- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.863
- 598
- 33
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Konu sahibi fazlaca takıntılı biri. Her şeyi her şeye bağlayabilir o potansiyele sahipPeki bunu nasıl aldatmaya bağladı?
Teşekkür ederim saygılı yorumun için
Ben kimsenin boşanmasını istemiyorum. Yani adamın benimle konuşup konuşmaması umrumda bile değil artık. O dönem neden bu şekilde düşündüm bilmiyorum.
Artık hiç takmıyorum. İnanın asla konuşmuyorum, bulunduğu ortamda bulunumuyıeun. Hatta yanıma geliyor başbaşa kalmamak için uzaklaşıyorum.
Eşimi seviyorum aslında. Yani ona karşı duygularım var. O yanımda olmayınca kendimi boşlukta hissediyorum
Vicdan azabı duymaya başladıysanız evet aldatmissinizYine ben evet ancak şu sıralar inanılmaz takıntılı durumdayım benimle dalga geçmicek kişilerden yorum istiyorum.
Daha önceki konularımdan beni biliyorsunuz ve çok saçma buluyorsunuz farkındayım ancak işin içinden çıkamıyorum. Yıllarca eşimin beni aldattığından şüphe duydum, güvensizlik içindeydim elime net birşey geçmedi ancak şimdide kendimden şüphe duymaya başladım
İşyerindeki abi dediğim kişiyle dut yeme konusunu biliyorsunuzdur.çoğu kişi eşini aldattın vs yazmış. Gerçekten aldatmış mı oluyorum? Vicdan azabı duymaya başladım ve ne yapıcağımı bilmiyorum.her gün aynı ortamda. Konuşmamaya çalışıyorum ancak o konuşmaya çakılıyor
Çok sıkıldım
Dalga geçmeden yorum yazarsanız çok sevinirim. Gerçekten şu an içimden çıkamadığım durum içindeyim. Kimseye anlatamıyorum
Bu arada psikolog reandevusu aldım, ancak gidene kadar yinede fikir istiyorum
dızı gıbı takıp etmısAh o zamanki sayfalarca konuyu kaçıranlar dut ve aldatma bağlantısını kuramaz , ortada aleni bir iş yeri flortlesmesi vardı ve konu sahibi abinin aldığı nefesi bile kafaya takıp günlerce düşünürken asla yaşananların flortlesme olduğunu anlamadığını iddia ediyordu. Her şeyi kocasına anlatıyordu en son 4 lu toplantı yapılmıştı çıkan veya çıkacak dedikodular için, abi,karısı, konu sahibi, kocası. Görüşmeye abinin karısının pembeye siz kimseyi takmayın hatta giyin süslen muhabbetten geri durmayın tavsiyesi damga vurmuştu. Sonraki 1 aylık süreçte abinin morali neden bozuk , beni neden engelledi idi gündem. Daha sonra birkaç hafta abi 3. , konu sahibi 2. Çocuğu yapacaktı. Ardından konu sahibi yeni yıla bölümünü değiştirecekti asla aynı ortamda bulunmak istemiyordu. Ama anladığım kadarıyla değişmemiş. Geçiş döneminde abi konusu kapandı konu sahibi annesi evde aldıkları duştan sevişme istatistiklerini tutar korkusuyla kocası ile halvet olamadıklarını kafaya takmaya başladı. Sonra tüm oklar kocaya döndü donuyla başlayan seriye geçtik. Acilen ciddi bir yardım alması lazım hem kendisi hem çevresi için.
Aldatma sadece fiziksel olmuyor üzgünüm, siz başkasından etkilediniz, uzun süre onu düşündünüz. Eşinizi gerçekten sevseniz bunları yapmazdınız ki.Teşekkür ederim saygılı yorumun için
Ben kimsenin boşanmasını istemiyorum. Yani adamın benimle konuşup konuşmaması umrumda bile değil artık. O dönem neden bu şekilde düşündüm bilmiyorum.
Artık hiç takmıyorum. İnanın asla konuşmuyorum, bulunduğu ortamda bulunumuyıeun. Hatta yanıma geliyor başbaşa kalmamak için uzaklaşıyorum.
Eşimi seviyorum aslında. Yani ona karşı duygularım var. O yanımda olmayınca kendimi boşlukta hissediyorum
Oha kadının evine mi gittiSana dut yedin diye kimse aldattın demedi.
Adamı kafaya taktığın her hareketinden bir mana çıkarmaya çalıştığın her gün günlüğe yazar gibi bugün bunu yaptı şöyle söyledi masasından bana baktı vs vs gibi işin peşini bir türlü bırakmadığın için öyle söylendi.
Adamın evine bile gittin karısı ile karşılıklı güç gösterisinde bulundun. Neymiş kadın davet etmiş ne amaçla gittiydin ben hala anlamadım mesela..
Neyse bu kaç senelik mesele keşke tedavi olmak için bu kadar beklemeseydin kırk kere yazıldı destek al diye.
Ayyy karadutmu merak ettim konuyuDut konusu unutulacak konu mu
Dutmuş bırakmamış
Ne dutmus arkadas
Gerçekten çok sezonluk dizi çıkacak gibi olaylardı, taa o zaman kimisi kızarak kimisi dalgaya vurarak konu sahibine takıntılı olduğunu, psikolojik yardim almasi gerektiğini söyledi ama görünen o ki yardım almamış aldıysa bile bir gıdım faydası olmamışdızı gıbı takıp etmıssayende ogrendım :)) tesekkurler
Oha kadının evine mi gitti
Ne biçim ilişkiler bunlar?Bana ilk eşimin sana karşı yanlış bir hareketini fark ettin mi diye sordu. Hayır etmedim zaten etsem bunları söylemezdim dedim. Bütün olanları anlattım abi dediğim kişi geldi sonra.
1 haftadır uyuyamıyorum dedim. Eşimde konuşmamı istedi ben de o yüzden bunları size anlattım dedim.
Bizde hiç uyuyamadık. O kadının yaptığı hata kaç kişinin üzülmesine sebep oldu dedi
Eşini takdir ettim ne kadarr güveniyor kocasına ki ben olsam onun yerinde daha fazla tepki verirdim. Bana giyin süslen madem seni kıskanıyor vs dedi
Kopyaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?