- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Sanki hic hamile kalmadik. Hic bulanti cekmedik. Hic kusmadik...
Dört hamilelik dört canlı doğumum var. Tuzlu bir kraker atardim ağzıma... birsey yi- ye- mi- yor- sam...
Eş kişisinden ziyade bu beden benim kimse benim hamilelikte ne yasadigimi bilmez ondan kendi işimi kendim görür bir çözüm bulurdum.
Triplenmek kapiyi acmamak adami anaya gonderip anahtari aldırmak... Ben bunu kendime yakıştıramazdim. At üzengisine konmuş kelebek, haydi bekle bakalım ne zaman uçar felek
Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Gelini eve bırakırken de konvoy yapılıyor bazen yani gördüm o tarz dönüş konvoyu odur bu bahsedilen.Gece 23.00de konvoy mu olur... konvoy gelin almada olur benim bildiğim. Bir de uykuda kalmak deyince doğulu musunuz??
Bazı adetleri yanlış biliyorsunuz hanımefendiBen güneydoğuda üç yıl yaşadım da hanımefendi, adetlerini bildiğimden görünce sorma gereği duyuyorum.
Evet bunu farkettim zaten eve almamam yanlıştı ama o anlık sinir anında oldu her şeyVallahi enteresan bir konu .
Sizin adamı eve almamanız , engellemeniz falan bana göre yanlış.
Kocanızın da tamam geliyorum hemen deyip sonra başkaları istiyor diye sokak sokak gezmesi yanlış.
O saatte gelin konvoyu zaten hepten yanlış .
Fakat ben de eğer bana şu saatte geliyorum deyip gelmiyorsa saatlerce eşime çok kızar ve tepki verirdim . Tabii ki tepkim eve almamak olmazdı. Biraz konuşup rahatsızlığımı belirtirdim. Sizin kocanız da hep bu şekilde davranıyormuş sanırım , sonunda siz de patlamışsınız.
Uygulama yok burda kebap galan getiriyorlar ekmek simit yokYaptıpınız ayıp, kimin evine kim alınmıyor
Hangi devirdeyiz, evde ekmek yoktu bile yazmışsınız, getir götür bin türlü uygulama var, verseydiniz bir sipariş simitte gelir ekmekte, şımarıklık etmişsiniz
26 yaşındayım yanlış olmuş oarkadaşın yaşı 22-23 diye tahmin ediyodum, 31 yaşındaymış şaşırdım. hani 22-23 olsa, öğrenecek ablası deriz.
ama 31 yaş için biraz fazla bu tripler.
Evet kocası istemiş kıramamış gitmişHamile haliyle tatile mi gitmişler bu pandemi de?E bunun kocasinda da iş yok hakkaten, doğacak çocuk Allah'a emanet büyüyecek belli ki
Benim hamileyken canm kıymalı pide çıktı. Çok ta bulantım var. Aklıma gelmedi kocamdan istemek. Girdim mutfağa yaptım. Ev halkı çok memnun oldukıymalı pide candır
canımmm ben seni çok iyi anlıyorum,hamilelikte simit eksikliğinin insan vucudunu 10 dkda felç edebileceğini bilmiyorlar işte.
anlayın artık arkadaşımız hamile,HAMİLE. en çok o hamile. yaşadıklarını hissettiklerini nerden bilebilirsiniz.
abartıyorsunuz gerçekten, altı ustu simit getirmemiş ya, getircem demiş 1 saat geç kalmış ne var bunda. nazınızı bu kadar konsantre şekilde yapmayın, biraz seyreltin. yoksa aşık usandırırsınız.
Evet ve zaten gelinin ve damadın çok yakınları katılır eşim çok yakın da değildiGelini eve bırakırken de konvoy yapılıyor bazen yani gördüm o tarz dönüş konvoyu odur bu bahsedilen.
Keşke benim de canım sizinki gibi lahmacun çekseydi seve seve yapardımAa bak bunu okuyunca aklima geldi simdi. Canim asiri derecede lahmacun cekmisti, karnimda burnumda 9. ayimdayim, kalktim lahmacun yaptim bir güzelde afiyetle yedik, esimden istemek hic aklima gelmedi onu birak gel yardim et demek bile gelmemis aklima
Ne alakası var nereli olduğu ile durumun ?Gece 23.00de konvoy mu olur... konvoy gelin almada olur benim bildiğim. Bir de uykuda kalmak deyince doğulu musunuz??
Yoktur olmayabilir...Uygulama yok burda kebap galan getiriyorlar ekmek simit yok
Yok ağam ben harranlıyam onlar sendikalıİkizlere hamileyken bu kadar nazlandın mı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?