Eşimi eve almadım

Demekki halin varmis yapmaya.. o kiymaya bile dokununca piserken bile
Miden bulanmiyormus.. herkesin durumu ayni olmuyor bunu ne zaman anlayacaksiniz acaba?

dogurduktan ertesi gun gelenlere kek borek ikram eden sensin dimi

Sadece konuyu okudum. 16 sayfa olmuş, konu gerçek mi? Aranızda başka sorunlar var mı yoksa her şey normalken sadece konuda bahsi geçen simit mevzusundan dolayı mı soğudunuz?
Aramızda şu an bir sorun yok 6 yıldır birlikteyiz çok büyük kavgalar yaşadığımız da oldu tabi ki ama geçip gitti her şey. O an soğudum yazmışım sinirden ne yazdığımı bilmemişim

Abartmışsın konu sahibi soğumak nedir ? Geliyorum diyip gelmemesi evet sinir bozucu ama soğumanız cidden saçmalık . Hepimiz hamile olduk aşerdik ama böyle saçmalık yapmadık adama yazık

Aramızda şu an bir sorun yok 6 yıldır birlikteyiz çok büyük kavgalar yaşadığımız da oldu tabi ki ama geçip gitti her şey. O an soğudum yazmışım sinirden ne yazdığımı bilmemişim
Soğumayı geçtim bu kadar tepki fazla. Orası sizin eviniz olduğu kadar eşinizin de evi. Annenin evine git demek, kapıyı bilerek açmamak zarar vermez mi evliliğinize? Olayı çok büyütmüşsünüz. Konudaki diğer yorumları ve devamını okumadım ama bu şekilde eşinizde olan toleransınızı da tüketiyorsunuz.

Evet ya, anneliğin en büyük hikmetlerinden biri zaten her ihtimale tedbirli olmayı öğrenmek.. bırak evdeki günlük ihtiyacı ihmal edip kocaya trip atmayı, 7 aylık hamileyken ve hala çalışırken, boş zamanlarimda lohusalıkta misafirlere ikram edilecek pasta böreği bile hazırlayip dondurmus bir kadınım...o günden beri vira tedbir....Gerçi böyle olunca da her iş sana kalıyor,prenses olabilecekken amele oluyorsun, hangisi iyi bilemedim

Son düzenleme:
Miden bulanmiyormus.. herkesin durumu ayni olmuyor bunu ne zaman anlayacaksiniz acaba?

Ilk aylar bende öyleydim birak kiymaya dokunmayi tv de sucuk reklami v.s görmeye bile tahammülüm yoktu. Tabiiki herkesin durumu ayni degil, ben burada sadece kendi yasamis oldugum animi paylastim.

Aaa ayip ediyorsun kek börekde neymis manti baklava ikram ettim
ayagimda bebisimi salladim ellerimlede baklavalari actim mantilari büktüm

Gece konvoya katılanlar beğenmemiş demek Tekrar diyelim o zaman gece konvoy mu olur. Uyuyan bebek olur, uyuyan hasta olur daha basidi yaz akşamı balkon keyfi yapanlar olur. Olur da olur yani

İki kişi sevişecek bir iki saat sonra diye
Ben niye gece uykumdan uyanayım yaa

Burda yazmışken söyleyeyim kayınvalidemleri yemeğe davet ettim sofrayı da donattım hepsi afiyetle yedi ben pilav ekmek yedim sadece. Yemek yapmaktan üşenen biri değilim yaparken zorluk çektim kokudan vs. Ama 3 çeşit tatlısına kadar yaptım.

Oğlanı simit almaya gönderdim

Ohhh... Keşke ben de önce nişanlansam da sonra evlensem de sonra hamile olsam da sonra bir de oğlum olsa da sonra yürüyecek yaşa gelse de sonra tek başına evden çıkacak hâle gelse de bana da simit almaya göndersem...

Ahhhh ahhh.... Simit ve ekmek almaya gitmesi için çocuk yapma fikri

Haklısınız bu konuda

Konuya Yorum yapanlar ya hamileliği güzel geçirmiş ya üstünden zaman geçmiş yaşadıklarını unutmuş.

Özellikle İlk dönemleri çok zor geçiren kadınlar var bende yaşamasam bilmezdim bunun prenses sendromuyla falan ilgisi yok.

Hiç aşermedim çünkü canım hiçbirşey istemiyor banyoya giderken bile nabzım 170 e çıkıyor kendimi yatağa zor atıyorum.

Konu sahibi büyük tepki vermiş eve almamak abartı ama eş çok sorumsuz davranmış eşinin durumunu biliyor takısını takıp gelsin evine kimse gönül koyamaz erken kalktı diye.

Ah keske bende yapabilseydim ilkinde son 5 haftaya kadar calistm ve bencede gebelik hastalik degil ama bazen hakket hastalik oluyo.. bana sorsalar gebeligin ilk zor zamanlari ilk 3 aydir bulantidan dolayi ama iste 9 ay bulanti yasarsan hic birsey yiyemiyorsun. Tek iyi yani az kilo almak

Eşi geç gelmesine konvoya katıldım diye bahane mi buldu acaba yoksa gerçekten bu adet var mı onu öğrenmek istedim. Vay canına ne çok açıklama yaptım boş yere ya
Kullandığı kelime ile ilgili sorduğunuz şey farkında mısınız ? Ayrıca da iç Anadolu’da da vardır düğüne giderken konvoy yapılır . Düğün salonundan çıkarken de gelinle damadın arkadaşları konvoy yapar şehirde tur atar oradan da gençleri evlerinin önüne getirir haydi mutluluklar dileriz der giderler . Yani Doğu ile alakası yok söylediğiniz saçmalık başka bir şey değil . Sizi şikayet ediyorum ırkçılık yapıyorsunuz

Beni anlayan insanları görmem gerçekten rahatlattı. Eve almamakla hata ettim bu konuda özrümü dileyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…