Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yaşında oğlum var bağışıklığı cok zayı
Eşiniz işe gidip geliyor ya size temas ediyor.Esiniz size siz annenize taşıyabilirsiniz gayette.Bunlar hep ihtimal neden sevdiklerinizi riske atıyorsunuz?3 hafta oldu evden çıkmıyoruz nasil taşıyıcı olabilirim
3 hafta oldu evden çıkmıyoruz nasil taşıyıcı olabilirim
Evet aynen oyle dusunuyorum ama insanlar gezme pesinde oldugu dusunup yorum yapiyorlar bana kasa aylarca disari cikmam ama esim calisiyo eve g3lmesini bile istemiyorum artikAnladığım kadarıyla, eşim dışarı gidip geliyor ailem ise hep evde. Orası daha güvenli diyor konu sahibi.
Şu durumda aile yanı güvenli gibi görünse de onları korumak adına gitmezdim ben.
Ailenizde var belki taşıyıcı ? Anne / babanızın evine kimse gelmiyor mu? Benim 6 aylık bebeğim var, doğduğunda enfeksiyondan dolayı yoğun bakımda yattı. Riskli yani. Ama eşim çalışıyor her gün dışarda. Annemler yürüme mesafesi ama gitmiyorum. Bizim canımız yok mu? Çıkmayın evinizden. Abiniz neden sizde ?3 hafta oldu evden çıkmıyoruz nasil taşıyıcı olabilirim
Orasını hepimiz anladık zaten.Anladığım kadarıyla, eşim dışarı gidip geliyor ailem ise hep evde. Orası daha güvenli diyor konu sahibi.
Şu durumda aile yanı güvenli gibi görünse de onları korumak adına gitmezdim ben.