yaptığı aptalca bişsey yüzünden seni nasıl çıkmaza soktu , napıcaksın şimdi
bişey olmamış gibi devam etsen bi kere kocan gözünden düştü
ayrılsan daha yeni evliyiz diyorsun hemde boşanmakta ne biliyim fazla olur ya bilemiyorum
ee yaptığından pişmanmı peki?
ya bide o var dimi. pişmanmı.. ewet pişman ama aksam bana dediği sey. bu hatanın telafisi yok beni böyle kabul ediceksin yada cık git diceksin... gitmemi istiosan giderim diyor.. sonra sustu karsımda oturuo suan... çıldırmak üzereyim bide gayet pişkin.... az öncede tmm zaman gecsin iki yabancı olalım evin içinde ama zaman gecsin bana kızgınsın gececek biliyorum diyor... ama gayet pişkin yaa....
yaptım kızlar.... bu msjı önüne sundum. onun yaptıgını yapmadım. aradım ve gercegi ondan ögrendigimi acık yüreklilikle söyledim... şaşkındı baktı öyle sacma sacma ama bişey diyemedi. onun üstüne dedi bazı hataların telafisi yoktur.. ya beni hatamla kabul edicen yada cek git dicen. git dersen gelmem bi daha dedi. bende git dedim ama gitmedi.. sonrada tmm zaman gecsin bana kızgınsın gececek dedi sustu... ölede oturmus tv izlio.. şaka gibi...
yaptım kızlar.... bu msjı önüne sundum. onun yaptıgını yapmadım. aradım ve gercegi ondan ögrendigimi acık yüreklilikle söyledim... şaşkındı baktı öyle sacma sacma ama bişey diyemedi. onun üstüne dedi bazı hataların telafisi yoktur.. ya beni hatamla kabul edicen yada cek git dicen. git dersen gelmem bi daha dedi. bende git dedim ama gitmedi.. sonrada tmm zaman gecsin bana kızgınsın gececek dedi sustu... ölede oturmus tv izlio.. şaka gibi...
bence o tutuşmuş napcağını bilemiyo . kalsikleşmiş erkek savunması ya
gayet relax hiç suçlu ayaklarında değil..
koy mesafeyi zaten koymuşsun yumuşamada hemen kim kini yola getiriyomuş görsün..
aklınca böle relax davrancak sende zamanla zaten yumuşarsın bu düşüncede heralde
nasılsa evliyiz çekip gidemezde elaleme ne dicek falan die düşünüyodur
Telafi edemeyeceği ve geri çeviremeyeceği bir hata yapmış ama
Olayın üstüne gittikçe de hazmetmek zorlaşacak.
Biraz sakin olun.
Aynı konuyu tartışıp büyüttükçe gerçekten evliliğiniz bitecek.
Şimdi .ok öfkelisiniz, gerçekten evliliğinizi bitirmek istiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?