- 4 Ekim 2012
- 16.987
- 33.520
- 798
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Bu kelime doğuda kullanılıyor bu adet de orada mı var? Soru bu. Edin . Ota moka banlanıyorum zaten.Kullandığı kelime ile ilgili sorduğunuz şey farkında mısınız ? Ayrıca da iç Anadolu’da da vardır düğüne giderken konvoy yapılır . Düğün salonundan çıkarken de gelinle damadın arkadaşları konvoy yapar şehirde tur atar oradan da gençleri evlerinin önüne getirir haydi mutluluklar dileriz der giderler . Yani Doğu ile alakası yok söylediğiniz saçmalık başka bir şey değil . Sizi şikayet ediyorum ırkçılık yapıyorsunuz
Oha ohaKullandığı kelime ile ilgili sorduğunuz şey farkında mısınız ? Ayrıca da iç Anadolu’da da vardır düğüne giderken konvoy yapılır . Düğün salonundan çıkarken de gelinle damadın arkadaşları konvoy yapar şehirde tur atar oradan da gençleri evlerinin önüne getirir haydi mutluluklar dileriz der giderler . Yani Doğu ile alakası yok söylediğiniz saçmalık başka bir şey değil . Sizi şikayet ediyorum ırkçılık yapıyorsunuz
Burda yazmışken söyleyeyim kayınvalidemleri yemeğe davet ettim sofrayı da donattım hepsi afiyetle yedi ben pilav ekmek yedim sadece. Yemek yapmaktan üşenen biri değilim yaparken zorluk çektim kokudan vs. Ama 3 çeşit tatlısına kadar yaptım.
Ben hiç yararını görmedim o kadar iş yapmanın şuan freeyimEvet ya, anneliğin en büyük hikmetlerinden biri zaten her ihtimale tedbirli olmayı öğrenmek.. bırak evdeki günlük ihtiyacı ihmal edip kocaya trip atmayı, 7 aylık hamileyken ve hala çalışırken, boş zamanlarimda lohusalıkta misafirlere ikram edilecek pasta böreği bile hazırlayip dondurmus bir kadınım...o günden beri vira tedbir....Gerçi böyle olunca da her iş sana kalıyor,prenses olabilecekken amele oluyorsun, hangisi iyi bilemedim
Yok kiz uc cesit yapmis corba ana yemek tatli gibisinden3 çeşit tatlıya ne gerek var?
Baklava, sütlaç, kurabiye gibi cidden 3 çeşit tatlı mı yaptınız?
Sizin her hareketiniz böyle abartılı mı?
3 çeşit tatlı deyinceYok kiz uc cesit yapmis corba ana yemek tatli gibisinden
Tiramisu kurabiye Ve normal kremalı pasta yaptım tiramisuya peynir girdiği için kayınbabam yemiyo abartıyla alakası yok ben gittiğimde de kayınvalidem yaşlı haliyle yapıyo ben de aynı hürmeti gösteriyorum.3 çeşit tatlıya ne gerek var?
Baklava, sütlaç, kurabiye gibi cidden 3 çeşit tatlı mı yaptınız?
Sizin her hareketiniz böyle abartılı mı?
Yok yok sen dogru anlamissin3 çeşit tatlı deyince
Noktalama işaretleri her şeydir.
3 çeşit tatlı hanımefendi belli ki size çok tuhaf geldi muhtelif ev hanımıı. Hiç yapmamışsınız anlaşılan3 çeşit tatlı deyince
Noktalama işaretleri her şeydir.
Ben olsam herkesin yiyecegi tek cesit yapardim mesela ama halin varmis demekki yapmissin, eline saglikTiramisu kurabiye Ve normal kremalı pasta yaptım tiramisuya peynir girdiği için kayınbabam yemiyo abartıyla alakası yok ben gittiğimde de kayınvalidem yaşlı haliyle yapıyo ben de aynı hürmeti gösteriyorum.
Bana da çok geldi 3 çeşit.3 çeşit tatlı hanımefendi belli ki size çok tuhaf geldi muhtelif ev hanımıı. Hiç yapmamışsınız anlaşılan
kayınvalidem hem yaşlı hem de covitten dolayı çok çıkmıyo gelince de onu en iyi şekilde ağırlarım hep. Kurabiye falan fazla yaptım hatta eve götürsün diye.Ben olsam herkesin yiyecegi tek cesit yapardim mesela ama halin varmis demekki yapmissin, eline saglik
Misafir gelince yaparız biz tatlı börek çeşit çeşit yapılır hatta bi gün önceden yapmaya başlarız yani bizim burda öyle en azındanBana da çok geldi 3 çeşit.
Aynen yaaa...sanki bana madalyaBen hiç yararını görmedim o kadar iş yapmanın şuan freeyimhe konu sahibi gibi de yapmam hiçbir zaman. Aman çok iş hizmet yaptıkta noldu tebrikmi ettiler sanki
GüldürdünüzAynen yaaa...sanki bana madalya...bak kendi kendime yukseldim şimdi...yok kız konu sahibi, aynen böyle devam et, özür filan da dileme
Hamilesin ondan dedim.Misafir gelince yaparız biz tatlı börek çeşit çeşit yapılır hatta bi gün önceden yapmaya başlarız yani bizim burda öyle en azından
Size misafirlige gelmek isterimMisafir gelince yaparız biz tatlı börek çeşit çeşit yapılır hatta bi gün önceden yapmaya başlarız yani bizim burda öyle en azından
Canım iş yerinde de sürekli ayaktayım hatta daha iyi oluyo. Oturunca uzanınca hazımsızlık oluyoHamilesin ondan dedim.
Ayakta çok fazla aktif şekilde durarak iş yapmak belini agrıtabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?