Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuya göre yorum yapılıyor bence gayet iyi cevaplar veriliyor sizin acilen tedavi olsanız gerekiyor bu da bir hastalik çünkü
İyi cevaplar var ancak dalga geçende çok fazla. Neden bu kadar dalga geçiliyor anlamıyorum. Dut diye dalga geçen geçene. Keşke yazmasaydım hiç

Bence sizin canınız sıkılıyor, heyecan arıyorsunuz. Dizi film gibi bir hayat özlemi var sizde. Ya siz ona buna yürüyorsunuz hatta koşuyorsunuz. Bu arada ay kocam da benim gibi azıcık sağa sola yürüse de eğlensek diyorsunuz. Başka mantıklı açıklama yok yani. Ya hepsi yalan kafada kuruyorsunuz yada fantezi can sıkıntısı arasında bir durumunuz var .

Dut mu yediniz?? Ben Konunuzu bilmiyorum da abi demediğiniz bir adamla bile dut yeseniz bence eşinizi aldatmış olmazsınız ne alaka yani.. Biz bir çok şey yiyoruz yani arkadaşlarımızla ne var ki bunda

Konuyu bilmiyorum ama dut ağacının altında baş başa yenmiş bir dutsa tabi işler değişir...

Çok sıkı bir takipçisi olaraktan dut konusunu da hayrına özet geçsen? ben en son baza altindan cikan camasirda kaldim da
Baza altından çıkan sütyenle eşinin iç çamaşırındaki saç teli beynimde çok yer etmiş açıkcası dut konusu biraz gerilerde. Ama işyerinden bir adamı sürekli düşündüğünü aklından çıkaramadığını falan yazmıştı o konu dut ile bağlantılı

Aaa olur mu kesinlikle aldatmadın, tertemizsin, süt gibisin, eşinin başına gelen en güzel şeysin pembecik bizi sal artık gözünü seveyim

bak sabırla guzelce tane tane anlatıyorum ben sabırlı ınsanımdır

evet aldatmıs oldun cunku o adamın ılgısı oldugunu bılıyordun bıle bıle bırlıkte bu etkınlıgı yaptın
onunla aynı ortamda bulunmak hosuma gıttı dedın adamın ılgısı de hosuma gıttı pesımden kosup duruyor dedın bunlar aldatmaktır

bızler hayatımızda bırı varken baska bırı ılgı gosterırse rahatsız olur uzaklasırız
bızı rahatsız eden sey senı mutlu ettı

sorunu anlayabılecek kapasıten oldugunu dusunuyorum sımdı buna bıraz kafa yor

İyi cevaplar var ancak dalga geçende çok fazla. Neden bu kadar dalga geçiliyor anlamıyorum. Dut diye dalga geçen geçene. Keşke yazmasaydım hiç
Her konunuz ayrı komik çünkü. Ruj sağlığı yerinde olan insanlara komik geliyor bunlar. Ciddi psikolojik sıkıntılarınız var. Psikolog yanında bir psikiyatristle de görüşün bana kalırsa. Terapiyle çözülecek gibi değil durumunuz.

Esinizi aldatmak için cabaliyorsunuz bir yuva yikilacak belkide daha kotu şeyler olacak siz birakin dutu da aklinizi basiniza alin

Sizin okb soru-onay döngünüzü 329843. kereye idare etmek zorunda değil insanlar ki artık tik oldu iyice size.
Bundan kaç konu evvel dendi "Psikiyatriste gidin, iyi değilsiniz, bu şekilde olmaz, takıntılı bir hal bu sizdeki, ihmal etmeyin" diye.
Her seferinde gittiniz gideceksiniz, çıkmaz ayın son çarşambası.

Siz bilirsiniz, kendi hayatınız. Bu rahatlama döngünüze katılmıyorum, onay alamadıkça psikiyatri işini hızlandırırsınız diye umuyor ve diyorum ki:
Kocanız sizi aldatıyor, siz de kocanızı aldatıyorsunuz, karşılıklı birbirinizi aldata aldata bir hal olmuşsunuz, alın buyurun.

Kabahat bendeki burda ciddiye alıp yorum bekliyorum. Ne kadar dalga geçen var, doğru düzgün yorum yazmak çok zor değil mi
Siz normal bir konu açsanız düzgün cevaplar gelir. Ama konularınızın ve cevaplarınızın hiç biri normal değil. Böyle başa böyle tarak

Kulağa sevgiden çok alışkanlık gibi geliyor.

Eşi, çocuğu var mı ki? Üstelik birde çalışıyor. Bunca işin arasında nasıl vakit buluyor bunlara anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…