- 3 Ekim 2007
- 14.618
- 36.509
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Doğru düzgün hiçbir yorumu dinlemiyorsunuz ki!Size bütün konularınızda defalarca tedavi olun denildi ama nerde icraat??? Üstünden zaman geçiyor yeni bir konuyla dönüyorsunuz.Ne hikmetse hep randevu almış ve gidecek oluyorsunuz.Kabahat bendeki burda ciddiye alıp yorum bekliyorum. Ne kadar dalga geçen var, doğru düzgün yorum yazmak çok zor değil mi
O kadar çok parça var ki beynimde, birleştirmeye çalışacağım sizin içinÇok sıkı bir takipçisi olaraktan dut konusunu da hayrına özet geçsen?ben en son baza altindan cikan camasirda kaldim da
Kim yemiş bu dutu? Neden yemiş? Niye yemiş? Yenmesi sakıncalı mı? Kafamda deli sorularEyyyyy dutt tamam sustum
Konuya kişi etiketleyip çağırmak sakıncalı bilginize
Yok artıkO kadar çok parça var ki beynimde, birleştirmeye çalışacağım sizin için
Şimdi iş yerinde bir abi( bu kısım mühim illaki abi denecek) bu hanımla sürekli konuşmaya çalışıyor güya, çok ilgileniyor. Sonra bir gün adam diyor ki yakınlarda bir bahçe var, gel dut yemeye gidelimbunlar gidip güzelce dutlarını yiyorlar. Ama adamın ilgisi olduğunu düşünüyor pembegül, böyle birlikte dutlara gidince ilgisine karşılık vermiş gibi hissediyor. Sonrası gelsin paranoya.
İş arkadaşı da diyor ki o senden hoşlanıyor olabilir. Pembenin kafa gidiyor tabi. Gece gündüz aklında abi, güya rahatsız durumdan. Adam da gayet sohbet muhabbet rahat bir insan. Pembe duramıyor ve gidip adama insanlar senin benden hoşlandığını düşünüyor diyor! Sonra burda bir şeyler oldu tabi orası karanlık tam çıkaramadım.
Abinin karısıyla görüşüyor bir şekilde, kadın da diyor ki ben kocamdan eminim, senden de eminim inadına sohbet edin gülücükler saçın etrafınızdakiler çatlasın diyortabi biz bu bölümlerde şoktayız KK olarak, inanasımız gelmiyor. Sonra bu abi başka bir odaya geçiyor ve pembeyle iletişimi kesiyor. Pembe kahroluyor adam aşkından ölüyor diye, oysaki herkes pembenin ona taktığının farkında. Bir şekilde sürekli adamın etrafındaydı biz burda çok dedik adamın yuvasını yıkacaksın etme eyleme diye. Çok fena takmıştı adama.
Şimdi dondaki leke geçince sıra tekrar o adama gelmiş belli ki.
Diğer hatırladığım parçaları koyacak yer bulamadım
Tamam teşekkürlerKonuya kişi etiketleyip çağırmak sakıncalı bilginize
Dut yemek:aldatmak demekmiş. Bir daha dut ağacının önünden geçersem ne olayımDut yeme konusu nedir? Şu formda En uyuz olduğum şeylerden biri de
" diğer konularımdan bilenler bilir" denilmesi
Dut ağacı boyunca
Dut yemedim doyunca
Pempegülü kıskandım bana kimse şiir yazmadıDut yeme konusu nedir? Şu formda En uyuz olduğum şeylerden biri de
Dut ağacı boyunca
Dut yemedim doyunca
İş yerinin karşısında bir dut bahçesi varmış ve iş arkadaşıyla bu bahçede dut yemişler. İş yerindekiler de bunu laf yapmışlar. Bu adamla daha önce de lafını yapmışlar hatta adamın karısıyla yüzleşmiş konu sahibi. Olay buDut yeme konusu nedir? Şu formda En uyuz olduğum şeylerden biri de
Dut ağacı boyunca
Dut yemedim doyunca
Kim kime dum Dumabizim sitenin bahcesinde dut agaci dolu gelen gecen yer de ben hic yememistim iyi ki yememisim canim kocam ne dusunurdu hakkimda sonra
Allah korumuş bacımmmmmmbizim sitenin bahcesinde dut agaci dolu gelen gecen yer de ben hic yememistim iyi ki yememisim canim kocam ne dusunurdu hakkimda sonra
İş yerinin karşısında bir dut bahçesi varmış ve iş arkadaşıyla bu bahçede dut yemişler. İş yerindekiler de bunu laf yapmışlar. Bu adamla daha önce de lafını yapmışlar hatta adamın karısıyla yüzleşmiş konu sahibi. Olay bu
Bu arada bu olayların hepsini konu sahibinin eşi biliyor
Sen daha benim aklımda kalan ama o mesajda ekleyecek yer bulamadığım kısımları görsen bir daha değil dut yemek dut ağacına bile bakmazsınYok artık
Dut yemek var dut yemek var cey. Nasıl yediler yada yedirdiler birbirlerine orasını bilemiyoruzDut yemek:aldatmak demekmiş. Bir daha dut ağacının önünden geçersem ne olayım
Tüm dut ağaçları tutuklansın. Sakıncalıymışlar baksanaSen daha benim aklımda kalan ama o mesajda ekleyecek yer bulamadığım kısımları görsen bir daha değil dut yemek dut ağacına bile bakmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?