Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok ciddiyim bu tavsiyeme uyun.gidin esinizi aldatin esinize soyleyin oda sizi aldatsin hem siz rahatlayin hem biz.haftada bir konu aciyosunuz bunlarin yarisi esinizin aldatmasi yarisi sizin onu aldatmanizla ilgili.bu dusuncelerin ciddiyse lutfen tedavi ol toplumdaki diger bireylerin akıbeti icin.

Eşin yanında olmayınca kendini boşlukta hissedip başkalarına sarıyorsun sonra da aldattım mı diye düşünüyorsun. Bence sen zaten aldatmak istiyorsun aldat sende kurtul adam da senden kurtulsun

Siz kafayı aldatma ile bozmussunuz kocanizdan suphe duyuyorsunuz kendinizden şüphe duyuyorsunuz valla gün icinde bir sürü adamla konuşuyorum telefonda :) bazi konularda güldüğümüz de oluyor ama hic flort diye düşünmedim ya da adam evli mi karisini benle mi aldatiyor diye düşünmedim çünkü sizin gibi olaya takmadim
Lutfen her konusmaya anlam yüklemeyi birakin, psikolog randevusu belki de yaptığınız en iyi şey şu an

Hemen boşan,adama yazık. Konusmussun bide yetmemiş gülüş müşsün

Bu özgüvene hayranım konu açıp eski şu konumu biliyorsunuzdur diye atıf yapmak.
Zaten takipteyiz , hatta kendisine özel fan grubu açmayı düşünüyorduk . Her gece çekirdeklerimi alıp “acaba bugün hangi skandala karışacak?” diye sabırsızlıkla bekliyorum keske bide dün ne yediğimizi hatırlayabilseydik

Kabahat bendeki burda ciddiye alıp yorum bekliyorum. Ne kadar dalga geçen var, doğru düzgün yorum yazmak çok zor değil mi

Kabahat bendeki burda ciddiye alıp yorum bekliyorum. Ne kadar dalga geçen var, doğru düzgün yorum yazmak çok zor değil mi
Konuyu anlamadık ki
Kim kimi duttu mesela
Kara dut mu beyaz dut mu
Dalından mı topladınız
O mu size topladı

Duttu fırlattı kalbimi demeden bunları 5azsanız ciddi yazarız

Doğru düzgün yorumları yapmışlar hep. Siz de harekete geçip randevu almışsınız. Üstüne yazacak bir şey yok ki. Biraz da eğlenelim ama biz de sıkılıyoruz evlerde

Pembegül bacım sen bizim aklımızla mı oynuyorsun acaba ?? Kesinlikle tedavi ol gerekirse uzaklaş her yerden hem kafanı dinle hem de tedavini gör...

Çok sıkı bir takipçisi olaraktan dut konusunu da hayrına özet geçsen? ben en son baza altindan cikan camasirda kaldim da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…