EŞİME İYİ BİR DERS VERMEM LAZIM NE YAPMALIYIM ?

Başlık parası da verseydiniz diyesim geldi
Şu saatten sonra düzelmeyecek diye bir şey yok. Hatta evlilğin ilk başları erkek kükrer, seneler ve yaşanmışlıklardan sonra maymun gözünü açtığında kedi olurlar.
Ben inadım inat deyip gitmeyin derim, çözmek için sözünüzün arkasında durmanız lazım. Hatta "o arsa alınırsa ben seni boşarım" deyin. Kv kişisi ararsa da bize anlattığınız gibi anlatın her şeyi. İdare etmek, susmak, fazla nezaket böylelerine iyi gelmiyor, emin olabilirsiniz.

Allah aşkına şu boşanmayı ya da evi terk etmeyi blöf olarak kullanmayın. Her insanın anlayacağı bir dil vardır. Eşiniz hangi dilden anlıyorsa konuşup anlatmaya çalışın. Olmuyorsa ve gerçekten boşanmayı isterseniz o zaman dava açarsınız.

Tam tersine asıl kabahatli eşiniz.
Daha ilk maaşını almamış,kenarda birikmiş
beş kuruşu yok,ailesinden fayda yok ama paşamız 'evleneceğim' diye yola çıkmış.
Siz de 'yeter ki gelin,bir şey istemem,
sadece nişanlanalım,
çiçek,çikolata,yemekler benden demişsiniz.
Kısacası karı-koca ilmek ilmek döşemişsiniz yolu eşinizin ailesine.
Şimdi kime,niye kızıyorsunuz?Anlamadım.
Bu arada eşiniz,pişkinin bayrak sallayanı da siz görmüyorsunuz.

Ailesine gittiğinizde başkasında ağırlıyor demişsiniz eşiniz bu durumu görmeyecek kadar kör galiba? Sırf size yedirmemek için mi ua da evde yer mi yok hoş olmasa bile kendi başkasına gitsin sizi evde ağırlasın.
Erkekler ne yaparsanız yapın annesinin yaptıklarına eleştiri kabul etmez ders vereyim derken siz kötü olursunuz bence. Kaldığınız gün 15 günmüş göz yumun demekten başka bir şey bulamadım çok alttan almışsınız zamanında onun meyvelerini yiyorsunuz

Bu durum o kadar abartılıydı ki istemede çikolata tatlı çiçek parası bile benden çıktı. Başka şehirden geldiler nişan için yolda yediklerin yemeğin parasına kadar gönderdik
Derdiniz neydi?
Yeni atandiysa 1 yıl sonra evlenseydiniz.
Adamı zorla evermişsiniz resmen.
Esinize degil kendinize bir ders vermelisiniz bence zira 8 yılda ancak fark etmişsiniz.
Şimdi ağlamaniz faydasiz.

Ek olarak boşanma davasi açsam ters teper mi ne demek? Şaka misiniz?
Boşanma davasi boşanmak için acilir. Devletin kurumlarini da kendi zayifliğiniza alet etmeyin ki ihtiyaci olanlara fayda saglasin.

Ögretmen oldugunuzu düşündüm, inşallah yanilmişimdir. Eğitimci profili buysa egitileni tahayyül dahi edemedim!

Canım suç sende değil eşinde. Bu erkeklerin kafa mekanizması nasıl çalışıyor anlamıyorum cidden. Yahu senin artık bir yuvan var çoluğun çocuğun var ne diye gider onların nasibini bonkörce ailene yedirirsin. Tamam kimse anasını babasını atsın demiyoruz elbet ama bu kadarı da yazık ya . Bu yaşini başını almış insanlar da bi ellerini çekseler artık şu gençlerin üstünden ne iyi olur !!

Aynı benim durumumu yaşamışsınız ama malesef insanlar nankörler sen fedakarlık ettikce kendilerini bisey sanıp seni ezmeye başlıyorlar ve kucuk görüyorlar.Bende ayni siz gibi maddi acıdan esim zor durumda kalmasın diye hep alttan aldım yardim ettim ama esim dencek insan parayi buldugunda ilk beni koydu kapıya. Dicegim su mesafe her zaman iyimis evlilik tek tarafli degil sen sorun olmasin diye susuyosun alttan aliyosun ama onunda yuvasi birazda erkek alttan almali o cabalamali tavsiyemde su yasamis biri olarak umursamaz davranmak erkekleri cildirttan bi tavirdir.Vede bi erkegi bosanmayla tehdit etmek ters tepiyo ben bosa dedim diye esim bosadi ha bosanmak istiyosanda kendin bilirsin

böyle adamları da el üstünde tutuyosunuz ya çıldırasım geliyor

Eşinize ailesinin yaptiklarini hatirlatinca ne dedi size? Yani misafirlige gittik bir kap yemek konulmadi dediginizde?

Haddinden fazla değer kendi değerinden eder
Durumları o kadar mı kötüydü de isteme çikolatasına kadar siz aldınız?
Demediniz mi bu nasıl iş diye?
Bu kadar parası olmayan adam nasıl evlenmeye kalkıyor diye?
Üzgünüm ama eşinizin değişeceğini sanmıyorum sizinle evlenmek için en ufak fedakarlık göstermemiş uğraşmamış senelercede ailesine sizin para vermenize alışmış şimdi gördüğünüz gibi en ufak hayırınız böyle tepkilerle karşılanır
Ben olsam kendi iznimi dibine kadar tatillerde kullanırım eşimide anasıyla orada baş başa bırakırım ne zıkkımlanmış ne zıkkımlanmamış umrumda olmazdı
Ve değil tarla aldırmak bir lirayı kurban ederdim onlara

Bence artık ne yapsanız bos birakin esiniz gitsin gelsin kullandirsin kendini. Siz yuzlerini gormezsiniz huzurunuz kaçmaz.

Neden,neden bu kadar zorladın ki. Üstelik yol masraflarına kadar ödeyerek.

Oraya gidip 10-15 gün neden zaman harcıyorsunuz ailecek güzel bir tatil yapıp2 günde onlarda kalsanız daha tatlı olmazmi belliki heryil 10 -15 gün onlarda yuzsuzluge yol açıyor.
Boşanma davası bence bu kadarcik probleme fazla gelir daha ilk restiniz hemen kabullenemez kararınızın arkasında olun farklı tatil planlari yapın cocuklarinizla o ister gelsin ister gelmesin eminim gelecektir ve keyif alacaktir böyle böyle kabullenecektir onlara yedireceğiniz paralari colunuza çocuğunuza yedirin ohh miss

Vereceğin en büyük ders maaşını evden çekmek. Madem o kadar erkek buyursun bütün gideri karşılasın.
Ben çalışmıyorum ama çalışsam eşime bir kuruş vermem. Bunu yüzüne de söyledim. Evin ihtiyacını erkek karşılamak zorunda kadın çocuk büyüttüğü için bundan sorumlu değildir. Ben biraz geri kafalıyım da

yani hep eşitlik diyoruz da
bu bizim erkekler nedense para saçtıklarına daha değerli, para harcatmayana daha değersiz bakıyor.
Neden eşinizle sizi bu kadar sevmiyorlar sizce
Erkekler deger verdikleri kadina para harcar ya da para harcadigi kadina deger verir. Para harcadigini da zor bosar cunku ona su kadar yatirim yaptim gozuyle bakar.

Kusura bakmayın da kızın nişan düğün yemek alyans vs üstlendiği nerede görülmüş hem ona karılık yapacaksınız yuva kurmuşsunuz her şeyi karşılamak ,vermişsiniz tavizi şimdi ah vah ediyorsunuz siz çok yüz vermişsiniz şimdi hürmet bekliyorsunuz enayi gibi kullandırmışsınız kendinizi evlenecek adam götüne güvensin bir zahmet bu kadar da pes siz boşanamazsınız da aileniz başta bu olanlara bir şey demedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…