Eşimi anlayamıyorum ve tanımadığımı düşünüyorum

Öncelikle biraz sakin olun ,birinin var olam hayatına sonradan dahil olup şunu görme bunu yapma demek karşı tarafı iter adam sizi sevmiş evlenmiş,diğerlerini değil belli ki maddi anlamda sömürüldüğünü düşündüpü ilişkileri olmuş karışmayın işine sizin rahatınız yerinde değil mi sorun yok ,
Bende sevgilimle aynı sektördeyim asla beraber çalışmadık ,o patron ben müdürüm gelirimiz eşit değil,işsiz kaldım gel benimle çalış demedi ,erkekler kadın işyerine karışsın istemiyor.
Eski eşe gelince hiç yadırgamayın kuzenim boşanalı bi 20 yıl oldu hala eski eşi nelerini kapadı ödedi ve ödüyor ,ilkin bendim ben sebep oldum mantığı var
Bir psikologa gidin özgüven sahibi olun

Aşik kelimesini, "çok zengin" lafi ile değistirirsek tablo daha net olur. Adam ayda 3bin alip bide eski eşine para yollasa evlenirmiydin onun ile? Pek sanmiyorum. Hemen tabi çocuk yapildi, güya adam dahada bağlansin, eski karisinada mesaj olur "baak çocuğumuz var, çook mutluyuz" diye.

Ancak elinde patladi işte. Ya artik kendini para ile mutlu edeceksin, bol aliş veriş yaparak, pahali yoga pilates kurslarina giderek. Yada boşanacaksin. Aldatan bir erkek ile (ki flört döneminizden beri adam seni aldatiyor) ben olsam bir ömür beraber geçirmezdim.

Adamda ego tavan, fakat sizin hatanız flört ederken eski hatunuyla görüşmesine rağmen devam etmeniz.
Size saygısı zaten yokmuş, olmayacak da böyle tipler işine burun soktuğunuz anda sizi aşağılar.
Eskiye de dönmesi muhtemeldir bu arada.

adamın kafası öyle.. normal ona göre.
farklı iki dünyanın insanısınız.
değiştirmeye çalıştıkça elinizde patlar.
zaten bilerek evlenmişsiniz..

Evlilik içinde en zor sorunlardan biride bu çiftler kazançlarını söylemek istemezler karşı tarafa ve asla harcamalarına mudahaşe edilsin istemezler ne ala böyle yaşam olmaz

ben şirketi merak ettim, eleman ihtiyaçları mevcut mu?

Kıyafet parasını onun ödemesi tatillere gitmeniz onun size yaptığı bir lütuf değil ki benim eşim yeni esnaf ben çalışmıyorum ve haliyle borçlarımız var ama üç dört ay önce benim üzerime bir devre mülk aldı ve hiç beklemiyordum çünkü durumumuz şuan kısıtlı biraz. Bende bu sabah hastaneye giderken lüks sitelerin yanından geçtim. Keşke dedim daha zengin bir hayatımız olsaydı çocuklarımız böyle çocuk parkı olan büyük bir sitenin içinde büyüseymiş e bu da eşimin daha çok kazanmasına bakıyor mesleğim olmadığı için. Ama bakıyorum ki lüks hayatların da bir derdi mutlaka oluyor. Tabii olmayan da vardır. Size eski sevgililerinle görüşebilirsin demesi fazlasıyla abes. Eşiniz çook geniş bir insan. Çevresi öyle olabilir mi arkadaşları falan

valla sizinkisi cagimizin modern evliliklerinden olmuş

Bu adamın ya eski karısı olmak lazım yada çalışanı. Ama şimdi ki eş asla değil.
Ayrıca kendi maasini harcama bence. Belki yazan arkadaşlar olmuştur yorum.lari oku.adan yazıyorum. Cocugunun ihtiyaclarini ve kendi ihtiyaclarini Esi ne al dir kendi paranı biriktir. Madem eski es e 6bin gönderecek kadar var parası kusura bakma sana da harcasin. Sakın gurur yapıp istememezlik etme. Bir laf vardır ya hani dünya arsız ile yuzsuzun diye gercekten oyle. Ki eşinden birşey talep etmek arsizlik değil yanlış anlama. Gurur yapma diye soyluyorum

Neden kendi maaşından harcama yapıyorsun ben de bunu anlamadım. Böyle zengin bir adam vermedi mi eline bir kredi kartı ??? Konuya da inanasım gelmedi açıkçası bu kadar da olmaz dedirtti

Bence sen gururlu durdugun icin sana maddi anlamda destek olmuyor gurursuz olanlarda oyle yiyor iste akilli gecinen saflardan kocan. Eski es ve sevgiliyle gorusmesine bende asla tahammul edemezdim ama boyle bi adamida sevmezdim hala nasil asiksiniz hayret.

Neden kendi maaşından harcama yapıyorsun ben de bunu anlamadım. Böyle zengin bir adam vermedi mi eline bir kredi kartı ??? Konuya da inanasım gelmedi açıkçası bu kadar da olmaz dedirtti
Gerçek gerçek eşim birçok şeyi eve vs kendisi aldığı için ve kendi kartlarım olduğu için ek kart vs yok bende, o da ben de teklif etmedik.

Ailesi de öyle biraz rahat ve zaten en yakın arkadaşlarının da çok normal olduğunu söyleyemem. İyi insanlar ama evlilik anlayışları farklı. Aldatma vs olayları çok

Sadece telefonda mı görüşüyorlarmış?
Biz sevgili olana kadar arkadaş gibi yüzyüze de görüşmüşler. Evlendikten sonra telefonla görüşmüş sadece, zaten genelde tek başına birşey yapmaz birlikte yaparız. Görüşseydi anlar mıydım bilmiyorum ama yalan söylüyor da olabilir. Genelde akşamları evde olan biri yani

O vermeden istemek istemiyorum alışık değilim aileden de. Bu arada para için evlendiğimi söyleyenler olmuş ama benim de ailemin durumu bu kadar olmasa da gayet iyidir. İstesem onlar da destek olur bana bazı şeyler için ama evliyken olmaz diye hiç karıştırmıyorum

Eski eş ve eski sevgililerle görüşmesi cok tuhaf
Maddi gelirini söylemek istememiş olabilir normal karsılıyorum ancak kendi maaşınla kendine yetmeye calısma madem birlikte gidince o alıyor herşeyini ona aldırıp kenara paranı at mutlaka yarın ne olacagınız belli değil bi güvencen olsun
Şirket ici organizasyonları vergiden düşüyor birebir cebinden bişey cıkmıyor o yüzden o kadar rahattır diye düşünüyorum

kendinize güvenin..
madem boşanmak istemiyorsunuz adamın huyu böyle deyip darlatmayın..
olumlu, eğlenceli biri olun, güzel ve markalı giyinin
ama bir yandan da gizlice para biriktirin, kendi paranızı hiç harcamayın..
bazen böyle olur, siz tutumlu ve ölçülü davrandıkça adınız eziğe çıkar, siz de hep talepkar olun..

-Evlilikte eski eş eski sevgiliyle görüşmek kesinlikle doğru değil insanın içine şüphe düşürecek her hareketten kacinilmali
- eşler arasında kesinlikle gizli saklı olmaz maddi varlıklar maaş kesinlikle saklanmaz .
- ailelere her kavga anlatılmaz eğer boşanma aşamasına geldiyseniz ailelere haber verebilirsiniz her şey olmasada da o zaman anlatılabilir ama kesinlikle boşanma aşamasında değilseniz ailelere her tartışmayı açmak büyük hata
- evlilikte taraflar net olmalı isteklerinde yani seviyorum katlanirim enerjisini verirseniz hiç bir degerinjz kalmaz .
- eşinizin iş yerine ziyarete gitmekte kadın erkek hiç sorun yoktur benim eşimin çalışma ortamı tamamen erkek buna rağmen arada sırada gider çayını içerim . Eğer gelmemi istemiyorsa bana açıklama yapmalı.
- nafaka söz konusu değilse kesinlikle kesinlikle göndermesi doğru değil o kadının da kabul etmesi çok çok çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…