Esimi cözemiyorum

kocanı adam etmek için çok uğraşman lazım
en az bi beş senesi var derim

ne kadarlık evlisiniz

Bence birkaç gün kendi haline bırak.. O nasıl davranırsa sende öyle davran takma bikaç gün bir de böyle dene. Belli ki eşin tarafı baya soğutmuşlar seni ondan. Bekle bakalım bikaç gün neler olacak...

O konuşmadığı icin bende konusmuyorum. Arada sakalasmaya calisiyir pas vermiyorum. Birazda o düşünsün bazı seyleri. Bu son olanlar artık gemileri bile yapabilirim dedirtti bana. Bana saygı duymuyorsa benden böyle soğukluk görecek artik. Birazda o cabalasin bazı şeyler icin. Yeterince ödün verdim.kendimden.

Allahından bulsun böyleleleri ne diyeyim

Aynen öyle. Bekle bakalım sırada neler var. Allahım böyle insanların şerrinden korusun herkesi ( eşin tarafının yani

bızımdde esmle sornlaımz var ama ewdekı olanı aılesıne anlatmaz.. 6 ydr bebek ıcın tedavı gruyorz aılesınn haberı yok daha..bı ewn ıcındekı ewde kalr dısarıya yansımaz aksı halde cok sıkntı cıkar.. allah akıl fıkr versın bu erkklere

Bunun bi formülü yok sanırım . bende dün kayinpederimi aradım gel beni al azcik dışarı çıkalım dedim . geldi . konuştuk . dedim karinla oğlunu öldurcem :) gülüyor . kızım takma bırak konuşsunlar ne konuşacak annesiyle havadan sudan bırak ya diyor eninde sonunda dönüp dolaşıp geleceği sensin diyor . kimse annesi için karini atmaz diyor . bırak konuşsunlar gün gelir bikar sana adar Kendini diyor. Diyorda diyor. Of baba beni anlamiyorsun diyorum bende . Çözüm ne bulamıyorum bende . napcaz bilmem

guzelce yatstrmıs senn kaynbaba aa onlara hva ho strese gıren bızız.. aılenn demesı lazm artk enn aılen karın dıye....ama nerdeeeee

guzelce yatstrmıs senn kaynbaba aa onlara hva ho strese gıren bızız.. aılenn demesı lazm artk enn aılen karın dıye....ama nerdeeeee
Yok be nerde hangisi der senin ailen karın diye . o benim oglummmmm arayamam mi diye yirtiniyor sadece . . aman siz mutlu olun ben gormesemde olur diyen kv :)

Pardon ama siz bu adamla nasil evlendiniz ? Resmen ergen gibi annesi ve ablasi yonetiyor adamin iplerini almislar ellerine kukla gibi cekistiriyorlar, sizinki esinizle evlilik degilki, kv ve gorumceyle evlisiniz siz...
Esinize cahil mi desem, saftirik mi desem, yasi kucuk mu desem, sizi sevmiyor mu desem, evlilige alisamamis evlenecek yasa olgunluga gelmemis mi desem ne desem bilemedim, siz karisisiniz daha iyisini bilirsiniz.

Siz cidden nasil evlendiniz esinizle? Gorucu usulu falan mi yani cok iyi tanimadan mi evlendiniz, bir erkek bu kadar nasil ablaya anneye bagli onlarin lafindan cikmayan bir insan olabilir anlamadim. Resmen sanki sizi ev arkadasi gibi falan goruyor herhalde evliligin ne demek oldugunu pek anlayamamus kendisi, sanki zorla evinden baska yerde yasamasi gerektigi soylenile ergen gibi surekli elinde telefon ablasina mi yetistiriyor olani biteni , oturdugunu kalktigini yedigini ictigini.
Yaslariniz kac sizin ??? Bu adam ya sizi sevmiyor yada evlilikten sikilmis ergenlikten cikamamis evlilikle uzaktan yakindan isi olmayack birisi yani, aman sakin cocuk mocuk yapmayin , soyle adama cocuk yapilir mi Allah askina, hic normal degil anlattiklariniz sizin.

Kadinin en yakini kocasi , erkegin en yakinida karisi olmalidir, oyle sizi dusman gibi zararli gibi gorup ablasiyla gizli gizli yazismalar, sizin soyleme de dedigini herseyi yetistirmeler, anneden abladan size karsi evliliginize dair taktik almalar, kv nin gorumcenin siz yokmussunuz gibi davranmasi bunlar normal seyler degil.
Siz bu adama zorla mi yapistini zorla mi evlendirdiler sizi, sorun ne, ne esiniz ne kv ne gorumce sizi sevememis benimsememis iclerine almamislar cidden cok ilginc.

Sakin cocuk falan yapmayin hatta hamile olmadigini isabet olmus.

ya Kv nin gorumcenin gelini sevmemesi istememesini anladikta, esiniz sizi neden istemiyor ??? Silah dayayip evlenmediniz ya siz bu adamla.

Yok be nerde hangisi der senin ailen karın diye . o benim oglummmmm arayamam mi diye yirtiniyor sadece . . aman siz mutlu olun ben gormesemde olur diyen kv :)

bıkac kere esmn aılesyle bu yuzden tartsmalarmz oldu anlayn artık ewlıdedım sız böle gıdersenz pazartesı mahkemede akcaz solugu o zaman rahtlarsnz dedm bu duruma kadr geldk... sozde sız mtlu oln dıyolar ama ewde lmba patlasa degstrmeye kocamı arıyolar... 2 seneyı gectı bkere ble hıc onlar aramadan onlar ugramadan bıgunm gcmmstr kocamla ve bız 8 sene bkledkten snra ewlendık... hpsı aynı pek bısey beklememek gerek... ınsalah bı cocgmz olrsa ewıne daha ck vakt ayrr dıe dusunuyom ama...

Bende öyle diyorum çocuk olsa aile kurdugunun farkına varir diye Ama dilerim daha kötü olmaz :)

Erkeklerin en iğrenci böyle adamın çocuğumun babası olmasını istemezdim, hiç normal değil daha kendini bulamamış

Kayinpederin çok babacan geldi bana ya

Turkuaz eşine şunu soylesen. Allah gecinden versin annen ablan günün birinde olmayacak ben olacağım yaninda ama sen böyle yaparsan ileride ne ben olacagim ne cocugun ve yapayalniz kalacaksin desen? Bir ise yarar mi acaba?

Aslında böyle kocaya yapacağanız hareket belli sanki o hiç yokmuş gibi hayatınıza devam edeceksiniz ,arkadaşlarla buluşacaksınız ,
alışverişe onlarla gideceksiniz , yaz
tatiline arkadaş ile gideceksiniz onun gelmesine gitmesini hiç karışmayacaksınız , onda karşı umursamaz tavır içinde olacaksınız , onun oynadığı oyunu ona satacaksınız bak o zaman nasıl senle ilgileniyor ilgini alakanı bir çek gör bak ne oluyor denemesi bedava

Eşinin ailesi ile sorunun olduğu ici,, onlarla görüşmek istemediğini düşündüğü icin esin gizli görüşüyor. Herkesin ailesi çok değerli dir.eğer aranızda mesafe koy gıbı bi muhabbet geçtiyse eğer ailesi ile görüşmek daha değerli gelmiştir eşine.sen onlara karsi eşinin yanında kotu konusma. Kısıtlama yapma.hatta sen de hadi bugün ablan gil e gidelim oturmaya de.böylece esin senin de sevdiğini düşünür gizli görüşmek yerine seni de götürür.bi süre sonra sık görüşmeyi keser belki.ama kesinlikle eşine ailesini kotuleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…