Eşimi eve almadım

arkadaşın yaşı 22-23 diye tahmin ediyodum, 31 yaşındaymış şaşırdım. hani 22-23 olsa, öğrenecek ablası deriz.
ama 31 yaş için biraz fazla bu tripler.

Vallahi enteresan bir konu .

Sizin adamı eve almamanız , engellemeniz falan bana göre yanlış.

Kocanızın da tamam geliyorum hemen deyip sonra başkaları istiyor diye sokak sokak gezmesi yanlış.

O saatte gelin konvoyu zaten hepten yanlış .

Fakat ben de eğer bana şu saatte geliyorum deyip gelmiyorsa saatlerce eşime çok kızar ve tepki verirdim . Tabii ki tepkim eve almamak olmazdı. Biraz konuşup rahatsızlığımı belirtirdim. Sizin kocanız da hep bu şekilde davranıyormuş sanırım , sonunda siz de patlamışsınız.

Yaptıpınız ayıp, kimin evine kim alınmıyor
Hangi devirdeyiz, evde ekmek yoktu bile yazmışsınız, getir götür bin türlü uygulama var, verseydiniz bir sipariş simitte gelir ekmekte, şımarıklık etmişsiniz

Evet bunu farkettim zaten eve almamam yanlıştı ama o anlık sinir anında oldu her şey

Benim hamileyken canm kıymalı pide çıktı. Çok ta bulantım var. Aklıma gelmedi kocamdan istemek. Girdim mutfağa yaptım. Ev halkı çok memnun oldu kıymalı pide candır

Aa bak bunu okuyunca aklima geldi simdi. Canim asiri derecede lahmacun cekmisti, karnimda burnumda 9. ayimdayim, kalktim lahmacun yaptim bir güzelde afiyetle yedik, esimden istemek hic aklima gelmedi onu birak gel yardim et demek bile gelmemis aklima

karbonhidrat eksikliğinden sıtmaya yakalanabilirdi konu sahibi
allahım korumuş o yavrucağın yüzüne bakmış...

bu arada eşinin de bu esnada hiç umursamadan konvoya katılmasını da ayrı tuhaf buldum yine de
hem de pandemide...
konuda 1 mantıklı insan yok aslında

Keşke benim de canım sizinki gibi lahmacun çekseydi seve seve yapardım

Uygulama yok burda kebap galan getiriyorlar ekmek simit yok
Yoktur olmayabilir...
Saat 10 a kadar gelmeden evin ekmeği var mı, bir ihtiyacı var mı gözden geçirilir, olmadı bir koşu gidip alınır ya da apartman görevlisine falan aldırılır, olmadı eve servis yapan marketler var, bu kadar muhtaç yaşamak asabınızı bozmuyor mu, bir simit için illa ki adamı beklemek tuhaf. Zor bir hamilelik geçiriyor olabilirsiniz, rabbim yardım etsin inşama abartmayın, açlıktan kıvrandım falan biraz fazla oluyor. Eşime kırıldım, onca saat geleceğim dedi gelmedi deseniz olabilir, ortak yaşadığınız eve eşi almamak, gece yarısı akrabaya reklam olmak anahtar aratmak falan çok can sıkıcı işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…