Eşime şaşıp kalıyorum artık !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oeksuez
Bu canim

Adamın arkadaşlarıyla teker teker küstüreceksiniz herhalde. Sonra da hiç arkadaşı yok dersiniz. Lise arkadaşıyla da iki kadın olarak küstürdunuz sanırım.
Lise arkadasi kim
Yok baska bir arkadasi var evli de liseden degil
Onun karisi bana esime kizkardesime bekar arkadasimiza herkese esini küstürdü bize de küstü hemde cok cirkin bi bicimde

İstemsizce işsiz misiniz diye sorarım geldi. Canınız sıkılıyor sanırım olay olsun heyecan olsun diye eşinize sarıyorsunuz. Hatırlıyorum ergen zamanlarımda erkek arkadaşlarım benimle ilgilenmeyincr hemen bir kavga patlatırdım bütün ilgiyi üzerime çekerdim. Ama dediğim gibi ergenlik. Adami camdan bir kutuya kapatin sizin gibi mukemmel insanlar disinda kimseyle iletisime gecmesin. Tepkiniz cok abartili. Bekar birini evinizde istememenizi anliyorum. Ama ozel hayatlarindaki bir sorunu esinize anlatmis dost bilerek. Bence esinizin bunu size aciklamasi bile hata.

Benim babamda annemden boşanıp kendinden 37 yaş ufak biriyle evlenip birde çocuk yaptı. Arkadaşlarımın eşleri oyüzden beni suçlamıyor. İnsanın başına bu tarz şeyler gelebilir, kendimiz dışındakileri kontrol edemeyiz. Bu dediklerinizi murat yapsa ve eşinizle arkadaşlığa devam etse görüşmelerini istemeyebilirsiniz pek tabii ama şuanda durumu fazla abartmışssınız pek anlayamadım..

Ya ne ilgisi Allah ini seversen
Zaten halsizim hastayim kafayi vurup uyumuşum
Bana ilgisizligi yok ki esimin bu nerden çıktı simdi?

Heheheheheh tipimi gorsen bir de dersin ki marketten 2 kilo alsam senin vucuduna eklesek bu ne hal dersin
Yemek delisi oldugum hic belli degil
Canim oglan tehlikeli duruyor yukardaki uyeye yazdim bak bir önceki bi baksana
Olurumda bence yinede karisma bak sen bilirsin tabi ama eski türk filimleri aklima geldi ... babasi olmayani mahalle cocuklari oynamazmis taslarmis falan belki senin bilmedigin baska nedenler vardir bilemezsin ki evin icini ...
birde murat bunu esine güvenipte anlatti esinin sana anlatmasi hic güzel degil :))

Ya ne ilgisi Allah ini seversen
Zaten halsizim hastayim kafayi vurup uyumuşum
Bana ilgisizligi yok ki esimin bu nerden çıktı simdi?
“Arkadaslar sizin kötü oldugunuz bir dönemde hastalik,issizlik ve ya depresyon esinizden destek görmediğiniz oldu mu?”
Bu cumle size ait sanirim ben mi karistirdim?
Birakin artik kendiniz haricinde herkesin hayatini en detayina kadar elestirip sorgulamayi. Kendi hayatiniza bakin. Baskalarinin ozel hayatlarini didikleyip kamu spotu sunmayin.

Bence hastasınız diye biraz abartmış olabilirsiniz. Eşiniz ne derse desin Muratın zihniyeti ( Annesini düşünmeyen bir adamdan bir şey olur mu orası tartıştılar.) farklı olduğu için anlamaz umursamaz .Siz sadece mesafe koyun size yanlış geliyorsa.

şimdi murat konusunda eşiniz ne yapabilir ki ona kiziyorsunuz..

bence sen eşini daha tam taniyamamişsin çünkü diyorsun ki kimseyi kırmaz nabza göre şerbet verir (böyle insanlarin karekteri yoktur karşısındakinden menfaat elde etmek icin böyle davranır)

sonrada diyorsun asosyal ve kimseyi takmaz yani bu iki anlattigin şey düşününce tam tersi huylar oluyor..

Bu cumle bana ait evet .lakin yaşadığım bu olayda ilgiyi uzerime cekecegim bir durum yok,cunku olay benle alakali degil esimin tavirlariyla alakali bir olay.
Beni ilgilendirmeyen bir meselede ilgi gormeye calismak dusuncegim en son sey olurdu,bir de siz kavga etmekten bahsetmissin. Ben kavga etmedim ki sadece tepkimi dile getirip döndüm uyudum vurudlgum ignenin de etkisiyle.
Bir de ben anlatilan olayi sizin dusundugunuz gibi sorgulamadim,en ince detayina kadar da incelemedim. Soru bile sormadim
Hem ilgi cekme amacinda olsam o bahsettiginiz ergen zamanlarinizdq yaptiginiz gibi,kavga cikarip esimi gondermezdim arkadasinin yanina
Geceye kadar onunlaydi.

Aslinda bu 2 si ayni sey.. nabza gore serbet vermesinin sebebi kimseyi kirmak istememesi ve umursamaz olmasi. Yani aslinda arkadasinin derdi onun umrunda değil. Ve onun fikrinden konusuyor yani kendi fikri olmasa bile onu o anlik teselli etmek icin oyle söylüyor.

Yarıya kadar bile okuyamadım. Murat’ın babasının hatasından eşinize ne??? Dertleşir olur biter tavır almak ne oluyor??? İster hocaya gider Murat ister doktora bilemedim.

Ben Murat'ın yerinde olsam babamla ilişkimiz bitirmem, o benim babam. Annemi aldatmışsa o annemle arasında olan bir konu, ayrılırlar, kavga ederler, ne yaparlarsa yaparlar. Anneme de illa bosan, ya da boşanma diyemem. Kendi özelleri, kendileri çözmeleri gerekir..Kaç sene önce olmuş olay benim babamı daha az sevmeme neden olmaz. Eğer öyle bir kardesim çıkarsa da gider tanışırım.
Siz neden bu kadar tepki verdiniz anlamıyorum. Sizi ya da esinizi ilgilendiren bir konu değil.

Valla benim umrumda degil,birbirlerini mi yerler tatli ve buyuk ailecilik mi oynarlar bilemem orasini
Ama asla benim zihniyetme uygun bir insan degil bu Murat ben evime gelmesini istemiyorum bunca zamanda nasıl musade vermisim kendime kızıyorum.
Bu zihniyette insanlarla uyusamam esim nasil uyusuyor onu da anlayamadim.

ben sizde ki gerilmeyi çözemedim
sanki sizin kocanızın gayri meştu çocuğu çıktı ortaya
olan olmuş artık
7-8 yaşına gelmiş çocuk ne yapmalarını istiyordunuz bu saatten sonra

çok fevri danranmışsınız ve eşinizin yerinde olsam daha size hiçbirşey anlatmam
olayda adınız yok olayda parmağı olanlarla içli dışlı değilsiniz ama sırf eşinizin arkadaşı diye hakaret üstüne hakaret etmişsiniz ayıp etmişsiniz
sizi ilgilendirmez
sizi , size ve eşinize nasıl davranıldığı ilgilendirir

insanları yargılamak size düşmez
hele ki babasının yaptığı pislik nedeniyle birini
eşinin yaptığı pislik nedeniyle karısına laf etmek size düşmez
kendi işinize bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…