Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abiyle yemiş dutu
Dut olduğu içiğn yenmiş.
Sakıncalımı tartışılır .
Bu adamı takıntı yapmıştı konu sahibi. Bir yıl önce yaşadığı olayı şimdi yeni gibi yazıyor. Kaldı ki her şeyden eşinin haberi var

Bu adamı takıntı yapmıştı konu sahibi. Bir yıl önce yaşadığı olayı şimdi yeni gibi yazıyor. Kaldı ki her şeyden eşinin haberi var
Abinin eşide biliyordu demi dut olayını.
Cidden takıntı yapmış akıllanmıştır kesin herhalde şimdio kadar yazıldı söylendibide.

Abinin eşide biliyordu demi dut olayını.
Cidden takıntı yapmış akıllanmıştır kesin herhalde şimdio kadar yazıldı söylendibide.
Evet abla biliyor. Hatta onun öncesi bi arkadaşı gelip konu sahibine abi ile aranızda bir şey mi var herkes konuşuyor deyince adamın yanına gidip adama bağırıp çağırmıştı. Yani olaylarda bir şey yok ama konu sahibi fazlasıyla abartıp hayal kuruyor. Keşke bizi dinlese de destek alsa

Hatta iş yerinden bir arkadaşı demişt bunu demi.
Kurduğu hayaller üzüyor kendini de farkında değil herhalde saplantı gibi olmuş.
Keşke dinlesede kurtulsa bu durumdan karar kendsinde nede olsa.

O iki konuyu ben de biliyorum dut konusunu da sizin yazdiginiz gibi tahmin ettim ama detay bilgi aramistim
Simdi konu sahibi anne babasinin iliskisinde aldatma durumu oldugu icin buna cok takmış ya kendim de aldatilirsam korkusuyla, bir erkekle görüştüğünde acaba aldattim mi endisesi arasinda gidip geliyor. Elbette uzman ya da psikolog falan degilim ama az bucuk psikoloji bilgimle bu cikarimi yapabiliyorum konu sahibi hakkinda.
Gercekten tedavilik bir durum olduğunu düşünüyorum.

Ahahaha bu kadari yetti diğer parcalari ben de az buçuk tahmin edebilirim
Bu arada cidden konu sahibesi klinik vaka
Acil bir uzmana görünmesi lazim
Adamin (abinin) aklından aldatma gecmemistir diye düşünüyorum
Konu sahibesi kafayi "aldatma" konusuyla bozmus sorun bu
Bazi seylerin de hayal ürünü olduğunu düşünüyorum
Dut yemek:aldatmak demekmiş. Bir daha dut ağacının önünden geçersem ne olayım
Ahaha burada her yer dut Allahtan arkamdan aldatti mi diyecek kocam yok bekarim ya yani
Kim kime dum Duma
Yok o kim kime dut duta olacağdı

Ben de az biraz psikolojiye ilgiliyim bence de tedavi olmalı. Terapi olur ilaç tedavisi olur orasını uzmanlar bilir. Biz eğleniyoruz gülüyoruz ama bir yandan da içinde bulunduğu ruh halinden dolayı üzülüyorum. Allah iyilik versin

Tövbe billah artık dutu bırak açık alanda yemek bile yemesin bence o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…