Eşimi affedemiyorum

yaptığı aptalca bişsey yüzünden seni nasıl çıkmaza soktu , napıcaksın şimdi
bişey olmamış gibi devam etsen bi kere kocan gözünden düştü
ayrılsan daha yeni evliyiz diyorsun hemde boşanmakta ne biliyim fazla olur ya bilemiyorum
ee yaptığından pişmanmı peki?

ya bide o var dimi. pişmanmı.. ewet pişman ama aksam bana dediği sey. bu hatanın telafisi yok beni böyle kabul ediceksin yada cık git diceksin... gitmemi istiosan giderim diyor.. sonra sustu karsımda oturuo suan... çıldırmak üzereyim bide gayet pişkin.... az öncede tmm zaman gecsin iki yabancı olalım evin içinde ama zaman gecsin bana kızgınsın gececek biliyorum diyor... ama gayet pişkin yaa....

Kendinizi ne kadar kötü ve aşağılanmış hissettiğinizi tahmin edebiliyorum.Ama yerin dibine girmesi gereken siz değilsiniz, rezil olan da siz değilsiniz.Bir de yazdıkları yalan diyorsunuz yani eski erkek arkadaşınıza sizi kötülemiş birde...Heralde duymak istediği şey 'evet o kız öyle insanlarla dalga geçer, duygularıyla oynar' vs falan gibi birşeydi.Bu saçmalığı neden yaptığını en iyi kendi bilir.Hatırlamıyorum ne yazdığımı geçmiş zaman diyor ya şimdi siz işte bunları yazmışsın şimdi açıkla diye karşısına koysanız o insanı aradığınız için sizi suçlayıp üste çıkmaya çalışacaktır büyük ihtimal, kendi suçunu bastırmak için.O yüzden isterseniz bir arkadaşınıza sordurduğunuzu falan söyleyerek önüne koyup neyin kafasıyla yazmış bu saçmalığı açıklamasını isteyin.

eekeklerin şu pişkinliklerindende nefret ediyorum
topla pılını pırtını git evden seni istemiyorum diyeceksin görücek daha rahata bağlamayı

kk nin ilginç konularında başı oynar bu konu çok şaşırdım eşin aklınca bilgi almaya çalışmış şaka gibi

Canimmm cok uzuldumm ya okurken sen nasil dayaniyorsun..buyuk bir hayal kirikligi ..Simdi dusunme zamani kafani topla dusun ne yapacaksanda yol yakinken yap...Seviyorsan orasina karisamam...ama cok fenaaa yaaa..... bu kisiyle bir omurrrr..!!!!!!

Erkek adam sevdiği kadının açığını çıkarmaz, bilakis onu arka alır, korur kollar. Bu adamda hiç gurur yokmuş. İnsan karısına... Neyse aklıma bir çok şey geliyor ama olay yeni, kırılmanızdan korkuyorum. Erkeğim diye dolaşmasın böyle tipler, zira değiller...

Canimmm cok uzuldumm ya okurken sen nasil dayaniyorsun..buyuk bir hayal kirikligi ..Simdi dusunme zamani kafani topla dusun ne yapacaksanda yol yakinken yap...Seviyorsan orasina karisamam...ama cok fenaaa yaaa..... bu kisiyle bir omurrrr..!!!!!!

Eşşekler kadar pişman ama pişkinliğe vuruyor başka çaresi yok.
Sakinleşmenizi bekliyor.
Çok büyük hata yapmış.
Önemli olan sizin ne yapacağınız artık.
Biraz kendinize zaman verip sakinleşmeye çalışın.
sıcağı sıcağına bir karar vermeyin.

Son düzenleme:
yaptım kızlar.... bu msjı önüne sundum. onun yaptıgını yapmadım. aradım ve gercegi ondan ögrendigimi acık yüreklilikle söyledim... şaşkındı baktı öyle sacma sacma ama bişey diyemedi. onun üstüne dedi bazı hataların telafisi yoktur.. ya beni hatamla kabul edicen yada cek git dicen. git dersen gelmem bi daha dedi. bende git dedim ama gitmedi.. sonrada tmm zaman gecsin bana kızgınsın gececek dedi sustu... ölede oturmus tv izlio.. şaka gibi...

Affetmenizi çantada keklik görüyor olabilir mi?

haklısın... her hatasını affettiim... bunuda onlardan sanıyor olabilir.. ama öyle olmıcak.... bu defa öyle olmamalı... ben bunu hakedecek hiç bişey yapmadım

Çok gurursuz, onursuz bir davranış. Ne haysiyeti var eşinizin ne de şerefi. Kusura bakmayın ama öyle. Yaptığı davranış da tam kendisine göre. Hayatınızı kendiniz yönlendirirsiniz.. Karar size kalmış..

bence o tutuşmuş napcağını bilemiyo . kalsikleşmiş erkek savunması ya
gayet relax hiç suçlu ayaklarında değil..
koy mesafeyi zaten koymuşsun yumuşamada hemen kim kini yola getiriyomuş görsün..
aklınca böle relax davrancak sende zamanla zaten yumuşarsın bu düşüncede heralde
nasılsa evliyiz çekip gidemezde elaleme ne dicek falan die düşünüyodur

Bence için için böyle birşey için boşanmayacağınızı düşünüyor bu yüzden de kafasında bir hafta on gün böyle oluruz sonra siniri geçince barışırız düşüncesi var.
Ya şu erkekleri anlamıyorum biz böyle bir saçmalık yapsak kendimizi nasıl affettireceğimizi sapıtırız ama erkekler 'evet hata yaptım telafi edemem git dersen giderim' bu kadar tek uğraşları.Gözlerim yaşarıyor ya.
Kendinizi perişan etmeyin bırakın o perişan etsin kendini.

ona söyledim.. gitmek istesem giderim biliosun dimi dedim. oda kimseyi zorla tutamayız dedi.. şaka gibi dimi... burdaysam senin için değil dedim kendim için en azından kendimi toplamak için burdayım sen evin içinde varsın ama bana göre yokmussun gbii dedim..

Telafi edemeyeceği ve geri çeviremeyeceği bir hata yapmış ama
Olayın üstüne gittikçe de hazmetmek zorlaşacak.
Biraz sakin olun.
Aynı konuyu tartışıp büyüttükçe gerçekten evliliğiniz bitecek.
Şimdi çok öfkelisiniz, gerçekten evliliğinizi bitirmek istiyor musunuz?

Son düzenleme:

bunu öfkemdenmi söylüyorum bilmiyorum ama ona olan hersey bitti içimde suan tek hisettigim bu... inanmak güvenmek sevgi aşk... hiç bişey kalmadı... yerle bir oldu hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…