Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın çocuklarına kadar mana buldu ya, yok adam istememiş de kadın istemiş öyle olmuş çocuklar. Sarhoş edip zorla nikah masasına oturtmuş kadın adamçaazı diyecekti az zorlasa, ramak kalmıştı.

İyi cevaplar var ancak dalga geçende çok fazla. Neden bu kadar dalga geçiliyor anlamıyorum. Dut diye dalga geçen geçene. Keşke yazmasaydım hiç
Yoo gayette yazmak istedin koşa koşa bu konuyu açtın öteki konunda demiştin gidip yeni konu acayım diye çünkü işin gücün yok tek derdi kk da konu acmak

Kocasının tek problemi hala katlanabiliyor olması

Adamın çocuklarına kadar mana buldu ya, yok adam istememiş de kadın istemiş öyle olmuş çocuklar. Sarhoş edip zorla nikah masasına oturtmuş kadın adamçaazı diyecekti az zorlasa, ramak kalmıştı.
Nasıl unuturum ben bu olayı
Takıntılı biri diğer konularındanda belli zaten, o zamanda yardim alacağım diyordu, hala yardim almamış. Hayatını mahvediyor farkında değil

Nasıl unuturum ben bu olayı
Takıntılı biri diğer konularındanda belli zaten, o zamanda yardim alacağım diyordu, hala yardim almamış. Hayatını mahvediyor farkında değil
Takıntılıdan daha çok canı sıkılıyor gibi. Eminim milletin yorumlarıyla eğleniyordur

Teşekkür ederim, biraz rahatladım

C Calcifer sana teşekkür ederim. Bütün yazdıklarını okudum ve dalga geçmeyip ciddi yorumların olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…