Esimi cözemiyorum

Adamın hassas noktası anası . anasını vursam direk çözüm

ahhaha gel çifte cinayet isleyelim önce senin kaynanayi sonra benim kaynanayi kaynanalar gidince gorumcelerde error olur hop kurtulduk ama o cadolozlar hortlarda yine kurtulamayiz

ahhaha gel çifte cinayet isleyelim önce senin kaynanayi sonra benim kaynanayi kaynanalar gidince gorumcelerde error olur hop kurtulduk ama o cadolozlar hortlarda yine kurtulamayiz
Günah olmasa hapse girmesem valla öldürürüm. Tövbe yaaaa :) . sen çözümü bulmuş gibisin ben Napiyim bilmiyorum . aslında bu konuyu okuyunca sukretttim ama takıntı oldu ışte kadın bende asamiyorum ....

Hahahah merak etme bende içten içe sinir krizlerine giriyorum kaynana kayinpeder görümce hepsini öldürmek istiyorum

Canım merhaba; gerçekten üzülerek okudum yazdıklarını tahminimce ilişkinizin başlarında senle çok iyiydi fakat sonradan klasik erkek modeli ailesine düşkünlük seni umursamamalar falan. Bu günümüzde çok sık yaşanana aile olaylarından biri. Böyle durumlarda yapmanız gereken şey sadece konuşmak. Eşin eğer konuşmakyan anlamıyor ve bu konuşma sonucu bir yere varamıyorsanız ablasıyla ve eşinle 3ünüz oturup konuşmalısın. Eğer bu konuşmada fayda etmiyorsa onu kendinden biraz olsun mahrum etmeli kendini ona özletmelisin, bir süre ailende kalabilirsin mesela. Ama ben senin yerinde olsaydım ablasını karşıma alıp benim yapmam gereken herşeyi yapıyorsun birde koynuna al tam olsun gibi ağır kelimelerle onları rezil ederdim çünkü ben üzülüyorsam onlar bu üzüntü üzerine gülemezler. Şunu hiç bir zaman unutma sen varsan eşin var ailen var çocuğun var sen yoksan hiç biri yok ölümlü dünya kendini üzerek yaşamak için hayat çok kısa.

Çocuk yoksa direk düşünme boşan derim. Benim ilk eşimi anlattın tam olarak. Eşim eve aldığımız meyvelere kadar anasına söylerdi. Uyardığımda onuda anasına anlatırdı. Hatta eski kayınvalidem bikeresinde ben bu evin içindeyim benden gizliniz saklınız olmuycak herşeyinizi bilirim ben demişti. Valla 10 ay dayanabildim boşandım. Çokta iyi yapmışım şimdi tekrar evlendim ve çok mutluyum. İyiki katlanmamışım onlara. Bence sende çekme bu ne ya o zaman ablasıyla oturaymış nige sizinle evlenmişki. Çocuk yoksa düşünme arkana bile bakma boşa gitsin

Doverim ben o kocayi g.zekali baci duskunu hic sevmem allah yardimcin olsun bi care bulman lazim boyle gitmez

Yetişkin olduğunu ve evlendiğini idrak edemeyen erkek sendromu canım.
Sana tek tavsiyem hamile değilmişsin, mutlaka korun. Daha evli bile değilsiniz ruhen. Çocuk çok çok çok erken sizin için. Sonra ağlayan sadece sen olursun..

Denedim kaç kere. Sürekli yakın olmaya çalıştım görümcem kayinvalideme. O kadar şey yaşamama rağmen belli etmedim. Ama hicbirsey degismedi. O kadar rahat ve umursamazlar ki.

Her defasında duvara tosluyorum. Benden gizli birşey yapmaları hiç hoş degil.

Siz birbirinizi tanimadan mi evlendiniz? Sevgililik, nisanlilik ne kadar surdu? Sanki hala bir kabullenememe var gibi. Uzgunum ama

Çok çaba sarfediyorum ve ettimde.
Görümcem bana benimle iyi anlaşmaya bakma çabalamada diyen birisi. Onunla kaç kez konustum. Ne konuştuğunu nasıl hareket ettiğini bilmeyen biri. Biraraya geldiğimizde duvara tavana bakan biri.

Ben sürekli arayıp sordum onu. O sadece esimi düşünen benimle sürekli alay eden bir kisilik. Bunu herkesin içinde yapmaktanda utanmiyor.

Eşimle yanyana otururken siz niye elele değilsiniz diyip eşimin yanına oturup elini tutan saçını okşayan biri. Eşim benim elimi tuttuğunda görümcem yüz aştığında onunda elini tutan biri.
Kayinvalidem ben üzgün ve ağladım diye esime gidip ben istemiyorum diyen bağıran esimle benim bagirismama sebep olan durumu sakinlestirecegine gülüp seyreden biri.

Eşim annesinin yanında sen delisin o yüzden sürekli ağlıyorsun diyen biri.

Esime artık görümcemı sevmediğimi kendisini soğuttu günüde söyledim. Görümcem in eşiyle de konuştum bu durumlardan dolayı adam bilakis dahada bilerek yapar oldu.

Ben bu kadar şeyi haketmedim ki.

Kayinvalidem esime sen git tekrar oku oğlum güzel bir iş tuttur diyen biri.
Peki ben ailesini düşünen yok.

Sorun esimde hicbirseye sesini cikartmadi. Söylenmedi. Hep sustu. Onlara geldimi hemen koşup gidiyor. Bana geldimi cnm istemiyor. Yatacam edicem vs gibi bahaneler üretiyor. Bezdim artik.

Sinemaya gidelim diyorum yok diyor. Ablası arıyor ablamlira gidelim mi diyor. Ya 33 yaşında bir adam nasıl böyle okur?

Ben para biriktirmek uğruna ikinci el bile giyiniyorum. Eşim hep herseyin iyisini ve pahalı sini alır kendine.
Benim telefonumu kırdı görümcem bana eski bir tel verdiler onu kullanmak zorunda kaldim. Eşim hemen ilk maaşının hepsini düşünmeden kendine cep telefonu aldi.

Sadece kendilerini düşünen insanlar. Ben anlamadim ya delirecek artik. Ama bana saygısı olmadığını şimdi yeni yeni tam idrak ediyorum. Ama neden böyle bana hakaret edene gül mü yolluyacam bana saygısı olsun esimin?

Kahvaltı masasında eşimin yanına oturduğumda görümcem sen niye oraya oturdun dedi. Kocamın yani oturamam mi dedim. Oda güldü. Gel yanıma otur diğer sandalye boş dedim. Oda yok ben yemeyecek dedi sınırlı şekilde masanın diğer ucuna oturdu birşey yemedi. Ben masadan kalkinca. Başladı yemek yemeye.

Neyin kafasını yaşıyor bunlar

Siz birbirinizi tanimadan mi evlendiniz? Sevgililik, nisanlilik ne kadar surdu? Sanki hala bir kabullenememe var gibi. Uzgunum ama

Biz üç yıldır tanisiyoruz. Bu sorun yaratan görümcem vesile oldu hatta tanismamiza.
Bir yıl sevgililik. 8 ay Nişancılık ve yaklaşık bir buçuk sene evlilik. Ailesinin beni kabullenmedigini bende gözlemliyorum. Esime acikladim hissiyatimi. Bana söylediği sen kabul ettirdin mi ki kendini. Napcan sasirdim. Artık onlar için çaba sarfettik istemiyorum. Tam esimle huzuru buldum derken yaptıkları sinir bozucu. Eşimı sürekli kendilerine çekmeye calisiyorlar. Ablasiyla benden çok daha fazla görüsüyor. Bunu ona söylediğimde ablamı ne kadar kıskanıyorsun diyor. Bende kıskanmadığım eşimin beni ihmal ettiğini söylüyorum. Başlıyor kizmaya.

Peki idrak etmesi için neyspmaliyim?

aferin sen kıs o harcasın.
kısma arkadaşım harca gitsin neye ihtiyacın varsa
niye 2. el giyinesin kocan marka alırken?
durumunuz yoksa o da alamaz anlarım ama sen hep fedakarlık peşindesin

valla ben olsam ailesiyle bi an önce küserdim
evde de eşimle asla ailesi hakkında kötü konuşmaz hiç yorum yapmazdım
hatta onun ailesiyle görüşmesi için teşvik ederdim
sen ablan aramıyo vs demedikçe onlar da senin hakkında konuştukça adama bi dank eder neden ailem sürekli eşimi kötülüyo diye.

eşimin ailesinin beni aramaması canıma minnet :)

Bu kocayla 1 dk olunmaz
Boyle kocalara basacan tekmeyi

Peki idrak etmesi için neyspmaliyim?
bunu idrar etmesi için en iyi çözüm boşanmak bence.
ben kimseye kolay kolay bunu söylemem. ama yukarıda okuduklarımı görünce ilerde akıl hastası olacağına boşver kurtul iki gün ağlarsın, üçüncü gün iyileşmeye başlarsın demekten başka birşey gelmiyor dilime açıkçası.
sen şimdi onlara kendini kabul ettirmeye çalıştıkça hepten seni ezecekler malesef.
hayat senin hayatın. o yüzden çok etkilemek istemiyorum ama sana tek tavsiyem sakın çocuk yapma....

Ya tamam onu arasınlar ama. Saatlerce yazisiyorlar. Gidip tek başlarına bulusuyorlar. Telefonda konusuyorlar. Onlara hiç hayır demiyor esim. Ama bana geldimi eşimin elinde telefon sürekli oyun oynuyor. Gel birşeyler yapalım dediğimde cnm istemiyor diyor. Ben asıl buna kiziyorum. Hep ailesi önce geliyor. Birşeye karar vereceği zaman benimle konuşmuyor danismiyor. Gidiyor ablasından akıl aliyor.
Bana sürekli dediği ailem senin hakkında Birgunden birgune bana kötü konusmadi. Bende diyorum ki beni herkesin içinde bozm

Esimle konuşurlar yazisirlar.buluşurlar görüsürler. Bir günden birgune turkuaz cim sende gel demedi görümcem.

Eşim onlara geldimi hemen evet der. Bana geldimi cnm istemiyor. Yorgunum vs der.
Herşeyi önce ablasına danisir. Ve her türlü aklı ablası veriyor ona. Hangi işte çalışacağını bile ablasına soruyo. Benim söyledigimi ciddiye almıyor bile. Ben hep eşimi ilk gördüm öncelik tanidim. Ama esim bunu bir kere yaptı. O zamanda kayinvalidem benimle hiç konusmadi. Sebebini bilmesemde.

Sizinki evliligi becerememis
Gitsin ablasiyla yaşasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…