• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl ikna edebilirim?

_Twety_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
303
112
103
Mrb arkadaşlar, ben 1 buçuk yıldır evliyim.
1 çocuğum var, kira da oturuyoruz.
Ama oturduğumuz ev eşimin amcasının ve eski bir ev.
Ben En başta yanaşmamıştım bu evde oturmaya ama mecbur kaldım Nuh dedi peygamber demedi o zamanlar.
Bende belki ilerde başka ev bulur çıkarız diye tamam dedim...
Ve üst katımda eşimin ailesi var tabi buda etkiliyo onun burdan çıkmama kararını.
Şimdi asıl mesele şu ki,
Ben bu eski evden artık çıkmak istiyorum, böcek dolu evim ve bir bebeğim var daha 3 aylık.
Ama çok inatçı bu adam.
Ben napabilirm ailesi de burda bu yüzden çıkmak istemiyo..
Onlar nereye ben oraya diyo.! :kızgın:

evlenmeseymiş o zaman eşiniz madem bu kadar düşkün çocuğunla tehdit valla alır giderim de ablam da ilk evlendiğinde kv ile yaşadı 1 yıl hamile kaldı doğum yaptı olcak gibi değil ablam taşınmak istedi eniştem mırın kırın etti eğer bu ay taşınmazsak alır kızımı giderim dedi ve taşındılar

Bebeklerimle ben de gideriz o zaman de,
Tehdit et ,belki işe yarar ,ki boşanırsan çocuklar zaten senindir.

Benimde başımdan geçti bu sorun canım. Çok kötü noktalara geldik anca öyle taşınabildik. Kendi ailen arkanda durursa eğer cocugunu al git yeni bir ev tutana kadar gelmeyeceğini söyle ama aile desteği çok önemli. Blöf yapıp geri dönersen eşin seni bir daha ciddiye almaz.

Her şey bi yana,böcekler bi yana.Büyük konuşmak istemiyorum ama ben yapamazdım.Aklıma bi tavsiye geliyor,çok çok özür dilerim okuyanlardan ama acaba onun yemek tabağına bi tane böcek mi koysanız?Tiksinir kendisi taşınmak ister belki?

evlenmeseymiş o zaman eşiniz madem bu kadar düşkün çocuğunla tehdit valla alır giderim de ablam da ilk evlendiğinde kv ile yaşadı 1 yıl hamile kaldı doğum yaptı olcak gibi değil ablam taşınmak istedi eniştem mırın kırın etti eğer bu ay taşınmazsak alır kızımı giderim dedi ve taşındılar
Keşke oyle kolay olsa bende zamanında ne kavgalar ettim ama nafile

SENİN İKİ ÇOCUĞUN MU VAR Allah bağışlasın kavga et burnundan getir tehdit et cnm
1 tane kızım var
Benimde başımdan geçti bu sorun canım. Çok kötü noktalara geldik anca öyle taşınabildik. Kendi ailen arkanda durursa eğer cocugunu al git yeni bir ev tutana kadar gelmeyeceğini söyle ama aile desteği çok önemli. Blöf yapıp geri dönersen eşin seni bir daha ciddiye almaz.
Hamile iken aynısı yaşandı ama çok yobazlar bunlar bildiğin gibi değil

Her şey bi yana,böcekler bi yana.Büyük konuşmak istemiyorum ama ben yapamazdım.Aklıma bi tavsiye geliyor,çok çok özür dilerim okuyanlardan ama acaba onun yemek tabağına bi tane böcek mi koysanız?Tiksinir kendisi taşınmak ister belki?
:KK57: düşünmedim değil aslında

Mrb arkadaşlar, ben 1 buçuk yıldır evliyim.
1 çocuğum var, kira da oturuyoruz.
Ama oturduğumuz ev eşimin amcasının ve eski bir ev.
Ben En başta yanaşmamıştım bu evde oturmaya ama mecbur kaldım Nuh dedi peygamber demedi o zamanlar.
Bende belki ilerde başka ev bulur çıkarız diye tamam dedim...
Ve üst katımda eşimin ailesi var tabi buda etkiliyo onun burdan çıkmama kararını.
Şimdi asıl mesele şu ki,
Ben bu eski evden artık çıkmak istiyorum, böcek dolu evim ve bir bebeğim var daha 3 aylık.
Ama çok inatçı bu adam.
Ben napabilirm ailesi de burda bu yüzden çıkmak istemiyo..
Onlar nereye ben oraya diyo.! :kızgın:
Rest çek ya bu evden taşınıriz yada ben ayrilcam cekemem artık de

Bugüne kadar bu pis eve sabrettim senin için ama artık bebeğim var onu bu böceklerin içinde büyütemem de. Önce güzellikle konuş baktın anlamıyor ben bebeğimle yaşayabileceğim bir eve çıkıyorum istersen gelirsin de :KK20:

Evi yak
Tobe ya adam evlenmiş yeni aile kurmus artik anasi babasi sulalesi olmus yani ailesi sen ve cocugu.
Dipdibe oturmak nedir.
Git ailenin evine ve katiyen o eve donmek istemedigini maden ole oluyor evlilik bende annenin dibinde yasayayim de.
Biz bir aileyiz sadece ikimiz idrak edersen amenna etmezsen sen bilirsin de.

Eşiniz taşınmayı kabul etmiyorsa evi sizin korkmayacağınız kızınıza zarar vermeyecek hale getirmesini söyleyin. Sineklik, belli aralıklara ilaçlama, giderleri kontrol etme vs..

Bebek emeklemeye başlayınca çok büyük sıkıntı olacak, bunu anlatın.
Gereksiz inadın yüzünden çocuğumun sağlığı ile oynayamazsın, diyin.
Yine yakın olsun ama daha oturtulabilir bir yer olsun diye de uzakta kalmayacağını falan söyleyin...

Back
X