Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kabahat bendeki burda ciddiye alıp yorum bekliyorum. Ne kadar dalga geçen var, doğru düzgün yorum yazmak çok zor değil mi
Doğru düzgün hiçbir yorumu dinlemiyorsunuz ki!Size bütün konularınızda defalarca tedavi olun denildi ama nerde icraat??? Üstünden zaman geçiyor yeni bir konuyla dönüyorsunuz.Ne hikmetse hep randevu almış ve gidecek oluyorsunuz.
Son kez ciddi bir şekilde yazayım,tüm konularınız gerçekse eğer tedavi olun çok acil! Çocuğunuz var ve siz sağlıklı düşünmüyorsunuz.

Çok sıkı bir takipçisi olaraktan dut konusunu da hayrına özet geçsen? ben en son baza altindan cikan camasirda kaldim da
O kadar çok parça var ki beynimde, birleştirmeye çalışacağım sizin için
Şimdi iş yerinde bir abi( bu kısım mühim illaki abi denecek) bu hanımla sürekli konuşmaya çalışıyor güya, çok ilgileniyor. Sonra bir gün adam diyor ki yakınlarda bir bahçe var, gel dut yemeye gidelim bunlar gidip güzelce dutlarını yiyorlar. Ama adamın ilgisi olduğunu düşünüyor pembegül, böyle birlikte dutlara gidince ilgisine karşılık vermiş gibi hissediyor. Sonrası gelsin paranoya.
İş arkadaşı da diyor ki o senden hoşlanıyor olabilir. Pembenin kafa gidiyor tabi. Gece gündüz aklında abi, güya rahatsız durumdan. Adam da gayet sohbet muhabbet rahat bir insan. Pembe duramıyor ve gidip adama insanlar senin benden hoşlandığını düşünüyor diyor! Sonra burda bir şeyler oldu tabi orası karanlık tam çıkaramadım.
Abinin karısıyla görüşüyor bir şekilde, kadın da diyor ki ben kocamdan eminim, senden de eminim inadına sohbet edin gülücükler saçın etrafınızdakiler çatlasın diyortabi biz bu bölümlerde şoktayız KK olarak, inanasımız gelmiyor. Sonra bu abi başka bir odaya geçiyor ve pembeyle iletişimi kesiyor. Pembe kahroluyor adam aşkından ölüyor diye, oysaki herkes pembenin ona taktığının farkında. Bir şekilde sürekli adamın etrafındaydı biz burda çok dedik adamın yuvasını yıkacaksın etme eyleme diye. Çok fena takmıştı adama.
Şimdi dondaki leke geçince sıra tekrar o adama gelmiş belli ki.
Diğer hatırladığım parçaları koyacak yer bulamadım

Yok artık

Dut yeme konusu nedir? Şu formda En uyuz olduğum şeylerden biri de
" diğer konularımdan bilenler bilir" denilmesi

Dut ağacı boyunca
Dut yemedim doyunca
İş yerinin karşısında bir dut bahçesi varmış ve iş arkadaşıyla bu bahçede dut yemişler. İş yerindekiler de bunu laf yapmışlar. Bu adamla daha önce de lafını yapmışlar hatta adamın karısıyla yüzleşmiş konu sahibi. Olay bu
Bu arada bu olayların hepsini konu sahibinin eşi biliyor

Dut yemeleri
Çalışanların görmeleri
Adamın karısıyla yüzleşmek... enteresan :))

Dut yemek:aldatmak demekmiş. Bir daha dut ağacının önünden geçersem ne olayım
Dut yemek var dut yemek var cey. Nasıl yediler yada yedirdiler birbirlerine orasını bilemiyoruz . Nerdeymiş bu dut ağacı ? Canım fena dut istedi . Arkedeşler hadi dut yemeye gidelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…