Eşimi eve almadım

Bu kelime doğuda kullanılıyor bu adet de orada mı var? Soru bu. Edin . Ota moka banlanıyorum zaten. Mune kesin ciddiye alacaktır

Oha oha abartmakta bir sanattir kiz masum bi soru sordu irkcilik ne alaka

3 çeşit tatlıya ne gerek var?
Baklava, sütlaç, kurabiye gibi cidden 3 çeşit tatlı mı yaptınız?

Sizin her hareketiniz böyle abartılı mı?

Ben hiç yararını görmedim o kadar iş yapmanın şuan freeyim he konu sahibi gibi de yapmam hiçbir zaman. Aman çok iş hizmet yaptıkta noldu tebrikmi ettiler sanki

3 çeşit tatlıya ne gerek var?
Baklava, sütlaç, kurabiye gibi cidden 3 çeşit tatlı mı yaptınız?

Sizin her hareketiniz böyle abartılı mı?
Tiramisu kurabiye Ve normal kremalı pasta yaptım tiramisuya peynir girdiği için kayınbabam yemiyo abartıyla alakası yok ben gittiğimde de kayınvalidem yaşlı haliyle yapıyo ben de aynı hürmeti gösteriyorum.

Ben olsam herkesin yiyecegi tek cesit yapardim mesela ama halin varmis demekki yapmissin, eline saglik

Ben hiç yararını görmedim o kadar iş yapmanın şuan freeyim he konu sahibi gibi de yapmam hiçbir zaman. Aman çok iş hizmet yaptıkta noldu tebrikmi ettiler sanki
Aynen yaaa...sanki bana madalya ...bak kendi kendime yukseldim şimdi...yok kız konu sahibi, aynen böyle devam et, özür filan da dileme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…