Adamın hassas noktası anası . anasını vursam direk çözüm
Günah olmasa hapse girmesem valla öldürürüm.ahhaha gel çifte cinayet isleyelim önce senin kaynanayi sonra benim kaynanayi kaynanalar gidince gorumcelerde error olur hop kurtulduk ama o cadolozlar hortlarda yine kurtulamayiz
Günah olmasa hapse girmesem valla öldürürüm.Tövbe yaaaa :) . sen çözümü bulmuş gibisin ben Napiyim bilmiyorum . aslında bu konuyu okuyunca sukretttim ama takıntı oldu ışte kadın bende asamiyorum ....
Bence eşinin ailesine özellikle gorumcene karşı hep yakın olmaya çalış iyi ol sevecen ol sicakkanli ol samimiyet kur iyice birşeye alındığın zaman belli etme guleryuzlu ol ondan sonra eşin sana tahminimce yakın olacaktir esinle gezmelere ablası senide cagiracaktir bu senin elinde yaparsın. Bu sayede seni benimseyeceklerdir ve eşinde bunu gördükçe sana daha yakın olacaktır. Eğer eşini kazanmak istiyorsan esin için yapmalisin bunları içten içe istersen sevme sevmek zorundada degilsin ama seviyormus gibi davran. Eşini kazanirsin bu sayede. He yok dersende sevmiyorum kazanmakta istemiyorum dersende bosanirsin. Bu soylediklerim haricinde diş göstermen vs ise yaramaz gibime geliyor. Ve her daim dimdik ayakta güçlü kadın gibi davran sürekli sulu göz güçsüz herseye parlayan bagiran cazgir kadınları erkekler sevmez. Guleryuzlu kıpır kıpır sevecen sıcak kanlı yeri gelincede sessiz olmalısın o sana bagirdiginda sus ve onun siniri gectiginde ona sakin bi şekilde söyle vs vs bunun gibi birçok sey ile esini avucunun içine böyle alırsın.
Senin kimsen yokmu canım aynısını yap
Aynen bunu bende gözlemledim.Valla pek çözüm olmuyor gibi . hatta yüz bulup daha çok yapisiyorlar ...
Siz birbirinizi tanimadan mi evlendiniz? Sevgililik, nisanlilik ne kadar surdu? Sanki hala bir kabullenememe var gibi. Uzgunum ama
Yetişkin olduğunu ve evlendiğini idrak edemeyen erkek sendromu canım.
Sana tek tavsiyem hamile değilmişsin, mutlaka korun. Daha evli bile değilsiniz ruhen. Çocuk çok çok çok erken sizin için. Sonra ağlayan sadece sen olursun..
Çok çaba sarfediyorum ve ettimde.
Görümcem bana benimle iyi anlaşmaya bakma çabalamada diyen birisi. Onunla kaç kez konustum. Ne konuştuğunu nasıl hareket ettiğini bilmeyen biri. Biraraya geldiğimizde duvara tavana bakan biri.
Ben sürekli arayıp sordum onu. O sadece esimi düşünen benimle sürekli alay eden bir kisilik. Bunu herkesin içinde yapmaktanda utanmiyor.
Eşimle yanyana otururken siz niye elele değilsiniz diyip eşimin yanına oturup elini tutan saçını okşayan biri. Eşim benim elimi tuttuğunda görümcem yüz aştığında onunda elini tutan biri.
Kayinvalidem ben üzgün ve ağladım diye esime gidip ben istemiyorum diyen bağıran esimle benim bagirismama sebep olan durumu sakinlestirecegine gülüp seyreden biri.
Eşim annesinin yanında sen delisin o yüzden sürekli ağlıyorsun diyen biri.
Esime artık görümcemı sevmediğimi kendisini soğuttu günüde söyledim. Görümcem in eşiyle de konuştum bu durumlardan dolayı adam bilakis dahada bilerek yapar oldu.
Ben bu kadar şeyi haketmedim ki.
Kayinvalidem esime sen git tekrar oku oğlum güzel bir iş tuttur diyen biri.
Peki ben ailesini düşünen yok.
Sorun esimde hicbirseye sesini cikartmadi. Söylenmedi. Hep sustu. Onlara geldimi hemen koşup gidiyor. Bana geldimi cnm istemiyor. Yatacam edicem vs gibi bahaneler üretiyor. Bezdim artik.
Sinemaya gidelim diyorum yok diyor. Ablası arıyor ablamlira gidelim mi diyor. Ya 33 yaşında bir adam nasıl böyle okur?
Ben para biriktirmek uğruna ikinci el bile giyiniyorum. Eşim hep herseyin iyisini ve pahalı sini alır kendine.
Benim telefonumu kırdı görümcem bana eski bir tel verdiler onu kullanmak zorunda kaldim. Eşim hemen ilk maaşının hepsini düşünmeden kendine cep telefonu aldi.
Sadece kendilerini düşünen insanlar. Ben anlamadim ya delirecek artik. Ama bana saygısı olmadığını şimdi yeni yeni tam idrak ediyorum. Ama neden böyle bana hakaret edene gül mü yolluyacam bana saygısı olsun esimin?
Kahvaltı masasında eşimin yanına oturduğumda görümcem sen niye oraya oturdun dedi. Kocamın yani oturamam mi dedim. Oda güldü. Gel yanıma otur diğer sandalye boş dedim. Oda yok ben yemeyecek dedi sınırlı şekilde masanın diğer ucuna oturdu birşey yemedi. Ben masadan kalkinca. Başladı yemek yemeye.
Neyin kafasını yaşıyor bunlar
bunu idrar etmesi için en iyi çözüm boşanmak bence.Peki idrak etmesi için neyspmaliyim?
aferin sen kıs o harcasın.
kısma arkadaşım harca gitsin neye ihtiyacın varsa
niye 2. el giyinesin kocan marka alırken?
durumunuz yoksa o da alamaz anlarım ama sen hep fedakarlık peşindesin
valla ben olsam ailesiyle bi an önce küserdim
evde de eşimle asla ailesi hakkında kötü konuşmaz hiç yorum yapmazdım
hatta onun ailesiyle görüşmesi için teşvik ederdim
sen ablan aramıyo vs demedikçe onlar da senin hakkında konuştukça adama bi dank eder neden ailem sürekli eşimi kötülüyo diye.
eşimin ailesinin beni aramaması canıma minnet :)
aferin sen kıs o harcasın.
kısma arkadaşım harca gitsin neye ihtiyacın varsa
niye 2. el giyinesin kocan marka alırken?
durumunuz yoksa o da alamaz anlarım ama sen hep fedakarlık peşindesin
valla ben olsam ailesiyle bi an önce küserdim
evde de eşimle asla ailesi hakkında kötü konuşmaz hiç yorum yapmazdım
hatta onun ailesiyle görüşmesi için teşvik ederdim
sen ablan aramıyo vs demedikçe onlar da senin hakkında konuştukça adama bi dank eder neden ailem sürekli eşimi kötülüyo diye.
eşimin ailesinin beni aramaması canıma minnet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?