- 25 Haziran 2016
- 7.601
- 13.612
- 248
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Burda sanki onun konusunu ezberliyoruz valla böyle yazanlar var sinir oluyorum eski konularımı biliyorsunuz ne bilelim arkada müneccim b. K yemedik nerden bilekBu özgüvene hayranımkonu açıp eski şu konumu biliyorsunuzdur diye atıf yapmak.
Bu yorum youtubedaki kisilerin "benim x maddesini ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz " gibiBu özgüvene hayranımkonu açıp eski şu konumu biliyorsunuzdur diye atıf yapmak.
Hemen boşan,adama yazık. Konusmussun bide yetmemiş gülüş müşsünSiz kafayı aldatma ile bozmussunuz kocanizdan suphe duyuyorsunuz kendinizden şüphe duyuyorsunuz valla gün icinde bir sürü adamla konuşuyorum telefonda :) bazi konularda güldüğümüz de oluyor ama hic flort diye düşünmedim ya da adam evli mi karisini benle mi aldatiyor diye düşünmedim çünkü sizin gibi olaya takmadim
Lutfen her konusmaya anlam yüklemeyi psikolog randevusu belki de yaptığınız en iyi şey şu an
Zaten takipteyiz , hatta kendisine özel fan grubu açmayı düşünüyorduk . Her gece çekirdeklerimi alıp “acaba bugün hangi skandala karışacak?” diye sabırsızlıkla bekliyorumBu özgüvene hayranımkonu açıp eski şu konumu biliyorsunuzdur diye atıf yapmak.
Konuyu anlamadık kiKabahat bendeki burda ciddiye alıp yorum bekliyorum. Ne kadar dalga geçen var, doğru düzgün yorum yazmak çok zor değil mi
dutu nasil yedigine gore degisir aklima kotu koti seyler geliyor tobeeBiriyle dut yiyince kocamızı aldatmış mı oluyormuşuz?
Doğru düzgün yorumları yapmışlar hep. Siz de harekete geçip randevu almışsınız. Üstüne yazacak bir şey yok ki. Biraz da eğlenelim ama biz de sıkılıyoruz evlerdeKabahat bendeki burda ciddiye alıp yorum bekliyorum. Ne kadar dalga geçen var, doğru düzgün yorum yazmak çok zor değil mi
Konu sahibini Serdar Ortaç, abiyi göbeğinden zeytin yenen manken olarak düşünün. Olay sadece dut yemek değil. Dutu sıcak fırına yemekBiri şu dut konusunu özet geçebilir mi? Profil kurcalayamicam şimdi.
Konuya göre yorum yapılıyor bence gayet iyi cevaplar veriliyor sizin acilen tedavi olsanız gerekiyor bu da bir hastalik çünküKabahat bendeki burda ciddiye alıp yorum bekliyorum. Ne kadar dalga geçen var, doğru düzgün yorum yazmak çok zor değil mi
Macera pesinde kosuyorCok uzucu yav...diger konulariniza baktim da mazallah...aldatma olayiyla kafayi bozmissunuz. Yardimsiz asilamaz. Lutfen destek alin..
Pembegül bacım sen bizim aklımızla mı oynuyorsun acaba ?? Kesinlikle tedavi ol gerekirse uzaklaş her yerden hem kafanı dinle hem de tedavini gör...Yine ben evet ancak şu sıralar inanılmaz takıntılı durumdayım benimle dalga geçmicek kişilerden yorum istiyorum.
Daha önceki konularımdan beni biliyorsunuz ve çok saçma buluyorsunuz farkındayım ancak işin içinden çıkamıyorum. Yıllarca eşimin beni aldattığından şüphe duydum, güvensizlik içindeydim elime net birşey geçmedi ancak şimdide kendimden şüphe duymaya başladım
İşyerindeki abi dediğim kişiyle dut yeme konusunu biliyorsunuzdur.çoğu kişi eşini aldattın vs yazmış. Gerçekten aldatmış mı oluyorum? Vicdan azabı duymaya başladım ve ne yapıcağımı bilmiyorum.her gün aynı ortamda. Konuşmamaya çalışıyorum ancak o konuşmaya çakılıyor
Çok sıkıldım
Dalga geçmeden yorum yazarsanız çok sevinirim. Gerçekten şu an içimden çıkamadığım durum içindeyim. Kimseye anlatamıyorum
Bu arada psikolog reandevusu aldım, ancak gidene kadar yinede fikir istiyorum
Ben bekarim zaten kimi nasil boşiyimHemen boşan,adama yazık. Konusmussun bide yetmemiş gülüş müşsün
Çok sıkı bir takipçisi olaraktan dut konusunu da hayrına özet geçsen?Pembegülün konularını özellikle bekliyorum. Takipçisiyim. Ben o biliyosunuz dediği konuları hep biliyorum. Hiçbirini kaçırmak da istemem. Sevdiğim aktivitelerden biridir pembegülün konularını okumak. Hobi gibi düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?