Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dalga geçmeden, herhangi bir ima vs.de bulunmadan tüm samimiyetimle yorum yazıyorum.

Psikolog randevunuzu bekleyin ve düzenli olarak randevularınıza gidin. Burada bilen bilmeyen herkes yorum yazar ve yazılan yorum iyi niyetli olsa dahi sizde bir şeyleri tetikleyebilir, takıntılarınız daha da artabilir. Umarım desteğin faydasını görürsünüz.
 

Sana dut yedin diye kimse aldattın demedi.
Adamı kafaya taktığın her hareketinden bir mana çıkarmaya çalıştığın her gün günlüğe yazar gibi bugün bunu yaptı şöyle söyledi masasından bana baktı vs vs gibi işin peşini bir türlü bırakmadığın için öyle söylendi.
Adamın evine bile gittin karısı ile karşılıklı güç gösterisinde bulundun. Neymiş kadın davet etmiş ne amaçla gittiydin ben hala anlamadım mesela..
Neyse bu kaç senelik mesele keşke tedavi olmak için bu kadar beklemeseydin kırk kere yazıldı destek al diye.
 
Doktor değilim psikolog değilim ama kesinlikle aldatma ile ilgili okbniz var. Bu ne yahu böyle. Hayatı nasıl yaşıyorsunuz? Gidin tedavi olun ama önce bu düşüncelerden sıyrılmaya niyetiniz olsun.
 
Cok uzucu yav...diger konulariniza baktim da mazallah...aldatma olayiyla kafayi bozmissunuz. Yardimsiz asilamaz. Lutfen destek alin..
 
Ah o zamanki sayfalarca konuyu kaçıranlar dut ve aldatma bağlantısını kuramaz , ortada aleni bir iş yeri flortlesmesi vardı ve konu sahibi abinin aldığı nefesi bile kafaya takıp günlerce düşünürken asla yaşananların flortlesme olduğunu anlamadığını iddia ediyordu. Her şeyi kocasına anlatıyordu en son 4 lu toplantı yapılmıştı çıkan veya çıkacak dedikodular için, abi,karısı, konu sahibi, kocası. Görüşmeye abinin karısının pembeye siz kimseyi takmayın hatta giyin süslen muhabbetten geri durmayın tavsiyesi damga vurmuştu. Sonraki 1 aylık süreçte abinin morali neden bozuk , beni neden engelledi idi gündem. Daha sonra birkaç hafta abi 3. , konu sahibi 2. Çocuğu yapacaktı. Ardından konu sahibi yeni yıla bölümünü değiştirecekti asla aynı ortamda bulunmak istemiyordu. Ama anladığım kadarıyla değişmemiş. Geçiş döneminde abi konusu kapandı konu sahibi annesi evde aldıkları duştan sevişme istatistiklerini tutar korkusuyla kocası ile halvet olamadıklarını kafaya takmaya başladı. Sonra tüm oklar kocaya döndü donuyla başlayan seriye geçtik. Acilen ciddi bir yardım alması lazım hem kendisi hem çevresi için.
 
artık psıkolojık rahatsızlıklarınız oldugunu kabul edın. ıkılı ılıskılerı sureklı dusunup durmayın. aklınızda zıkrınızde 7 24 sevgılılık aldatmak kılotlar dutlar sohbetler.. bu ıyı degıl degıl... daha da kotulesecek durumunuz. eger bu sohbetlerı dalga amaclı yapmıyorsanız cıdden gıdın bı psıkologa.. etrafınızdakılere de yazık. sureklı ınsanlar sız yanlıs anlamayın dıye butun hayatlarını sıze gore mı yasıycak..
 
Vicdan azabı duymaya başladıysanız evet aldatmissiniz
 
dızı gıbı takıp etmıs sayende ogrendım :)) tesekkurler
 
Aldatma sadece fiziksel olmuyor üzgünüm, siz başkasından etkilediniz, uzun süre onu düşündünüz. Eşinizi gerçekten sevseniz bunları yapmazdınız ki.
Eşinizede çok güvenmiyorsunuz zaten, sürekli açığını yakalamaya çalışıyorsunuz.
Mutlaka yardim almanız gerek mantıklı düşünemiyorsunuz
 
Oha kadının evine mi gitti
 
O abiyle olan her şeyi, yaşadıklarınızı, arkadaşınızın dediklerini, onun ilgisinden hoşlandığınızı eşinize anlatın ve eşinize sorun bakalım ben seni aldatmış mıyım, diye. Bu sorunun en doğru cevabını eşiniz verir, biz değil.
Ayrıca o dut yeme mevzusunda size sayfalarca yazıldı yaptığınızın yanlış olduğu, dut yemenizin değil davranışlarınızın sorun olduğu, fiilen olmasada düşünce olarak eşinizi aldattığınızı vs. O zaman hiç vicdan azabı duymamıştınız. Şimdi bu konuda bir kere yazılınca mı aklınıza takılıp, vicdan azabı duydunuz?

Hani yılbaşında bölümünüzü değiştirecektiniz, noldu o iş?

Dediğim gibi, burada yazdığınız gibi anlatın eşinize, hatta o dut yeme konusunu bir okutun cesaretiniz varsa, bakalım ne diyecek?
 
dızı gıbı takıp etmıs sayende ogrendım :)) tesekkurler
Gerçekten çok sezonluk dizi çıkacak gibi olaylardı, taa o zaman kimisi kızarak kimisi dalgaya vurarak konu sahibine takıntılı olduğunu, psikolojik yardim almasi gerektiğini söyledi ama görünen o ki yardım almamış aldıysa bile bir gıdım faydası olmamış Hereksin elinde çekirdek takip ettiği unutulmaz bir kk konusu vardır, benimki oydu
 
Oha kadının evine mi gitti

Bana ilk eşimin sana karşı yanlış bir hareketini fark ettin mi diye sordu. Hayır etmedim zaten etsem bunları söylemezdim dedim. Bütün olanları anlattım abi dediğim kişi geldi sonra.
1 haftadır uyuyamıyorum dedim. Eşimde konuşmamı istedi ben de o yüzden bunları size anlattım dedim.
Bizde hiç uyuyamadık. O kadının yaptığı hata kaç kişinin üzülmesine sebep oldu dedi
Eşini takdir ettim ne kadarr güveniyor kocasına ki ben olsam onun yerinde daha fazla tepki verirdim. Bana giyin süslen madem seni kıskanıyor vs dedi

Kopyaladım
 
Ne biçim ilişkiler bunlar?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…