Eşimi nasıl ikna ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence evinizde kalın rica ederim.Asıl risk grubu zaten yaşlılar büyüklerden biri hasta olsa sonuç daha yıkıcı olur.Sizin virüs taşıyıcısı olmadığınızın garantisi nedir?
15-20 gün görüşmeseniz kimse ölmez.Görüşürseniz ölebilir ama.
Kimse şu dönemde ailenizi silin asla görüşmeyin bundan sonra demiyor.Bu bir süreç 20 gün savrediverin.
Eşiniz ikna falan olmamalı

3 hafta oldu evden çıkmıyoruz nasil taşıyıcı olabilirim
Eşiniz işe gidip geliyor ya size temas ediyor.Esiniz size siz annenize taşıyabilirsiniz gayette.Bunlar hep ihtimal neden sevdiklerinizi riske atıyorsunuz?

Esiniz hakli. Bence konuyu uzatip evinizin huzurnu bozmayin.

Anladığım kadarıyla, eşim dışarı gidip geliyor ailem ise hep evde. Orası daha güvenli diyor konu sahibi.
Şu durumda aile yanı güvenli gibi görünse de onları korumak adına gitmezdim ben.

Anladığım kadarıyla, eşim dışarı gidip geliyor ailem ise hep evde. Orası daha güvenli diyor konu sahibi.
Şu durumda aile yanı güvenli gibi görünse de onları korumak adına gitmezdim ben.
Evet aynen oyle dusunuyorum ama insanlar gezme pesinde oldugu dusunup yorum yapiyorlar bana kasa aylarca disari cikmam ama esim calisiyo eve g3lmesini bile istemiyorum artik

3 hafta oldu evden çıkmıyoruz nasil taşıyıcı olabilirim
Ailenizde var belki taşıyıcı ? Anne / babanızın evine kimse gelmiyor mu? Benim 6 aylık bebeğim var, doğduğunda enfeksiyondan dolayı yoğun bakımda yattı. Riskli yani. Ama eşim çalışıyor her gün dışarda. Annemler yürüme mesafesi ama gitmiyorum. Bizim canımız yok mu? Çıkmayın evinizden. Abiniz neden sizde ?

Orasını hepimiz anladık zaten.
Evdekal çağrısının anlamı kendi evinde kalmak, daha güvenli başka bir yer bulup oraya gitmek değil. İtalyada virüs bu sebepten bu kadar çok yayıldı. İnsanlar daha güvende olacaklarını düşündükleri yerlere seyahat ettiler ve tüm ülkeye yaydılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X