- 6 Mayıs 2019
- 937
- 578
- 103
- Konu Sahibi MoonlitSoul
-
Gelmemi istemiyor değil aksine ben gitmek istemiyorum, soğudum yani oradan. Eski eşi ise zaten sürekli kendisi istiyor durumu da bence çok kötü değil ama acındırıyormuş duyduğum kadarıyla. Ben bilmeden göndermesi görüşmesi çıldırttı beni sanki aralarında bir şey varmış gibi.-Evlilikte eski eş eski sevgiliyle görüşmek kesinlikle doğru değil insanın içine şüphe düşürecek her hareketten kacinilmali
- eşler arasında kesinlikle gizli saklı olmaz maddi varlıklar maaş kesinlikle saklanmaz .
- ailelere her kavga anlatılmaz eğer boşanma aşamasına geldiyseniz ailelere haber verebilirsiniz her şey olmasada da o zaman anlatılabilir ama kesinlikle boşanma aşamasında değilseniz ailelere her tartışmayı açmak büyük hata
- evlilikte taraflar net olmalı isteklerinde yani seviyorum katlanirim enerjisini verirseniz hiç bir degerinjz kalmaz .
- eşinizin iş yerine ziyarete gitmekte kadın erkek hiç sorun yoktur benim eşimin çalışma ortamı tamamen erkek buna rağmen arada sırada gider çayını içerim . Eğer gelmemi istemiyorsa bana açıklama yapmalı.
- nafaka söz konusu değilse kesinlikle kesinlikle göndermesi doğru değil o kadının da kabul etmesi çok çok çirkin
seni öfkelendiren o senlik bir durum değil ayrıca yeni doğum yapmışsın sana bunları nasıl yaşatabilir eğer evliliğini kurtarmaya değecek gibi görüyorsan mücadele et eğer değmez diyorsan seni yıpratıp yaşlandıracaksa hiç olmasın hayatında yaşın daha çok genç oyle hayat mı geçer benim eski nişanlımda öyleydi ve ayrıldık bende de öfke sorunu oluşmuştu sen evlenmişsin illa o beğensin diye değil süslen püslen kendine bak cıvıl cıvıl ol onu takma bak nasıl oluyor çevre edinHatalarımı biliyorum öfke kontrolü sıkıntım var fakat eski sevgiliyle eski eşle görüşüp bunu ona sorduğumda susup bir kelime etmeyip evden gitmeye kalkarsa kim sakin kalabilir bilmiyorum. Kalabilen olur mu cidden soruyorum
Biz sevgili olana kadar arkadaş gibi yüzyüze de görüşmüşler. Evlendikten sonra telefonla görüşmüş sadece, zaten genelde tek başına birşey yapmaz birlikte yaparız. Görüşseydi anlar mıydım bilmiyorum ama yalan söylüyor da olabilir. Genelde akşamları evde olan biri yani
O vermeden istemek istemiyorum alışık değilim aileden de. Bu arada para için evlendiğimi söyleyenler olmuş ama benim de ailemin durumu bu kadar olmasa da gayet iyidir. İstesem onlar da destek olur bana bazı şeyler için ama evliyken olmaz diye hiç karıştırmıyorum
çok Güzel giden bir ilişlimiz varken şuan evde çocuk için bir arada olan iki insanız. Sorunlarımız ise bana yalan söylemesi, onu birilerinden kıskanmam, başkalarıyla kendimi kıyaslamam, gelirimizden bihaber olmam, eski eşinin arsızlığı, benim tüm kavgalarımızı ailelerimize yansıtmam.
Bu cümle bana göre çok yanlış. Siz ev arkadaşı mısınız da beyfendi sana ödemez asla kendi alır diyorsun? Sen onun nikahlı eşisin. Bu işin normali budur. İmkanı olan bir erkek asla karısının maaşına dokunmaz hatta bütün ihtiyaçlarını da karşılar. Karşılamayan en adi ........Ben kendi maaşımla kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum evin vs ya da kıyafet alışverişine beraber çıktıysak bana kesinlikle ödetmez o alır
Bu imkanları kendisi ve ailesi sayesinde elde etmiş benim bir hakkım olduğunu düşünmüyor anladığım kadarıyla . Gözüm de yok, aynı meslekteyiz ileride belki ben de kazanırım o kadar ama kendimi evdeki evcil hayvan gibi hissediyorum. Söz hakkım yok birçok şeyde.
Kadının ve ailesinin yardımıyla zengin olmuş diye yazmışsınız. Kadın madem zengin, neden sigara parası istiyor? Ayrıca para isteyen biri hırsız olmaz. Sanki parayı cüzdanından gizlice çalıyor. Sorun eski eşi değil; eşiniz. Adam bütün eski sevgilileriyle görüşüyor bir de çekinmeden size de görüş diyor. Bu rahatlık ya da modernlik değil. Üzgünüm ama sizi umursamıyor. Evliliğinizde kurtarılacak pek bir şey göremedim. Hayırlısı olsun sizin için.Dünyanın en i
Kadın saygı duyacağım bir insan değil, hırsız bir kadın diyebilirim. Eşimle liseden beri sevgili olup evlenmişler ve boşanmışlar. Hırsız bir kadın yani sürekli para koparma peşinde. Eski mesajlarını görmüştüm sigara parası için bile arıyormuş yani o derece. Durumu iyi olmadığı için acındırıyor galiba eşim de hiç gelemez böyle şeylere. Valla aralarındaki şeyi ben de çözemedim.
Ortak çocuk var mıGelmemi istemiyor değil aksine ben gitmek istemiyorum, soğudum yani oradan. Eski eşi ise zaten sürekli kendisi istiyor durumu da bence çok kötü değil ama acındırıyormuş duyduğum kadarıyla. Ben bilmeden göndermesi görüşmesi çıldırttı beni sanki aralarında bir şey varmış gibi.
Yok kendisi ve ailesi sayesinde demiştim. Kadının kendi durumu ve ailesinin durumu da pek iyi değilmiş. Hırsız diyorum geçmiş evliliklerinde yaşadıkları bazı durumlardan dolayı. yoksa para istemesi hırsızlık değil arsızlık aslında. Çok detaya girmedim yanlış anladınız haklısınız. Bilmiyorum dediğim gibi çok rahat, kıskanılmak değer verilmek istiyorum ama yok yani. Gerçekten dediği gibi erkek çevresi mi edinsem bilmiyorum kıskanması için?Kadının ve ailesinin yardımıyla zengin olmuş diye yazmışsınız. Kadın madem zengin, neden sigara parası istiyor? Ayrıca para isteyen biri hırsız olmaz. Sanki parayı cüzdanından gizlice çalıyor. Sorun eski eşi değil; eşiniz. Adam bütün eski sevgilileriyle görüşüyor bir de çekinmeden size de görüş diyor. Bu rahatlık ya da modernlik değil. Üzgünüm ama sizi umursamıyor. Evliliğinizde kurtarılacak pek bir şey göremedim. Hayırlısı olsun sizin için.
Yok, boşanalı 10 yıldan fazla olmuşOrtak çocuk var mı
ne kadar yaş farkınız var? Başta bu sebeple ciddi kavga etmişsiniz, niye ısrarla net bir rakam öğrenmek istiyorsunuz?Ya gelirini bilmeyeyim umrumda değil de tahmin bile edemiyorum. 10bin kazanıyormuşum gibi yaşa diyor ama sanki 50bin kazanıyormuş gibi davranıyor bazen. Mesela ne gibi anlamadım?
Ondan gördüğüm bir şey yok mal mülk araba vs asla istemedim, maaşını da çok ısrar etmedim 3-4 kere sordum ama aşırı harcadığında gerek yok diye müdahale ettiğim oldu. Ya da bana sormadan birilerine çok pahalı şeyler aldığında bana neden söylemedin dedim. Kavga ettik yani. Ama sorun şu para isteyen asıl ben değilim eski eşi. Benim yaşım genç olduğu için öyle görünüyor galiba dışardan.ne kadar yaş farkınız var? Başta bu sebeple ciddi kavga etmişsiniz, niye ısrarla net bir rakam öğrenmek istiyorsunuz?
Endişe ettiğiniz için yaşamınızdan, çocuğun masrafından kısıyor musunuz mesela?
Bu maaş konusunda bu kadar ısrarcı olduğunuz için, o da acaba benimle param için mi evlendi diye düşünebilir.
Sizin ilk evliliğiniz, adam sizden 10 yıl önce boşanmış +15 yaş farkı varsa, onun tarafından bakınca da şüpheli duruyor bence.
O diziyi izlemedim, konusu nasıl ki?Konunuzu okurken aklima su sacma yasak elma dizisi geldi. Evlenmeden once bu huylarini mutlaka gormussunuzdur. Buna ragmen evlenip adami degistirmeye calismanin bir anlami yok. Eger size uymuyorsa bosanin.
Bu çok iyiydiBoşanmak istemiyorum demenize binaen:
1- Eşinizin parasını tutumluluk göstermeden kendiniz ve çocuğunuz için harcayın ve her ihtimale karşı eşinizden gizlice para biriktirin. Kendi paranızı saklayıp ondan harcayın. Dünyanın binbir türlü hali var. Boşanma noktasına ulaşırsanız mesela çocuğunuzu daha iyi kazanan eski koca alabilir. Böyle bir senaryo için bile olsa para biriktirin. Tabi olmasın inşallah.
2- Kocanız size iyi bakıyorsa nereye ne harcamış hiç karışmayın gereksiz sinirlerinizi yıpratırsınız. Erken öten horozun başına gelen size de olmasın derim. Susun hiç açmayın bile bu konuları.
3- Eşinizin gelirini artık sormayın. Bunun yerine çocuğunuz için yatırım fonları, banka da para biriktirme gibi konuları konuşun. Evladınızın geleceğine yatırım yapın bir taraftan.
4- Kesinlikle eğlenceli olun ve iyi giyinin. Bakımlı olun. Ailecek eğlenceli zamanlar planlayın.
5- Eşinizi evinde rahat ettirin. Kaçılacak bir hapishane hissi vermeyin. Ona yuva olsun. 4. maddeyi uygulayın.
6- Eğer imkanınız varsa iş dışında kendinizi geliştirecek bir kursa yazılın. Bakıcı tutun gerekirse çocuğunuza. Gidin artık dans mı, resim mi, çini mi, enstrüman mı neye ilginiz varsa. Burada sosyalleşin psikolojinize iyi gelecek ve özgüveniniz de pekişecektir. Eşinizi de sosyal olusunuz olumlu etkiliyecektir.
Kendisi öyle olduğunu ve vicdanının rahat olduğunu iddia ediyor. Konuyu çok uzatınca da konuşmayacağım yeter diyip aylarca susuyor. Şuan o durumdayız.Haremini kurmuş...Nasıl kaldırıyorsunuz eski sevgililer ile görüşmeler, eski karısıyla görüşmeleri? Çalışmasanız anlardık ama...Bu kadınlarla sadece konuşmuyordur bunu da biliyorsunuz sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?