bunları anlamıyorlar ve şımarıklık yaptığımızı düşünüyorlar. Daha sakin kalıp güzel iletişim kurarak ilerlemeniz bence daha sağlıklı olacak

Tamam..

Akıllandıysan sevindim. Mutlu olun zaten
Evlilik öncelikle saygı, sonra sevgiyle yürür gerisi mutlaka yoluna girer.
Hepimiz mutlu olalım. Zor zamanımızda bizi bırakmayacak eşimiz olsun. Zira bende çocuktan önce çalışan bakımlı çok fazla ilgi gören biriydim. Evli olmama rağmen sarkıntılık yaparlardı. Kimseye pas vermedim eşimden daha iyileri olmasına rağmen. Şimdi bu haldeyim diye eşimin başka kadına bakmasını meşrulaştıramam. O da bilir ben bunu affetmem. Kimse affetmesin bence. Gece uyumayan çocuğumu uyutmaya çalışmaktan belim ağrıyor sabahran beri ama yinede çamaşır attım kızımı doyurdum evi 3 kere süpürdüm çamaşır katladım makine boşalttım. Dışardaki kadınlar gibi olamamak benim suçummdeğil hiçbir annenin değil. Yengenize üzüldüm ama enerji alanına girmeyeceğim umarım mutlu olur kararında.

Geçn görümcem ay benim kocam bensiz asla yatmaz dedi. Köye gidince bile yatamaz yatak odasında beni arar gelir koltukta uyur dedi. Çok zoruma gitti. Ağladım. Değersiz hissettiriyor
Ay hayır ne alakası var gerçekten? Yani sürekli mıc mıc insanlardan mutlaka bi bokluk çıkıyo. Hele bu şekilde koca reklamı yapan görümce yüzde bir milyon kocasına güvenmiyordur ve bi flörtöz tavır muhakkak görmüştür. Düşmeyin bunlara gerçekten. O klişeler kalmadı.

Onu yaptım hediye almış bana pijama bir de kalemlik 3 gün iyiydik sonra yine aynı. Cinsellik iyi onda da sen sadece cinsellikte bana kibarsın diyorum moralim bozuluyor. Herşey cinsellikmi ?

Bizim yanımızda kocası sürekli ay ben x olmasannn duramam ne isterse alırmm falan diye reklam yapıyor sürekli. Bizde kocamla birbirimizi yiyoruz ve ben gece yatağımda tek ağlıyorum

Bizim yanımızda kocası sürekli ay ben x olmasannn duramam ne isterse alırmm falan diye reklam yapıyor sürekli. Bizde kocamla birbirimizi yiyoruz ve ben gece yatağımda tek ağlıyorum
Ay lütfen hayır bu normal mi lütfen ya? Şu tip bi insana anca güler geçerim.

Ben de yüzük takmayı sevmem eşim de sevmez ama o sembol bizim için önemli.
O yüzden bir kuyumcuya gidip derdimizi anlattık bize dünyanın en minimal alyansını yaptı.
Her gören de bayılır çok zarif diye tavsiye ederim.
Yüzüğü atmak yerine gidin kuyumcuya çok incesiniz yaptırın eşiniz rahatça takar böylece.
Horlama için de burun spreyleri vs kullanabilirsiniz kilo verme konusunda eşinizi geçtim kendiniz için yol almanız şart zaten.

Onu yaptım hediye almış bana pijama bir de kalemlik 3 gün iyiydik sonra yine aynı. Cinsellik iyi onda da sen sadece cinsellikte bana kibarsın diyorum moralim bozuluyor. Herşey cinsellikmi ?
Cidden hayatı bu kadar zorlaştırmak neden?
Adam maddi sıkıntıda evde laptop var tablet diye huzursuzluk çıkarıyorsun. Sanki yatağa laptopla giremezsin. Tablet yerine uzatma kablosu al madem.
Adam ağır işte fiziksel iş yapıyor biliyorsun horlamamı çeksin gerekirse uyumasın diyebiliyorsun.
Adam öğlen yemek yemiyor çiçek böcek almıyor diyorsun. Maddi durumdan da haberin yok sanki.
Adam cinsel açıdan yaklaşıyor ona da kızıyorsun.
Cidden dert arıyorsun bence.
Kocanın plaja gitmesi evet saçmaydı hak verdik ama insana en temel ihtiyacın olan uyku için aman canım uyumasın demek cidden akıllı işi mi?

Son düzenleme:

Buraya konu açan yada yorum yapan herkes gelecek eleştiri ve yorumlara hazır olmalı değilse kendi bilir.

Hamile kalınca kıskanılmayı hissetmek için eşini kavga teşvik edeni de burada öğrendim.

Yazın eşimle beraber uyuduğumuz gün sayısı beşi geçmez. Ben sıcaktan çok etkileniyorum, sabaha kadar klima açık uyudum kaç defa. Eşim tam aksi. Ne kadar takmışsın beraber uyumaya. Bir de her şeyini, evliliğini kötülediğin görümceni örnek göstermişsin. Şaka mısın?
Hayat yeterince zor, birde eşler olarak birbirimize bunu iyice zorlaştırmanın ne manası var? Kimse bulunmaz hint kumaşı değil sen de değilsin. Çocuğunuz oldu diye eşine istediğin her şeyi söyleyip, kötü davranma hakkında sahip değilsin. Bu kafaya neden gelmişsin bilmiyorum ama acil çıkman lazım.
Çoğu kadın çocuğunu tek büyütüyor zaten. 3-4 çocuk yok etrafında, gencecik kadınsın bir çocuk büyütüyorsun diye de bu kadar bencil olamazsın. Kocan da olsa dünya senin etrafında dönmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…