Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildigimi, gordugumu yapmak kolay ve konforlu geldi. Kizi icin her seyi yapabilecegini bilmek her seye katlanabilcegini sanmak.
Abla valla senin eski mesajlara da baktım merak edip ama üzülerek söylüyorum sen galiba hepsini hak ediyorsun. Sana cevap vermeden duramadım. Bir insanın, kadın erkek fark etmez ömrünü tüketip yıllarını yiyip ardından da boşanalım lafıyla düzelmesi bende sıfır etki yapardı. Zaman benim için çok önemli ve sen adamın yıllarını yemişsin valla çok yazık, eşine o kadar ama o kadar üzüldüm ki anlatamam. Eşinin yerinde olsam ağzınla kuş bile tutsan içim soğumazdı mutsuzlukla duyulmamakla giden yıllarıma yanardım. En azından boşanma lafıyla psikoloğa başlamışsın tabi bu da bi gelişme ama bence adam gerçekten onu ne mutlu edecekse onu yapmalı. İlaç kullanıyor musun ?

Bildigimi, gordugumu yapmak kolay ve konforlu geldi. Kizi icin her seyi yapabilecegini bilmek her seye katlanabilcegini sanmak.
Şimdi peki? Ne yapıyorsunuz düzeltmek için? İşe yarıyor mu?

Cevap vermek isterseniz yazın tabi ki, bu raddeye geldikten sonra bir şeyler düzelebiliyor mu merak ettiğimden soruyorum.

Kısaca vur kahpeye demiş köle bilmişsin adamı valla ne güzel dünya. Konu sahibi de okuyorsa umarım görür aynı yolun yolcusu ona da tebrikler. Bir insanda vicdan olmalı. Hep erkeklere gömüyoruz da tamamen karakter mevzusu karakter olmadı mı olmuyor, karşısındakini gözünün yaşına bakmadan mutsuzluğa hapsetmek güzel geliyor.

Şu an kaybetme korkusundan yapıyorsunuz. Pişmanlık değil de kaybetme korkusu bu bence. Adamdan yine emin olsanız yine yaparsınız bunları. Kocanız size hislerinizi söylediğinde ciddiye almayıp mahkeme yolu görünününce harekete geçmişsiniz. Adamın tamamen boşanmaktan vazgeçtiğini düşünseniz yine eskiye dönersiniz bence

Şimdi peki? Ne yapıyorsunuz düzeltmek için? İşe yarıyor mu?

Cevap vermek isterseniz yazın tabi ki, bu raddeye geldikten sonra bir şeyler düzelebiliyor mu merak ettiğimden soruyorum.
Is kolikligi azalttim, pozisyonum geregi artik daha az calisiyorum. ailem (annem, vs) sinirlari daha net cizmeye basladim. Emir kiplerinden nefret ediyor, kullanmayi biraktim, her seyin benim istedigim gibi olmayacagini artik kabullendim. Zaten kendisinin de cok sevmedigi ayda bir ancak gordugu annesinden dolayi onu suclamayi biraktim.
Duzelir mi bende bilmiyorum. Yasaya yasaya gorecegim bende.

Eşinizi aslında sevmiyor olma ihtimaliniz olabilir mi?

Çok yanlış çok. Bazı kadınlar niye böyle yaa. Erkek diye her şeye katlanmak zorunda mı? Sevgi bambaşka bir olay. Al gülüm ver gülüm olmazsa hayat geçmez ki. Bilmiyorum durumunuz nasıl düzelir. Yılların sancisi bir çırpıda nasıl geçer. Ama sizin açınızdan zor bir süreç olacak. Çünkü eşinizin gerçekten değişip düzenlediğinize ikna olması gerekiyor.

Tamam en çok sen sevişiyorsun tamam herkes haftada 4 kez sevisirlen sen her gece tamam sakin

Çevremde çok fazla çocuklu arkadaşım var samimi olduklarımdan biliyorum ayda 1 2 yan yana ancak geliyorlar çocuktan o da ufaksa. Çocukları büyük lise üni olanlarda ses oluyor aylardır sevişmiyoruz diyende var. Anormal olan siz değilsiniz emin olun. Forumda herkes geyşa

Arkadaşlarınızın cinsel hayatına nasıl bu kadar hakimsiniz ya? Biz kendimizi biliyoruz bir tek. Hani marjinal bizdik? Ortamlarda dilinden seks düşmeyen siz, seks muhabbeti yapan siz ama sevişmeyi seviyoruz diye yerilen biz. Eksiklikten dilinize mi vuruyor acaba?

Ay ne alakası var. Bu ne terbiyesizlik ya. Normal seks hayatı olan insanlara geyşa demek nedir?
Hiç de normali değil. 8 yaş çocuğum var seks hayatımızı büyük etkilemedi. İlk bir iki sene hadi neyse de sonrasında düzene girmeyecek gibi değil.
Kendi isteksizliğinize kılıf uydurup sen normalsin diye teselli etmeyin boşuna

Aynen budur. Arkadaşımla neden seks hayatımı konuşayım ya. Bu ne saçmalık yani. Bir de geyşa demiş terbiyesiz

Evlilik ile arkadaşlığın farkı yok bu fikre göre Khomyuk. Kocayla yapılacak şeylerin herhangi bir arkadaşla yapılacaklardan farkı olmalı ya hu.
Arkadaşla da gezilir tozulur, film izlenir, yemek yenir. Romantizmi tutkuyu kocayla yapamayacaksak ne diye evleniyoruz ki? O kadar düğün, ev dizme falan bomboş bir masraf yani.

Geyşa kötü bi kelime değil ki. Sevişenler sevişmeyenlere neden bu kadar tepkili ayrıca bana göre normal bi kadın evet.

Kendimiz dursak kocayı durduramıyoruz burda bize geyşa diyen kadına bir laf etsek ortalık yıkılır konuşturmayın yahu. Siz sahra çölüsünüz diye ne hikmetse anonim platformda sevişen herkes geyşa oldu vay anam vay.

Bence cinsel hayatında mutlu değilsin. O yüzden gereksiz örnekler veriyorsun. Cinsel hayatında mutlu olanlar söylediğin kelimeden dolayı gocunmaz. Ama mutsuz olanlar kılıf arar durur.

Sevişen herkes değil lütfen. Her gün sevişen bir kadın benim gözümde geyşadır maşşalah yani tebrik etmek isterim. O nasıl bir istek hiç mi basın ağrımaz

Bence cinsel hayatında mutlu değilsin. O yüzden gereksiz örnekler veriyorsun. Cinsel hayatında mutlu olanlar söylediğin kelimeden dolayı gocunmaz. Ama mutsuz olanlar kılıf arar durur.

Ben de çocuk yok kılıf aramıyorum etrafımdaki yakın arkadaşlardan örnek verdim sadece. Ve bu gerçek örnekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…