Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamıyorsunuz anlamak istemiyorsunuz. Benim hiç şekilde öyle bir amacım yok. Ne konuşuyorum, ne yanına gidiyorum.hatta o geliyor hala. yaptıklarım için pişmanlık duyuyorum.
Ben sadece Burdaki yorumlardan sonra gerçekten aldatmışmı oldum diye düşünmeye başladım. Bunuda kimseye anlatamıyorum

Yine bir kısır döngüye girdik hayırlı olsun.

Cok samimi soyluyorum, psikolog, psikiyatr yardimi alin. Hayat boyle takintilarla gecmez. Mutlaka rahatlarsiniz. Usenmeyin.

Bu o mu sonra adam eşine dedi pembegul esine söyledi. Adam konuşmadı bununla onu dert etti. Bu konu sahibi o mu? Ben hep donla bu ayri mevzu saniyordum.

Bazı yazarlar gerçekten inanılmaz yaratıcı bir espri yeteneğine sahip

Konu sahibi sizin konularınızı üstün körü biliyorum. Kocanızın iç çamaşırları vs. Dut olayını da okudum. İş yerinde "abi" ile hitap edecek kadar samimi olmazsanız bir daha sorun yaşamazsınız naçizane. X bey, x hanım bu kadar. Kaç yıllık iş arkadaşlarıma hatta yanında staj yaptığım yılların dostu olduğumuz kişiye bile x hanım derim hala. Çalışma hayatı profesyonel yönetildiğinde böyle sıkıntılar doğmaz.

Eşiniz ile olanlara biz buradan ne desek doğru olmaz, psikiyatr değiliz. Ama sizin obsesif derece takıntınız olduğunu düşünüyorum. Sakın yanlış anlamayın ben de bir dönem okb ile sıkıntı yaşadım. Başlangıç aşamasıydı --ocak kapalı mı, kapıyı kilitledim mi, prizler çekili mi 5 kez kontrol hatta telefon ile fotoğraf çekme dışarıda panik yaptığımda fotoğrafa bakma vb-- babam da doktor olduğu için atlattım çok şükür. Bu düşüncelerin elinizde olmadığını anlıyorum yani. Lütfen söylediğiniz gibi doktora gidin ve destek alın. Bu düşünceler sizi çok yıpratıyordur eminim. Allah yardımcınız olsun.

Ne yaptınız mesela dut yemek dışında

Konularını bilmiyorum hiç dikkatimi çekmemiş
Ama aldattım mı diye düşünüyorsan aldatmışsın demekki

Ne yaptıysan yaptın hatasız kul olmaz sen kendinden bile emin değilsin şüphe içindesin ki şüphe abdesti bile bozar o yüzden ne olduysa oldu naptıysan yaptın boşver burda yazılanlarıda geride bırak herşeyi takıntı haline getirme. Yaşadıkların geride kaldı ve bundan sonra ileriye odaklan kimsenin lafına sözünede takma bana kalırda aklından başka birini geçirmek istek duymak bile aldatmaktır ama olduysada pişmansın, o anki psikolojini kimse bilemez kimse seni tam mnasıyla anlayamaz herkes kendi yaşadığını bilir neyi neden yaptın ne vardı işin içinde burdaki kimse bilemez çoğu kesim yargı dağıtmayı sever ve sadece yargılar anlamaz anlamaya çalışmaz takıntı haline getirme o yüzden önüne bak ilerye dönük yaşa burdanda özelini çok paylaşma yapılan yorumlara çok takıyosan çünkü sen ne yazarsan yaz mutlaka eleştiren birileri olucak

İkili ilişkiler konusunda sıkıntınız var. Sürekli aldattım mı aldatıyor muyum düşüncesi içerisindesiniz. Yanılmıyorsam bir çocuğunuz var artık tüm enerjinizi çocuğunuza mı verseniz? Dut toplama ile ilgili konunuzu da okumuştum, üzerinden bayağı bir zaman geçti ve konu saçma sapan yerlere gitmişti. Bence artık değiştirmesi mümkün olmayan konuları kapatıp hayatınıza devam etmelisiniz ve psikolojik destek alma konusunda ki tavrinizi sürdürmelisiniz

Teşekkür ederim saygılı yorumun için
Ben kimsenin boşanmasını istemiyorum. Yani adamın benimle konuşup konuşmaması umrumda bile değil artık. O dönem neden bu şekilde düşündüm bilmiyorum.
Artık hiç takmıyorum. İnanın asla konuşmuyorum, bulunduğu ortamda bulunumuyıeun. Hatta yanıma geliyor başbaşa kalmamak için uzaklaşıyorum.

Eşimi seviyorum aslında. Yani ona karşı duygularım var. O yanımda olmayınca kendimi boşlukta hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…