- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
İyi cevaplar var ancak dalga geçende çok fazla. Neden bu kadar dalga geçiliyor anlamıyorum. Dut diye dalga geçen geçene. Keşke yazmasaydım hiçKonuya göre yorum yapılıyor bence gayet iyi cevaplar veriliyor sizin acilen tedavi olsanız gerekiyor bu da bir hastalik çünkü
Baza altından çıkan sütyenle eşinin iç çamaşırındaki saç teli beynimde çok yer etmiş açıkcası dut konusu biraz gerilerde. Ama işyerinden bir adamı sürekli düşündüğünü aklından çıkaramadığını falan yazmıştı o konu dut ile bağlantılıÇok sıkı bir takipçisi olaraktan dut konusunu da hayrına özet geçsen?ben en son baza altindan cikan camasirda kaldim da
Aaa olur mu kesinlikle aldatmadın, tertemizsin, süt gibisin, eşinin başına gelen en güzel şeysinYine ben evet ancak şu sıralar inanılmaz takıntılı durumdayım benimle dalga geçmicek kişilerden yorum istiyorum.
Daha önceki konularımdan beni biliyorsunuz ve çok saçma buluyorsunuz farkındayım ancak işin içinden çıkamıyorum. Yıllarca eşimin beni aldattığından şüphe duydum, güvensizlik içindeydim elime net birşey geçmedi ancak şimdide kendimden şüphe duymaya başladım
İşyerindeki abi dediğim kişiyle dut yeme konusunu biliyorsunuzdur.çoğu kişi eşini aldattın vs yazmış. Gerçekten aldatmış mı oluyorum? Vicdan azabı duymaya başladım ve ne yapıcağımı bilmiyorum.her gün aynı ortamda. Konuşmamaya çalışıyorum ancak o konuşmaya çakılıyor
Çok sıkıldım
Dalga geçmeden yorum yazarsanız çok sevinirim. Gerçekten şu an içimden çıkamadığım durum içindeyim. Kimseye anlatamıyorum
Bu arada psikolog reandevusu aldım, ancak gidene kadar yinede fikir istiyorum
Sizin ciddi bir sorununuz olduğunu düşünüyorum. Çok acil tedavi olmalısınızKabahat bendeki burda ciddiye alıp yorum bekliyorum. Ne kadar dalga geçen var, doğru düzgün yorum yazmak çok zor değil mi
Her konunuz ayrı komik çünkü. Ruj sağlığı yerinde olan insanlara komik geliyor bunlar. Ciddi psikolojik sıkıntılarınız var. Psikolog yanında bir psikiyatristle de görüşün bana kalırsa. Terapiyle çözülecek gibi değil durumunuz.İyi cevaplar var ancak dalga geçende çok fazla. Neden bu kadar dalga geçiliyor anlamıyorum. Dut diye dalga geçen geçene. Keşke yazmasaydım hiç
Ya puhahahhahaDut yedin diye aldatmış mı oldun? O zaman ben hayat kadınıyım
Esinizi aldatmak için cabaliyorsunuz bir yuva yikilacak belkide daha kotu şeyler olacak siz birakin dutu da aklinizi basiniza alinİyi cevaplar var ancak dalga geçende çok fazla. Neden bu kadar dalga geçiliyor anlamıyorum. Dut diye dalga geçen geçene. Keşke yazmasaydım hiç
Siz normal bir konu açsanız düzgün cevaplar gelir. Ama konularınızın ve cevaplarınızın hiç biri normal değil. Böyle başa böyle tarakKabahat bendeki burda ciddiye alıp yorum bekliyorum. Ne kadar dalga geçen var, doğru düzgün yorum yazmak çok zor değil mi
Kulağa sevgiden çok alışkanlık gibi geliyor.Teşekkür ederim saygılı yorumun için
Ben kimsenin boşanmasını istemiyorum. Yani adamın benimle konuşup konuşmaması umrumda bile değil artık. O dönem neden bu şekilde düşündüm bilmiyorum.
Artık hiç takmıyorum. İnanın asla konuşmuyorum, bulunduğu ortamda bulunumuyıeun. Hatta yanıma geliyor başbaşa kalmamak için uzaklaşıyorum.
Eşimi seviyorum aslında. Yani ona karşı duygularım var. O yanımda olmayınca kendimi boşlukta hissediyorum
Eşi, çocuğu var mı ki? Üstelik birde çalışıyor. Bunca işin arasında nasıl vakit buluyor bunlara anlamıyorum.Bence sizin canınız sıkılıyor, heyecan arıyorsunuz. Dizi film gibi bir hayat özlemi var sizde. Ya siz ona buna yürüyorsunuz hatta koşuyorsunuz. Bu arada ay kocam da benim gibi azıcık sağa sola yürüse de eğlensek diyorsunuz. Başka mantıklı açıklama yok yani. Ya hepsi yalan kafada kuruyorsunuz yada fantezi can sıkıntısı arasında bir durumunuz var .
Aklını karıştırma lütfenKulağa sevgiden çok alışkanlık gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?