- Konu Sahibi MoonlitSoul
-
Açıkçası bana yardım etmesi hiç mantıklı gelmedi 10 yıl çok uzun bi süre . Düşünüyorum ben olsam eğer zor durumdaysa yardım eder kendisini toparlamasini sağladım ama 10 yıl kesinlikle devam etmezdim eğer onun hayatının alt üst olmasında benim büyük bi payım yoksa vicdan yapmiyorsam ne bileyim kafam da yazmaya başladımYok, boşanalı 10 yıldan fazla olmuş
Bebegimle bir daha aile kuramam demissiniz ama bu yasadiginiz da evlilik degil, cocuga sunulan da yuva degil. Evladinizin ileride babasi gibi ahlak zafiyetli, sorumsuz bir bencil olma ihtimali var. Cunku onu gorecek. Sevecekseniz su anda evladinizi sevin, bagriniza basin. Bu evliligi surdurdugunuzde ileride cocugunuz maalesef size saygi duymayacak. Para onemli ama cocuk icin saglikli anne baba daha onemli luks yasamdansa. Babasiz buyuyen kiz cocuklari hep yarali kalacak diye bir sey yok. Iyi bir psikologla alginiz daha saglikli hale gelecektir. Ne kadinlar gordum o kadar zorluga ve travmaya ragmen guclu anne oldular. Kolay degil ama evladiniz bunu hakediyor. Esiniz gibi adamlar 60 li yaslarinda bile degismezler. Gencliginize, evladinizin gelecegine yazik.Amin. Babasız bir çocukluk geçirdiğim için aileye çok önem veririm. Boşansak boşanırız ama ben aile istemiştim bu hayatta en çok, çocukla boşanmaktan çok korktuğum için şuan istemiyorum. Bir daha aile kuramam bebeğim varken istemem de zaten.Tek şey sabır herhalde zaman gösterecek belki de
Kendinden yasca kucuk bir kizla evlenen zengin bir adam var. Ucuncu esi. Diger eski iki esi de hep beraber yanlarinda surekli gorusuyorlar.O diziyi izlemedim, konusu nasıl ki?
Boşanmamak istemememin sebebi lüks değil ki, eşimle çok güzel zamanlar geçirdik onları özlemekten yalnız kalmaktan korkuyorum. Hayatıma devam ederim boşanırsam tabi sonuçta benim de bir işim var. ne istediğimi bilmiyorum sadece şu an. Boşanma süreci nasıl olur hepsi aklımı karıştırıyor.Bebegimle bir daha aile kuramam demissiniz ama bu yasadiginiz da evlilik degil, cocuga sunulan da yuva degil. Evladinizin ileride babasi gibi ahlak zafiyetli, sorumsuz bir bencil olma ihtimali var. Cunku onu gorecek. Sevecekseniz su anda evladinizi sevin, bagriniza basin. Bu evliligi surdurdugunuzde ileride cocugunuz maalesef size saygi duymayacak. Para onemli ama cocuk icin saglikli anne baba daha onemli luks yasamdansa. Babasiz buyuyen kiz cocuklari hep yarali kalacak diye bir sey yok. Iyi bir psikologla alginiz daha saglikli hale gelecektir. Ne kadinlar gordum o kadar zorluga ve travmaya ragmen guclu anne oldular. Kolay degil ama evladiniz bunu hakediyor. Esiniz gibi adamlar 60 li yaslarinda bile degismezler. Gencliginize, evladinizin gelecegine yazik.
Hayır aksine sürekli beraberizdir, tatillere, yemeklere hep beraber gideriz. Özel hayatta hep beraber plan yaparız. Nadiren o arkadaşlarıyla çıkar ben de kendi arkadaşlarımla. Hatta ben kendi arkadaşlarımla daha sık görüşürüm. Eskilerle görüşmek derken kendisi aramıyor ama aradıklarında da normal konuşuyor soğuk da konuşmuyor yani. Bir yerde görünce selam veriyor gibi şeyler. Daha fazlası vardır mutlaka ama söylemiyor bana, benden gizliyor. Aldattığını düşünmüyorum açıkçası ama bana saygısı yokSanırım sadece kağıt üzerinde evlenmiş. yaşım geçiyor aile kurayım çocuğum olsun diye uygun aday aramış ve bulmuş gibi. Sizi kendi hayatına dahil etmiyor. Ortak bir hayatınız yok gibi görünüyor dışardan. Birlikte tatillere gidiyor musunuz, oturup sohbet ediyor musunuz, sizin için planladığı ortak etkinlikleriniz var mı? Eskilerle görüşmek ve bu kadar kapalı kutu olmak hiç normal değil bir evlilikte.
Ben de çok bozuldum boşanmanın eşiğine geldik zaten eski eşe para gönderme mevzusundan dolayı. Kadına bir ayda 6bin göndermiş zorla söylettim bunu da. Ama benim için önemli bir para değil dedi bana. Ben ondan bebeğimiz olmasına rağmen asla o kadar para istemedim kendim için. Hakkını yemeyeyim benim için birçok şey yapıyor tatile gidiyoruz, bazen kıyafet alışverişi vs o ödüyor ama onları bana sunduğu büyük bir olanak mı görüyor bilmiyorum. O kadına 1 verdiysem sana 100 yapıyorum yetmiyor diyor bir de.
Ben de zaten bu tarz konularda sinirlenip eşime tokat attım birkaç defa. O da bunu hazmedemiyor. Hatalıyım evet de kim bu durumda ne yapar merak ediyorum. Ama artık umursamıyorum galiba susmayı öğreniyorum.6 bin mi?
Ayy sinirden güldüm..
Neden boşanmışlar bunlar merak ettim?
Yerinizde olsam çoktan cinnet geçirmiştim bu arada ama faydası olacağını sanmıyorum :S
Asıl hata eşimde ona yüz veriyor ki kadın da bu kadar talepte bulunabiliyor. Ama en azından Kadının aramasını önlemek için ne yapılabilir sizce?Bunun adi evlilik degil ki... eski es ne alaka. Neresinden tutarsan elinde kaliyor.
Sizin söz hakkınız yok ama eski eşin var gibi.Bu imkanları kendisi ve ailesi sayesinde elde etmiş benim bir hakkım olduğunu düşünmüyor anladığım kadarıyla . Gözüm de yok, aynı meslekteyiz ileride belki ben de kazanırım o kadar ama kendimi evdeki evcil hayvan gibi hissediyorum. Söz hakkım yok birçok şeyde.
Bunu onleyemezsin. Sana sadakat sozu olan esin. Bunu mahkeme de oyle soyler. Esinin kadina yuz vermemesi gerekir. Esin demek ki hem seni hem de kadini idare ediyor. Esin evliliginin farkinda degil hala. Kadina odeme yapiyorsa da banka araciligiyla her ay gonderebilir ki zaten nafaka da yokmus ortada. O da tuhaf. Kadinla gorusmesi gerekmez ki. Banka ile gonderebilir. Ortada aslinda bir suru koca koca yalanlar var ve seni salak yerine koyuyorlar.Asıl hata eşimde ona yüz veriyor ki kadın da bu kadar talepte bulunabiliyor. Ama en azından Kadının aramasını önlemek için ne yapılabilir sizce?
Üzgünüm ama bu paragraf buram buram kendim ettim kendim buldum kokuyor. Daha sevgiliyken yakalamışsınız ve tabiki ayrılmalıydınız. Olacaklar zaten ortadaymış. Artık aşk mı yoksa lüksün şatafatı mı gözünüzü boyamış bilemiyorum ama yaşadıklarınız sürpriz değil. Ve tahmin etmek için dahi olmaya da gerek yokmuş.Biz çıkarken tesadüfen eşiyle çocuk olmamasına rağmen görüştüğünü öğrendim ve inanılmaz büyük kavgalar ettik bu sebepten. Ayrılmak istemiştim o dönem ama çok aşık olduğumu düşündüğüm için ayrılmadım
Eski eşle arkadaş kalmışlar, evlendiğimizden beri de sadece para gönderiyorum vicdanım rahat diyor. Kadını sevdiğini düşünmüyorum ama belki de seviyordur bilmiyorum ki.
Övmek gibi olmasın ama gayet güzel bir kadınım, ona göre çok gencim ama kıskanmayınca kıskanmıyor işte. Eski sevgilimle kahve içmeye gidiyorum desem tamam derben de valla gülüyorum bana dediklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?