Eşime çok mu yükleniyorum ?

Olur olabilir insanlik hali. Benim esim gibi umursamaz olmayin esinizin uyku sagligini da dusunun bir horlamazede olarak yazmak istedim…
Eşim düzgünce söyleseydi belki umursardım ama şunu bunu alayım geçer falan dememe rağmen kilodan olum diyor bana. İyice kaba saba bişey oldu. Horlayınca da dürtüp uyandırıyor beni korkuyorum. Bazen horluyorum bazen horlamıyorum bende anlamadım.

Eşin “oğlum” diye mi hitap ediyor sana? Ben mi yanlış anladım?

Eşin “oğlum” diye mi hitap ediyor sana? Ben mi yanlış anladım?
Evet evet öyle alışmış düzeltemedim evlendiğimden beri. Ağız alışkanlığıymış. Defalarca dedimm konuşma tarzıymışşş bla blaa blaaa. Annesinede öyle diyormuşşş bilmem ne. Demiceksin duymicam diye çok tersledim. Bıraktı ağız alışkanlığından yine kaçıyor. Yine tersliyorum yine kaçıyor. Ben böyleyim değiştiremem kendimi alışkanlık diyor :)

Yoo Eşim memur degildi Turkiyedeyken ve maaşi hic bir zaman asgari ucretli veya vasifsiz calisan biriyle 3-5bin fark olacak kadar düşük olmadi. Bir kac kat fazla kazaniyordu hep.

Bacım o zaman neden tablet, çiçek gibi beklentilere giriyosun? Eşinde para yönetmeyi bilmiyor o zaman yani salam zaten zararlı bir şey hadi canı çekti aldı ziyan olmuş, 5-10tane al diyene kadar hesap kitap tutuyo mu diye oturup baksanıza bi. Böyle giderse borç batağına saplanırsınız

Uyku tıkacı aldım ben de eşim horladıgı için ara ara.. 4 yıldır uyku tıkacı ile uyuyorum. Böyle sacma bahane mi olur. Yüzük takmak kişiye göre anlayışla karşılanabilir. Ama benim kocamın takmama lüksü yok. Bir gün unutsa kızarım. 8.5 yıldır evliyiz 1 kızımız var şuan 7 yaşında başlarda zorlandım gergindim ama kavgada bile yatak ayırmazdık ayırmıyoruz da. bana göre de önemli yüzük durumu. Siz öfkelisiniz fakat eşinizin de heyecanı gitmiş gibi. Bu şekilde daha da iter sizi

Bende buna katılıyorum, çalışma hayatına başladığımdan beri hesap kitap tutarım, evimizi arabamızı aldık, hala günümüz var harcarken gidiyo diye altın gününe girdik. Çok büyük hırslarım vs yok mal mülk olarak ama yinede kenarda bi şeyimiz olsun istiyorum, pasif gelir olsun diye.
Mesela 50 kazanıp 100 harcamak istersen o hesap uymuyor, mesele çok kazanmakta değil 400 kazanıp 700 harcarsan yine geçim olmuyor.

Salam 400 TL'ye tuhafıma gitti dana sucuk alsa idi belki bir nebze anlardım ikiside yönetemiyor malesef

Birde çocuğa neden 5-10 tane pijama almadında 2 tane aldın diye karısına kızıyor adamında kendinden haberi yok
İkiside tuhaflar bence
Mesela ufak mahalle arasında olan dükkan gibi yerlerde pazarlarda Bebek taytlari pantolon vs var 50 e 100 e al tertemiz yıka evde giydir gitsin
Külotlu çoraplar var sıcak da tutar 5 tane al mesela 2 tane cok.az çocuk bu kirletir vs giysi elbise toka oyuncak yerine günlük evde giyeceği orta halli şeyleri al
400 TL bebek takımları 2 yaş 400 2000 bandında

Evet ben de merak ettim.

Gerçekten pazarla ebebek fiyatları aynı mı?

Şimdi baktım.
Trendyolda 3lü taytlar var,400’e.

Ben yazın park için hep böyle bir kaç tane 5li şortlar almıştım. Belki pazardan bile ucuzdur yani. 400 civarıydı sanki.

Şimdi baktım.
Trendyolda 3lü taytlar var,400’e.

Ben yazın park için hep böyle bir kaç tane 5li şortlar almıştım. Belki pazardan bile ucuzdur yani. 400 civarıydı sanki.
Ben oğluma hep civilden yada pazardan yada trendyoldan alırdım çok uygun şeyler var

Yani açbitir vs var ama sağlıklı değil eti hamur yapıyorlar ben çok severim kasap güzelse katkı maddesi çok olmuyo gerçek et oluyo kuru et füme et bağımlısıyım valla
Bende eti severim ama salam yerine sucuk daha cazip geliyor belki alışkanlık kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…