Eşime şaşıp kalıyorum artık !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın görüşüne nasıl karışabilirsiniz ki? O böyle davranmayı terci h etmiş. Olayın sizinle hiç bir ilgisi yok. Ayrıca bu arkadaş eşiniz için çok da önemli bir arkadaş değilmiş öyle yazmışsınız. Demek ki çok da sallamıyor ne yaparsa yapsın diyor. Cok yakin arkadasi olsa neyse de. Siz hele hiç yormayın kendinizi. Karakter analizi yapacak kadar vahim bir durum değil.

Neden duyar kasayım?konumda bahsettim ya benim umrumda bile degil beni ilgilendirmez zaten diye?
Benim önceliğim eşim,derdim ise anlaşılır bence
Olayda hicbir abarti yok. Tamamen 1.agizdan dinlenmis yazılmış seyler.

Evimize gelmesini istemiyorum hatta aslinda esimin de gorusmesini istemem ama karışamam sonucta. Ne yapsam bilemiyorum

Taşlayabilirsiniz ama ben eve erkek arkadaş getirme olayını çok doğru bulmuyorum.Erkek arkadaşınla git dışarda görüş eve karının yanına ne getiriyorsun hele de şu devirde.. Kusura bakmayın ben geri kafalı değilim ama kimin kiminle olduğu belli olmayan bir devir o kadar bozuk ki.. He ne zaman aile olur buyursun gelsin.Sen eşşiyle o arkadaşıyla görüşür konuşur kaynaşır.

Esine disarda gorusmelerini soyleyin eve gelmesinler ama bu kadar abarti tepkiler vermeyin zararli siz cikarsiniz.

Esime boyle bisey anlatsam ve bu kadar tepki gorup, arkadasimla iliskime karar vermeye kalksa bidaha hicbiseyimi anlatmazdim. Atkadaslarimi da anlatmazdim.

Yok ben hic sen görüşme falan demedim hic hise demedim ama sadece senin boyle biriyle nasil isin olur saka gibi sin tarzinda konustum. Zaten uyudum igneden pert olmuştum. Onun kararlarina saygim var ama gorusmesini de eve getirmesini de hic istemiyorum artik midem bulandi çünkü.kendi bilcegi is

Başkasının aile mevzularina karışmayı pek sevmem. Hele böyle mevzular bizi aşar. Tamamını da okuyamadım kusura bakma. Biraz mesafe koyun en iyisi. Esinizde karışmasın aile mevzularina

Aslinda bir nevi dogru bir düşünce. Taslamam hayır her goruse ihtiyacım var.
O arasi acik oldugu kisi evliydi evimize karisiyla geliyordu onceden bi de bu var iste..
Esimij zaten dogru dürüst arkadasi yok.
Bunu da getirdi Allah var hicbir falsosunu da görmedim zaten evimiz 2 katli onlar asagida otururken ben yukarda ütü yapiyorum genelde yada baska seyler..
Bazen yanlarinda otururum . Ama gercekten gelmesini istemiyorum artik evime

Benxe aclik basina vurmus safsarisin ay allah baska dert vermesin
Kizzz çok açım. Şaşırdın mi? Tabiki hayir
Yeni uyandim sayilir 2 dilim kasar peyniri bir tane de.cikolatali gofret yedim canim cok cekti
Cokkkk açım kocam uyuyor tek basima kahvalti etmek istemiyorum
Doktordan olumsuz mesaj geldi bil bol yumurta et bakliyat yiyebilirsin protein yersen ac kalmazsin dedi
Allah im sabir verrrr pizza olsa da yesek

İyi de murat kişisinin hayatından size ve eşinize ne? Üstelik her ilişkisine böyle müdahale ederseniz eşinizin sosyal çevresi nasıl olacak? Kusursuz dost arayan dostsuz kalırmış. Ha benim de sık görüştüğüm geniş bir cevrem yoktur. Az insan az dert çok huzur diye bakıyorum artık.

Babasi bi halt yemiş Muratin sucu ne ? Karakter meselesi yarin kimin basina gelir bilinmez esinizde disarida gorusebilir. Endiseniz ne Murat babasi gibi olur esinizle de samimi ona benzer korkusu mu ?

Beni ilgilendiren o değil gercekten ne hali varsa görsün evime gelmesini istemiyorum bu zihniyetteki insan bize biseu katmaz yani en azindan bana katmaz esime görüşme falan demedim zaten ama ne isin varki boyle biriyle diye elestirdim.belki hata ettim.
Hepi topu cevresinde 3 kisi vardi 2 siyle küstü tek bunla görüşüyordu bu da tam fiyasko bence

Ayyy sabah sabah gofret neyin nesi ... vallah yapican o kahvaltiyi yanliz ... demle bi cay at icind iki üc karanfil bide yumurta pisir pastirmali yanina salatalik domates zeytin oohhh misssss kendi canindan kiymetlis mi var
Seni görünce canim hep birseyler yemek istiyor hahahaha
Ama konuna gelince gercekten biraz abarttin ... kocanla senin aranda dedikodunuzu yapin ama simdi esiniz murata ne diye bilir ki?

Adamın arkadaşlarıyla teker teker küstüreceksiniz herhalde. Sonra da hiç arkadaşı yok dersiniz. Lise arkadaşıyla da iki kadın olarak küstürdunuz sanırım.

Babasi bi halt yemiş Muratin sucu ne ? Karakter meselesi yarin kimin basina gelir bilinmez esinizde disarida gorusebilir. Endiseniz ne Murat babasi gibi olur esinizle de samimi ona benzer korkusu mu ?
Hayir ya. Hic aklima gelmedi böyle birsey doğrusu
Benim endisem yokta şöyle soyleyim belali bir aile. Kavga dovus var bolca ailesinde bir de bu olayi duyunca baya bir karaktersizlikmis dedim esimin nasil isi olur boyle biriyle ve nasil evimize kadar girdi bu insan
Ya tamam oglanin bi sucu yok ama para icin bu ahlaksizliga katlanan insan kimbilir daha neler yapar.
Hatta bu oglan 2 kez nişan attı.
Birinde evlilik.sozlemesi yapmak istemis kiz tarafi diye attı. Var boyle insanlar ama bizden uzak olmalilar bence. Yanlis mi dusunuyorum?
Bir de esimle is yapmak istiyordu
Engel olmustum ortakli ise karsiyim diye. Iyi mi yapmışım?

Heheheheheh tipimi gorsen bir de dersin ki marketten 2 kilo alsam senin vucuduna eklesek bu ne hal dersin
Yemek delisi oldugum hic belli degil
Canim oglan tehlikeli duruyor yukardaki uyeye yazdim bak bir önceki bi baksana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…