Eşimi anlayamıyorum ve tanımadığımı düşünüyorum

Gelmemi istemiyor değil aksine ben gitmek istemiyorum, soğudum yani oradan. Eski eşi ise zaten sürekli kendisi istiyor durumu da bence çok kötü değil ama acındırıyormuş duyduğum kadarıyla. Ben bilmeden göndermesi görüşmesi çıldırttı beni sanki aralarında bir şey varmış gibi.

Son düzenleme:
seni öfkelendiren o senlik bir durum değil ayrıca yeni doğum yapmışsın sana bunları nasıl yaşatabilir eğer evliliğini kurtarmaya değecek gibi görüyorsan mücadele et eğer değmez diyorsan seni yıpratıp yaşlandıracaksa hiç olmasın hayatında yaşın daha çok genç oyle hayat mı geçer benim eski nişanlımda öyleydi ve ayrıldık bende de öfke sorunu oluşmuştu sen evlenmişsin illa o beğensin diye değil süslen püslen kendine bak cıvıl cıvıl ol onu takma bak nasıl oluyor çevre edin

E kadınla ihtiyaç oldukça para vereceğim diye anlaşmış. Bunun için de illa konuşmaları gerekiyor. Buluşup program yapmamışlar.

Bence ihtiyacınız olduğunda isteyin. “İstesem ailem de destek olur ama sen varken uygun olmaz, sen de kızarsın diye onlardan istemedim” dersiniz. O da “tabii canım olur mu öyle şey” vs der.

Sana göre güzel giden, yada kendini öyle kandırdığın bi evliliğin var.
Böyle olmaz.
Eski sevgilinle görüşebilirsin ne demek yahu? Bu ne genişlik! Höh.

Haremini kurmuş...Nasıl kaldırıyorsunuz eski sevgililer ile görüşmeler, eski karısıyla görüşmeleri? Çalışmasanız anlardık ama...Bu kadınlarla sadece konuşmuyordur bunu da biliyorsunuz sanırım...

Bir insanın şirketi varsa kazandığı para gerçekten de şirketindir. Çalışanlar olmasa şirket de idare etmez. Çalışanlara karışman doğru değil. Bu konuda kocan haklı.

Gelir konusunda ise benim eşim sadece bana söyler anne baba kardeşe falan asla söylemez. O da ben çok üstelersem. Burada da sen haklısın.

Eski eşten çocuk var mı onu söylememişsin. Çocuk yoksa neden görüşüyorlar sadece para için mi? Sadece para içinse sen haklısın. Ama çocuk varsa bir şey diyemem. Bu durumdan çok rahatsizsan gurur yapmak yerine sen de harca. Neden harcamıyorsun ki?

Ben kendi maaşımla kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum evin vs ya da kıyafet alışverişine beraber çıktıysak bana kesinlikle ödetmez o alır
Bu cümle bana göre çok yanlış. Siz ev arkadaşı mısınız da beyfendi sana ödemez asla kendi alır diyorsun? Sen onun nikahlı eşisin. Bu işin normali budur. İmkanı olan bir erkek asla karısının maaşına dokunmaz hatta bütün ihtiyaçlarını da karşılar. Karşılamayan en adi ........

Buradaki her şeyi geçtim eski sevgilileriyle görüşmek demek benim için bosanma sebebidir.

Gelır konusunda erkeklerın geneli böye sanırım.
Hiçbiri gelirini net söylemıyor.Bdvde onlarca konu var bugun bunla ilgili.
Geliri söylemedikleri gibi,borcları da söylemeyi sevmiyorlar.
Cok zor bi hayat sizinki,esınız playboy denen adamalrdan gibi burdan bakınca
Ve sanırım degismeye niyeti yok..

sizi kuma yapmış haberiniz yok bence. eski karısına sevgililerine para harcayan bi adam ama karısına gelirini söylemez ki o paranın yok olduğu anlaşılmasın hem de belki sizden gizli yatırım yapıyor haberiniz yok. bir de bu paranın karşılığını alıyordur bence. size harcamazken başka kadınlara para saçıyorsa onlarla yatıyordur yani size gerek yok çünkü elinin altındasınız.

bilmiyorum boşanmayın demişsiniz ama sevgiliyken bile eskileriyle görüşülmesini kabul etmez çoğu kadın. siz bunu bile bile evlenmişsiniz yapacak bir şey yok. susup çekeceksiniz ya da boşanacaksınız. hiçbir şey yapamazsınız adamın yapısı böyle.

Kadının ve ailesinin yardımıyla zengin olmuş diye yazmışsınız. Kadın madem zengin, neden sigara parası istiyor? Ayrıca para isteyen biri hırsız olmaz. Sanki parayı cüzdanından gizlice çalıyor. Sorun eski eşi değil; eşiniz. Adam bütün eski sevgilileriyle görüşüyor bir de çekinmeden size de görüş diyor. Bu rahatlık ya da modernlik değil. Üzgünüm ama sizi umursamıyor. Evliliğinizde kurtarılacak pek bir şey göremedim. Hayırlısı olsun sizin için.

Ortak çocuk var mı

Yok kendisi ve ailesi sayesinde demiştim. Kadının kendi durumu ve ailesinin durumu da pek iyi değilmiş. Hırsız diyorum geçmiş evliliklerinde yaşadıkları bazı durumlardan dolayı. yoksa para istemesi hırsızlık değil arsızlık aslında. Çok detaya girmedim yanlış anladınız haklısınız. Bilmiyorum dediğim gibi çok rahat, kıskanılmak değer verilmek istiyorum ama yok yani. Gerçekten dediği gibi erkek çevresi mi edinsem bilmiyorum kıskanması için?

Ya gelirini bilmeyeyim umrumda değil de tahmin bile edemiyorum. 10bin kazanıyormuşum gibi yaşa diyor ama sanki 50bin kazanıyormuş gibi davranıyor bazen. Mesela ne gibi anlamadım?
ne kadar yaş farkınız var? Başta bu sebeple ciddi kavga etmişsiniz, niye ısrarla net bir rakam öğrenmek istiyorsunuz?

Endişe ettiğiniz için yaşamınızdan, çocuğun masrafından kısıyor musunuz mesela?

Bu maaş konusunda bu kadar ısrarcı olduğunuz için, o da acaba benimle param için mi evlendi diye düşünebilir.

Sizin ilk evliliğiniz, adam sizden 10 yıl önce boşanmış +15 yaş farkı varsa, onun tarafından bakınca da şüpheli duruyor bence.

Konunuzu okurken aklima su sacma yasak elma dizisi geldi. Evlenmeden once bu huylarini mutlaka gormussunuzdur. Buna ragmen evlenip adami degistirmeye calismanin bir anlami yok. Eger size uymuyorsa bosanin.

Ondan gördüğüm bir şey yok mal mülk araba vs asla istemedim, maaşını da çok ısrar etmedim 3-4 kere sordum ama aşırı harcadığında gerek yok diye müdahale ettiğim oldu. Ya da bana sormadan birilerine çok pahalı şeyler aldığında bana neden söylemedin dedim. Kavga ettik yani. Ama sorun şu para isteyen asıl ben değilim eski eşi. Benim yaşım genç olduğu için öyle görünüyor galiba dışardan.

Benim eşimde gorusurdu bekarken ağzının payını verdim üni.den gençlerle takılarak ayrılmıştı o zaman benden ve evlendik
Sonra benden saklamaya basladi yakaladım
Büyük kavgalar ve eski ciktiklarimin hala bana msjlar attığıni yakaladı oda ama ben cvp vermemistim bı gün kesin ayrılma kararı aldığımda anladı hata olduğunu
Ama canım ne kadar acidi bilen yok hala

Bu çok iyiydi

Kendisi öyle olduğunu ve vicdanının rahat olduğunu iddia ediyor. Konuyu çok uzatınca da konuşmayacağım yeter diyip aylarca susuyor. Şuan o durumdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…